Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
Battlefield 1

Ne čitam zadnjih 10 stranica il koliko već jer je zajebancija i nema veze s naslovom teme pa sad pitam: jel ima kakvih novih leakova u vezi BF1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
Magibagi kaže...

Ne čitam zadnjih 10 stranica il koliko već jer je zajebancija i nema veze s naslovom teme pa sad pitam: jel ima kakvih novih leakova u vezi BF1?

Osim par krvavih leakova (oči, guzica, prsti, itd.) - ništa konkretno sorry

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
14 godina
Magibagi kaže...

Da, tu i tamo koji video ili citat s neke stranice. Napisano je negdje na zadnjih 10 stranica.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Volume kaže...

Šta ti triba privest?

Tako demo su prikazani bio singleplayer te je predloženo da se E3 demo.
U demo je bilo levelution Tip mehaničari su mogli poplaviti rovove. Kao i iskopati pozicije kao što sam spomenuo u prošlom postu.
Gužva oružje, objasnio je kako je nevjerojatno brutalan. A očito je igra u smislu vizualne izgledao nevjerojatno.

Eto...

Prijevod me neodoljivo podsjeća na:

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
10 godina
Battlefield 1

A ništa onda, čeka se gameplay i dalje.  Vi nastavite s bušenjem čmara. Oprostite na prekidu. 

Moj PC  
9 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Od kako postoje BF4 i BF1 tema, ja nikako ne gledam humoristične serije.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Što kante koje su vrtile bf4 neće moć bf1?
Pa bf1 treeba da pokreće ge force 2 i 128mb rama kad se radi o starim ratovima, druga stvar su moderne sheme...

Kakav uopće engine je, ko battlefront, ka ušminkana trojka?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa bf1 treeba da pokreće ge force 2 i 128mb rama kad se radi o starim ratovima, druga stvar su moderne sheme...

WTF ?!?! 

17 godina
Volume kaže...

Evo na opet ja peder... 

I to moj omiljeni  

Friday kaže...

A ja terorist 

Jok, borac za istinu!  

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

WTF ?!?! 

pa da, pošto je stari setting onda se može potegnuti i na eniacu valjda?

šala mala, jel bilo priče koiko će noviji engine bit, tj. zahtjevniji ili idu na novi totalno?

14 godina
fila2208 kaže...

šala mala, jel bilo priče koiko će noviji engine bit, tj. zahtjevniji ili idu na novi totalno?

Isti engine ko BF4, Hardline i Battlefront. Al još jače nabrijan, tj. opet malo zahtjevnije za hardver.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Isti engine ko BF4, Hardline i Battlefront. Al još jače nabrijan, tj. opet malo zahtjevnije za hardver.

Ako ima "podrsku" za DX12 onda je prakticki novi engine. Barem ja gledam na to tako...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

LOL, tema zamre cim se pocne pricati o igri 

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ako ima "podrsku" za DX12 onda je prakticki novi engine. Barem ja gledam na to tako...

Hm, Frostbyte 3 ima podrsku za DX 12 jos od pocetka al nigdje nije bila implementirana. Tak mi se cini da je pisalo.

Al se isto tak ne sjecam da je negdje pisalo da ce BF1 podrzavati DX12... sto bi bilo za ocekivati!

P.S. kak bi reko Max, bas me briga kak ti gledas na to :D

14 godina
Battlefield 1

Nego, znas sto mene fascinira?

Da imamo dovoljno jak hardver, sve danasnje igre bi mogle izgledati ko BF1 trailer. Ono je sve generirao Frostbyte 3 engine.

Bas me zanima kakav bi komp to mogao renderirati real time :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel ovo postala free fly zona. Jel se mogu početi ovdje pisati biseri. Nadam se da još vrijedi pravilo "When pirat is away the spammers will play"

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

1 0 hvala 0
14 godina
Ikarus01 kaže...

Jel ovo postala free fly zona. Jel se mogu početi ovdje pisati biseri.

Ne. Samo o igri i o enđinu.

16 godina
Battlefield 1

Pa meni battlefront radi daleko bolje od BF4. FPS stabiliji i viši, a i igra bolje izgleda. Ali opet tamo nema neke fizike za metke, destrukcije i takvi stvari koji očito zahtjevaju više.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa meni battlefront radi daleko bolje od BF4. FPS stabiliji i viši, a i igra bolje izgleda. Ali opet tamo nema neke fizike za metke, destrukcije i takvi stvari koji očito zahtjevaju više.

baš sam spravio shaker da proslavim kad sam pročitao da će bit ko battlefornt engine. Puno bolje radi...ali ono što sam bete igrao e sad pitanje je kako se ponaša na mapama veličine bandar deserta.

17 godina
odjavljen
red_bull kaže...

Max tako si srao i za b3 a na kraju si hodao za muskim guzicama po grand bazaru.. 

a možda,ali kad sam pogledao trailer za bf1,ništa sprektakularno

jel se igra još uvijek bf3,ima punih servera?

mrfloyd kaže...
M4X kaže...

daj ne puštaj te gluposti

nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4

Pa sa neba je očito da te Vještica trola. Neće kupiti BF1 isto kao i većina ljudi ovdje. Samo s3ru i k3njaju ali kupiti neće! Isto kao i ja!

Eto!

ne trola ona,pojavila se i veseli se bf1,misli da će ga skoro kupit sigurno itd.,neznam šta ju je napalilo na bf1

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

trebalo bi to bit sve isto ili slično,kao da igra opet ima neki filter,(ako bude)dx12 bi trebao manje opteretit cpu

13 godina
Volume kaže...

A nesmin ti reć

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
9 godina
neaktivan
M4X kaže...

trebalo bi to bit sve isto ili slično,kao da igra opet ima neki filter,(ako bude)dx12 bi trebao manje opteretit cpu

nemoj racunat na to prvi dx12 title ga je doslovno razguzio u svim segmentima,ostali naslovi isto nizi fps na 12

13 godina
M4X kaže...
neznam šta ju je napalilo na bf1

Mnoštvo muških guzica?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ceco gliceru pokvareni sretan ti rodjendan

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

coCe sve najbolje

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Sretan rođendan Ceco!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Ceco peco govno upeco.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Sretan rođendan Ceco! 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Milicajac sve najbolje 

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice