Ne čitam zadnjih 10 stranica il koliko već jer je zajebancija i nema veze s naslovom teme pa sad pitam: jel ima kakvih novih leakova u vezi BF1?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne čitam zadnjih 10 stranica il koliko već jer je zajebancija i nema veze s naslovom teme pa sad pitam: jel ima kakvih novih leakova u vezi BF1?
Osim par krvavih leakova (oči, guzica, prsti, itd.) - ništa konkretno sorry
Da, tu i tamo koji video ili citat s neke stranice. Napisano je negdje na zadnjih 10 stranica.
Šta ti triba privest?
Tako demo su prikazani bio singleplayer te je predloženo da se E3 demo.
U demo je bilo levelution Tip mehaničari su mogli poplaviti rovove. Kao i iskopati pozicije kao što sam spomenuo u prošlom postu.
Gužva oružje, objasnio je kako je nevjerojatno brutalan. A očito je igra u smislu vizualne izgledao nevjerojatno.
Eto...
Prijevod me neodoljivo podsjeća na:
A ništa onda, čeka se gameplay i dalje. Vi nastavite s bušenjem čmara. Oprostite na prekidu.
Od kako postoje BF4 i BF1 tema, ja nikako ne gledam humoristične serije.
Što kante koje su vrtile bf4 neće moć bf1?
Pa bf1 treeba da pokreće ge force 2 i 128mb rama kad se radi o starim ratovima, druga stvar su moderne sheme...
Kakav uopće engine je, ko battlefront, ka ušminkana trojka?
Pa bf1 treeba da pokreće ge force 2 i 128mb rama kad se radi o starim ratovima, druga stvar su moderne sheme...
WTF ?!?!
Evo na opet ja peder...
I to moj omiljeni
A ja terorist
Jok, borac za istinu!
WTF ?!?!
pa da, pošto je stari setting onda se može potegnuti i na eniacu valjda?
šala mala, jel bilo priče koiko će noviji engine bit, tj. zahtjevniji ili idu na novi totalno?
šala mala, jel bilo priče koiko će noviji engine bit, tj. zahtjevniji ili idu na novi totalno?
Isti engine ko BF4, Hardline i Battlefront. Al još jače nabrijan, tj. opet malo zahtjevnije za hardver.
Isti engine ko BF4, Hardline i Battlefront. Al još jače nabrijan, tj. opet malo zahtjevnije za hardver.
Ako ima "podrsku" za DX12 onda je prakticki novi engine. Barem ja gledam na to tako...
LOL, tema zamre cim se pocne pricati o igri
Ako ima "podrsku" za DX12 onda je prakticki novi engine. Barem ja gledam na to tako...
Hm, Frostbyte 3 ima podrsku za DX 12 jos od pocetka al nigdje nije bila implementirana. Tak mi se cini da je pisalo.
Al se isto tak ne sjecam da je negdje pisalo da ce BF1 podrzavati DX12... sto bi bilo za ocekivati!
P.S. kak bi reko Max, bas me briga kak ti gledas na to :D
Nego, znas sto mene fascinira?
Da imamo dovoljno jak hardver, sve danasnje igre bi mogle izgledati ko BF1 trailer. Ono je sve generirao Frostbyte 3 engine.
Bas me zanima kakav bi komp to mogao renderirati real time :D
Jel ovo postala free fly zona. Jel se mogu početi ovdje pisati biseri. Nadam se da još vrijedi pravilo "When pirat is away the spammers will play"
Jel ovo postala free fly zona. Jel se mogu početi ovdje pisati biseri.
Ne. Samo o igri i o enđinu.
Pa meni battlefront radi daleko bolje od BF4. FPS stabiliji i viši, a i igra bolje izgleda. Ali opet tamo nema neke fizike za metke, destrukcije i takvi stvari koji očito zahtjevaju više.
Pa meni battlefront radi daleko bolje od BF4. FPS stabiliji i viši, a i igra bolje izgleda. Ali opet tamo nema neke fizike za metke, destrukcije i takvi stvari koji očito zahtjevaju više.
baš sam spravio shaker da proslavim kad sam pročitao da će bit ko battlefornt engine. Puno bolje radi...ali ono što sam bete igrao e sad pitanje je kako se ponaša na mapama veličine bandar deserta.
Max tako si srao i za b3 a na kraju si hodao za muskim guzicama po grand bazaru..
a možda,ali kad sam pogledao trailer za bf1,ništa sprektakularno
jel se igra još uvijek bf3,ima punih servera?
daj ne puštaj te gluposti
nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4
Pa sa neba je očito da te Vještica trola. Neće kupiti BF1 isto kao i većina ljudi ovdje. Samo s3ru i k3njaju ali kupiti neće! Isto kao i ja!
Eto!
ne trola ona,pojavila se i veseli se bf1,misli da će ga skoro kupit sigurno itd.,neznam šta ju je napalilo na bf1
trebalo bi to bit sve isto ili slično,kao da igra opet ima neki filter,(ako bude)dx12 bi trebao manje opteretit cpu
trebalo bi to bit sve isto ili slično,kao da igra opet ima neki filter,(ako bude)dx12 bi trebao manje opteretit cpu
nemoj racunat na to prvi dx12 title ga je doslovno razguzio u svim segmentima,ostali naslovi isto nizi fps na 12
Mnoštvo muških guzica?!
Ceco gliceru pokvareni sretan ti rodjendan
coCe sve najbolje
Sretan rođendan Ceco!
Sretan rođendan Ceco!
Milicajac sve najbolje