Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.280.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1

dvije macke i maltezer... Jesi to ti Grubnicu ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
Soldier977 kaže...
amater_2 kaže...

Evo jedan link sa izgledom vojnika u BF1. Nije ništa potvrđeno, ali izgleda jebeno...

Pola skvada. Moj favorit 

E ko nije do sad preorderao, k*** mu se osušila.

Znači, jesi preorderao...

Ja i dalje nisam, a da, bilo bi dobro da mi se kile malo osuše. Hvala na željama.

16 godina
Skilledžija kaže...

2 mačke i psa3 mačke - već spomenuta Sivka (mačka sive boje), Gaga (mačka crne boje) i Pako (maltezer mačak bijele boje).

Do nedavno smo imali i Bjelku (pogađate kakve je bila boje), ali se jako razbolila pa smo je morali uspavati.

Ovako bi bilo ispravnije

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

2 mačke i psa - već spomenuta Sivka (mačka sive boje), Gaga (mačka crne boje) i Pako (maltezer).

Do nedavno smo imali i Bjelku (pogađate kakve je bila boje), ali se jako razbolila pa smo je morali uspavati.

Ja san donedavno ima labradora, ustvari ženin. Isto se razbolia nešto od starosti pa san ga mora uspavati. Baš mi je ža bilo, bi je pametan pun k... 

Sad mi susjed nudi nekog američkog staforda, da mu je kuja taman okotila pa se mislin da uzmem jednog, al neman pojma koliko su zahtjevni za odgajanje

16 godina
Battlefield 1

Ja planiram nabaviti njemačkog ovčara i dati ću mu ime REX. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
amater_2 kaže...

Kako inovativno!

12 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

2 mačke i psa - već spomenuta Sivka (mačka sive boje), Gaga (mačka crne boje) i Pako (maltezer).

Ja san donedavno ima labradora, ustvari ženin. Isto se razbolia nešto od starosti pa san ga mora uspavati. Baš mi je ža bilo, bi je pametan pun k... 

Sad mi susjed nudi nekog američkog staforda, da mu je kuja taman okotila pa se mislin da uzmem jednog, al neman pojma koliko su zahtjevni za odgajanje

Ako je DuJo mogo odgojit svog onda ces valjda i ti uspjet

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
amater_2 kaže...

Ti ces prvo pitat zenu jel smijes....a zvat ce se kako ona kaze 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Volume kaže...

Moj kolega je imao američkog staforda i kaže da ako nisi spreman na puno odricanja i muke s njime ne uzimaš.

[19xx] 4ntraks
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...
amater_2 kaže...

Ti ces prvo pitat zenu jel smijes....a zvat ce se kako ona kaze 

Stari moj, da se moju ženu pita do sad bi ima u kući 10 mačaka i isto toliko pasa.

Tom, trebalo mi je dugo vrimena da smislim ime. 

13 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Volim životinje i obožavam pse ali nikada ali baš nikada ne bih uzeo tu vrstu u kuću sa malom djecom. Sad će me neki popljuvati da su sve životinje iste i da je do vlasnika kako će ga odgajati. Tome ide u prilog i dujin Dante koji je velika maza ali jednostavno ako je neka vrsta selektivno uzgajana za borbu onda je vjerojatni da će u nekom trenutku lakše "okinuti" neko neki drugi pas. Čak sam čitao da su njemački ovčari procentualno odgovorni za više napada od Američkog staforda/pitbula ali svejedno nikad ne bih bio s mirom ostaviti ga sa djedetrom nasamo. 

16 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Volim životinje i obožavam pse ali nikada ali baš nikada ne bih uzeo tu vrstu u kuću sa malom djecom. Sad će me neki popljuvati da su sve životinje iste i da je do vlasnika kako će ga odgajati. Tome ide u prilog i dujin Dante koji je velika maza ali jednostavno ako je neka vrsta selektivno uzgajana za borbu onda je vjerojatni da će u nekom trenutku lakše "okinuti" neko neki drugi pas. Čak sam čitao da su njemački ovčari procentualno odgovorni za više napada od Američkog staforda/pitbula ali svejedno nikad ne bih bio s mirom ostaviti ga sa djedetrom nasamo. 

Ovo ti za ozbiljno?

Pa jbt sad si mi sjeba planove. 

Jedina sotra pasa koje bi iskreno tija imati, ali isto tako želim još koje malo dite u kući...

14 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Američkog staforda/pitbula ali svejedno nikad ne bih bio s mirom ostaviti ga sa djedetrom nasamo. 

Tako je!

Zamisli, dodjes  doma, a klinac pojeo psa! Il mu iscupao noge 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
amater_2 kaže...

Kasnis! :D

Joka, tu si? :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo, da napišem nešto pametno!

Cyber, pusti ti ovog lika, ne troši vrijeme na takve. Idi ti uči a mi ćemo se pobrinuti da tema bude na vrhu 

Hvala Dama!!  Jako lijepo od tebe.

Jos da nadjem neku zgodnu studenticu kojoj dobro ide matematka i statistika, pa da odem na instrukcije.

Sorry na trostrukom postu, na mobu mi ne radi copy/paste :(

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Iskreno to je prvo šta je i meni palo na pamet, al čovik koji drži tu pasminu skoro cili život mi kaže da su to obične predrasude i da će takvo nešto pomislit osoba koja ih nikad nije imala. 

Jedini zajeb je šta s njima triba provoditi dosta vrimena u prvim misecima života, a ja sad toga priko lita neman pa mi se zato čini da ću ja to zasad odjebati i nabaviti nešto tamo u 9. misecu kad se napokon iz zgrade priselim u kuću. I pasu će sigurno bit bolje da ima dvorište, a ne da cili dan bude zatvoren u stanu... 

13 godina
MRSKI kaže...

Ja mogu iz iskustva kolege i svoga potvriditi tvoje riječi.

Naime, on je imao tog staforda i odgajao ga je da bude normalan, ali pas je takve naravi da to jednostavno nije bilo moguće od njega napraviti - mislim normalnog psa.

S ukućanima je bio odličan - tu nema govora, ali s ostalim životinjama je problem.

Mačke, srne, psi, zmije, vjeverice - čega gos de dočepao je lovio i ako bi ulovio išao ubiti.

Sjećam se kad je kolega znao pričati da ga je lovio po šumi satima jer je majstor čuo srnu i krenuo u lov :)

Ja sam s druge strane imao aljaškog malamuta i također sam ga odgajao normalno, ali jbga, njegov instinkt je radio drugačije.

Znači, on je u svom dvorištu bio glavni i tu su se događale pizdarije - čim je bio vani, on je bio drugi pas - miran i plah.

Dvorište je bilo njegovo carstvo i tu je napadao bez upozorenja - to je bio najveći problem.

Znao je biti normalan, čak i drag s nekim ljudima, ali ako bi oni napravili neki potez ili korak koji se njemu nije svidio, on je napadao.

Zanimljivo - skakao je uvijek na vrat.

Napao je lika koji ga je gurnuo dok se on gurao da nešto vidi.

Napao je lika koji je krenuo izaći van dvorišta.

Napao je lika koji je krenuo prema šupi gdje je bila njegova hrana.

Napao je lika preko ograde  - to je bio šou - neki majstori popravljali nešto na cesti i jedan lik cijelo vrijeme njega drka, drka, drka.

A ovaj je bio cool - sjeo pored ograde i leđima okrenuti radnicima - on je njih cijelo vrijeme držao na oku i pazio, a ovi to nisu kužili.

I taj lik što ga je drkao dopizdilo mu da ga pas ne jebe pol posto i vjerojatno je pomislio kako je pas miran i dobar, e tu se zajebo.... krene on rukom preko ograde da ga podraga, a ovaj skočio i u okretu s pola tijela bio preko ograde - sva sreća, lik je uspio povuć ruku da ga ne zgrabi.

Da ga je zgrabio, bilo bi veselja na ogradi :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Ajmo s nečim konstruktivnim započeti dan.
Uđem jutros u kupatilo i skoro ugazim u mačje govno.
Jebo sam Sivki mater.
Ona je 100% odgovorna za to pošto je nervozno stajala ispred ulaznih vrata i tražila da ju pustim van čim me ugledala.
Inače me jebe da joj sipam mlijeko svako jutro - to je neki naš ritual.
E jebat ću joj mater kad dođem s posla - mlijeko može zaboravit na neko vrijeme.

Nego da se vratim na konstruktivu... dakle, govno nisam maknuo jer mi se nije dalo... prodao sam ženi priču da mi se žuri na posao i da nemam vremena za čišćenje.
Malo je kenjarila, ali bolje istrpit 2-3 minute kvocanja po mozgu nego čišćenje valjda najsmrdljivijeg govna što je Sivka posrala u životu.
Eto, nadam se da će nekome ova mudrost pomoći u životu.

a jesi izjebao mačku tj. ženu,kad će ona dobit,isto kad dođeš sa posla?

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Evo, da napišem nešto pametno!

Sorry na trostrukom postu, na mobu mi ne radi copy/paste :(

To je tvoj problem i evo ti TD. Prestani spamati temu ako nemaš nešto novo o BF ili ako ti ne treba nešto prevesti. I kad si već na faxu tijelom  budi i duhom i pazi na predavanju, ostavi se foruma jer ovdje ništa pametno nećeš pročitati

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 10:25 (MRSKI).
13 godina
M4X kaže...

a jesi izjebao mačku tj. ženu,kad će ona dobit,isto kad dođeš sa posla?

Sve ću pojebat kad dođem doma.

Prvo mačku, a onda ženu i psa.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Ovaj Maksić je neki jeben igrač

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Mrski evo ovo mi je lik isto reka, da za dicu ne predstavljaju nikakvu opasnost već da je totalno suprotno, ponašaju se zaštitnički više od bilo koje druge pasmine

Po meni nema loše pasmine, životinja je uvik odraz vlasnika... Lik koji živu blizu mene ima zlatnog retrivera, koji je inače mirna i druželjubiva pasmina, pa je pas opet blago rečeno retardiran jer ne vodi nikakvu brigu o njemu

13 godina

Volume, to je jednostavno pasmina koju ne smiješ prepustiti slučaju. Odgoj i usmjeravanje energije je ključno a sumnjam da za to nisi sposoban, samo je pitanje koliko bi se volio posvetiti istome. Pametni su, brzo usvajaju ali su zbilja nekad magarci tvrdoglavi pa ćeš neke stvari trebati ponoviti preko nekoliko puta jer se eto njemu trenutno tebe ne sluša, no samo malo više strpljenja i miran si.

Ako to odradiš školski i kak spada, imat ćeš uvjerljivo jednu od najdivnijih pasmina ikada. I imaj na umu da su to obiteljski psi, stoga bi se umjesto kakvog "straha" trebalo uz njih osjećati dodatno sigurnijima.

Imala sam rotta, sestra ima staffa, divna i blentava stvorenja koja samo trebaju čvrstu ruku i biti će ono što od njih želiš da budu.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
Battlefield 1

Jbt 54 stranice,a pokoja vezana za temu.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

Jbt 54 stranice,a pokoja vezana za temu.

Ja sam ih sve prijavio administratorima

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Tetka to mi je jedini problem šta do jeseni neman dovoljno slobodnog vrimena za njega, za odgoj je lako jer obožavam pase. Nakon lita ću sigurno nabavit jednoga ako bude prilike

2 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...

Tetka to mi je jedini problem šta do jeseni neman dovoljno slobodnog vrimena za njega, za odgoj je lako jer obožavam pase. Nakon lita ću sigurno nabavit jednoga ako bude prilike

I nećeš požaliti

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

"Scout planes will be crucial at spotting targets for the bomber planes. Scout planes will also be the primary dogfighting planes."

Opet..........................................................

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
16 godina
kurt kaže...

"Scout planes will be crucial at spotting targets for the bomber planes. Scout planes will also be the primary dogfighting planes."

Opet..........................................................

Mislio sam da spamaš dok nisam doša do podebljane riječi. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice