tko je Tetka,to isto igračica?
ne diraj mi Tetku
ne diraj mi Tetku
Isto vojnik s dobrom guzicom
daj ne puštaj te gluposti
nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4
??
Evo ti ja par točaka pa rasporedi
..............
nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4
Bit će svega a ne samo šume ☺
to iz igre? a vidit ćemo po beti jel stvarno valja ili ne
svejedno mi se ne sviđa
Max tako si srao i za b3 a na kraju si hodao za muskim guzicama po grand bazaru..
Meni osobno će trebati novija grafa, ako ne prije, onda najesen kako bih mogao "uživati" u novijim naslovima, pa evo malo informacija što sam našao.
Za sve koji misle nadograđivati grafičke, GTX1080 bi trebao biti na tržištu u idućih tjedan/dva.
Na njemačkom tržištu se očekuje cijena od oko 800€ (pogotovo ova Founders edition - koja je "obična" GTX1080 u referentnom dizajnu sa porezom na budale early adoptere).
Imate jedan test na njemačkom ovdje (uglavnom, negdje brža negdje sporija od GTX980SLI):
GTX1070 bi trebao izaći 10.6. i cijena bi mu za ne founders edicije mogla biti oko 400€. Za nju još nema testova, ali pretpostavljam da će biti na nivou GTX980Ti, s time da bi trebala biti jača u DX12.
Evo još nekih review-ova za GTX1080 (za GTX1070 nema, valjda žele da ekipa prvo pokupuje 1080-ku, pogotovo ako 1070 bude samo 10-15% slabija):
http://arstechnica.com/gadgets/2016/05/nvidia-gtx-1080-review/
http://www.guru3d.com/articles-pages/nvidia-geforce-gtx-1080-review,1.html
http://www.pcgamer.com/gtx-1080-review/
https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/
Za nove AMD/ATI kartice još nema detaljnijih izvora. Ali i one idu na 16nm proizvodni proces.
A EA šef je prvotno odbacio ideju da idući BF bude WW1:
http://www.gamespot.com/articles/ea-boss-originally-rejected-battlefield-ww1-pitch/1100-6439891/
Kakva im je to logika da referentna kartica bude skuplja od onih sa boljim hladnjacima i pizdarijama, dosad je uvik bilo obrnuto
Mudonja moga si krstiti temu s kojim guzom, skoro 50 stranica a nema nijednog
Kakva im je to logika da referentna kartica bude skuplja od onih sa boljim hladnjacima i pizdarijama, dosad je uvik bilo obrnuto
Tomo je točno napisao zašto :D
Nego, nigdje u EU ne mogu pronaći da imaju prednarudžbe za 1080.
Nego, nigdje u EU ne mogu pronaći da imaju prednarudžbe za 1080.
Uzimas na iksicu?
Mudonja moga si krstiti temu s kojim guzom, skoro 50 stranica a nema nijednog
Mislim da bi ja moga ubosti 1080 pred kraj ljeta, ubiti moga bi cili komp prominiti da budem spreman za WW1.
A što da ti kažem moj Voljum, vidiš da je pirat posta strog pa tjera ljude zbog vjetrova.
Mislim da bi ja moga ubosti 1080 pred kraj ljeta, ubiti moga bi cili komp prominiti da budem spreman za WW1.
A što da ti kažem moj Voljum, vidiš da je pirat posta strog pa tjera ljude zbog vjetrova.
Samo nemoj opet nešto od amd-a uzeti
So the demo they were shown was Singleplayer and was proposed to be the e3 demo.
In the demo there were levelution type mechanics were you could flood the trenches. As well as dig out positions like I mentioned in the last post.
The melee weapons were explained as being incredibly brutal. And obviously the game in terms of visuals looked incredible.
So the demo they were shown was Singleplayer and was proposed to be the e3 demo.
In the demo there were levelution type mechanics were you could flood the trenches. As well as dig out positions like I mentioned in the last post.
The melee weapons were explained as being incredibly brutal. And obviously the game in terms of visuals looked incredible.
Šta ti triba privest?
Tako demo su prikazani bio singleplayer te je predloženo da se E3 demo.
U demo je bilo levelution Tip mehaničari su mogli poplaviti rovove. Kao i iskopati pozicije kao što sam spomenuo u prošlom postu.
Gužva oružje, objasnio je kako je nevjerojatno brutalan. A očito je igra u smislu vizualne izgledao nevjerojatno.
Eto...
Kako je brutalan ovaj prijevod :D doslovno tekst ispada totalno nešto drugo.
Curi mi krv iz ociju...
Pa sa neba je očito da te Vještica trola. Neće kupiti BF1 isto kao i većina ljudi ovdje. Samo s3ru i k3njaju ali kupiti neće! Isto kao i ja!
Eto!
Curi mi krv iz ociju...
Meni su skoro hemeroidi pukli od naprezanja dok sam se smijao.
800ojra puta sedam koma pet jednako puna qurac kuna!
Jbte za te pare Špelac cijeli dan mora dizat kuće u zrak kaurinima u Belfast regiji i Voljum cijeli dan glancat jarbol onom nizozemcu!!!!!
Jbte za te pare Špelac cijeli dan mora dizat kuće u zrak kaurinima u Belfast regiji i Voljum cijeli dan glancat jarbol onom nizozemcu!!!!!
Zaboravio si da su cijene kod nas otprilike formirane ovako:
(Cijena u D * 7,5) + PDV!
Evo na opet ja peder...
Evo na opet ja peder...
A ja terorist
Evo na opet ja peder...
Pa govorio je o eurima, grafičkoj i jarbolu.... ne znam sta ti insinuiras i odakle si zaključio da si peder
Pa govorio je o eurima, grafičkoj i jarbolu.... ne znam sta ti insinuiras i odakle si zaključio da si peder
A nesmin ti reć
Pa mislim voljum stvarno nemoj pretjerivati...