Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
M4X kaže...

tko je Tetka,to isto igračica?

ne diraj mi Tetku

14 godina
protjeran
M4X kaže...

Isto vojnik s dobrom guzicom 

13 godina
M4X kaže...

Evo jedna pjesma za tebe

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
M4X kaže...

Evo jedna pjesma za tebe

daj ne puštaj te gluposti

nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4

13 godina
Battlefield 1

?? 

Evo ti ja par točaka pa rasporedi 

.............. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
M4X kaže...

nije mi jasno kako je vještica(kao više infantry igrač) a i većina ostalih napaljena na bf1,nema modernih oruđja,vozila,mape će bit tamo neke planine,šumetine,dakle nema ništa,spominju neku destrukciju,mislim šta imaš razvalit u planini i šumi,jedino drvo i tamo možda neku kuću...dajsu je vjerojatno puno lakše napravit(i grafički i sve)takvu igru nego npr. bf4

Bit će svega a ne samo šume ☺

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
M4X kaže...

to iz igre? a vidit ćemo po beti jel stvarno valja ili ne

14 godina
protjeran
Max ti si moj najdraži lik u ovoj temi

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
M4X kaže...

svejedno mi se ne sviđa

17 godina
Battlefield 1

Max tako si srao i za b3 a na kraju si hodao za muskim guzicama po grand bazaru.. 

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 8:05 (red_bull).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Meni osobno će trebati novija grafa, ako ne prije, onda najesen kako bih mogao "uživati" u novijim naslovima, pa evo malo informacija što sam našao.

Za sve koji misle nadograđivati grafičke, GTX1080 bi trebao biti na tržištu u idućih tjedan/dva.

Na njemačkom tržištu se očekuje cijena od oko 800€ (pogotovo ova Founders edition - koja je "obična" GTX1080 u referentnom dizajnu sa porezom na budale early adoptere).

Imate jedan test na njemačkom ovdje (uglavnom, negdje brža negdje sporija od GTX980SLI):

http://www.gamestar.de/hardware/grafikkarten/nvidia-geforce-gtx-1080/test/geforce_gtx_1080,987,3272373.html

GTX1070 bi trebao izaći 10.6. i cijena bi mu za ne founders edicije mogla biti oko 400€. Za nju još nema testova, ali pretpostavljam da će biti na nivou GTX980Ti, s time da bi trebala biti jača u DX12.

Evo još nekih review-ova za GTX1080 (za GTX1070 nema, valjda žele da ekipa prvo pokupuje 1080-ku, pogotovo ako 1070 bude samo 10-15% slabija):

http://arstechnica.com/gadgets/2016/05/nvidia-gtx-1080-review/

http://www.guru3d.com/articles-pages/nvidia-geforce-gtx-1080-review,1.html

http://www.pcgamer.com/gtx-1080-review/

https://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_1080/

Za nove AMD/ATI kartice još nema detaljnijih izvora. Ali i one idu na 16nm proizvodni proces.

Moj PC  
2 0 hvala 7
17 godina
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

Kakva im je to logika da referentna kartica bude skuplja od onih sa boljim hladnjacima i pizdarijama, dosad je uvik bilo obrnuto 

Mudonja moga si krstiti temu s kojim guzom, skoro 50 stranica a nema nijednog 

14 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Kakva im je to logika da referentna kartica bude skuplja od onih sa boljim hladnjacima i pizdarijama, dosad je uvik bilo obrnuto 

Tomo je točno napisao zašto :D

Nego, nigdje u EU ne mogu pronaći da imaju prednarudžbe za 1080.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nego, nigdje u EU ne mogu pronaći da imaju prednarudžbe za 1080.

Uzimas na iksicu?

Freak Show Inc.
16 godina
Volume kaže...
TomoR kaže...

Mudonja moga si krstiti temu s kojim guzom, skoro 50 stranica a nema nijednog 

Mislim da bi ja moga ubosti 1080 pred kraj ljeta, ubiti moga bi cili komp prominiti da budem spreman za WW1. 

A što da ti kažem moj Voljum, vidiš da je pirat posta strog pa tjera ljude zbog vjetrova. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Mislim da bi ja moga ubosti 1080 pred kraj ljeta, ubiti moga bi cili komp prominiti da budem spreman za WW1. 

A što da ti kažem moj Voljum, vidiš da je pirat posta strog pa tjera ljude zbog vjetrova. 

Samo nemoj opet nešto od amd-a uzeti

14 godina
Battlefield 1

So the demo they were shown was Singleplayer and was proposed to be the e3 demo.

In the demo there were levelution type mechanics were you could flood the trenches. As well as dig out positions like I mentioned in the last post.

The melee weapons were explained as being incredibly brutal. And obviously the game in terms of visuals looked incredible.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
14 0 hvala 3
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

So the demo they were shown was Singleplayer and was proposed to be the e3 demo.

In the demo there were levelution type mechanics were you could flood the trenches. As well as dig out positions like I mentioned in the last post.

The melee weapons were explained as being incredibly brutal. And obviously the game in terms of visuals looked incredible.

Šta ti triba privest?

Tako demo su prikazani bio singleplayer te je predloženo da se E3 demo.
U demo je bilo levelution Tip mehaničari su mogli poplaviti rovove. Kao i iskopati pozicije kao što sam spomenuo u prošlom postu.
Gužva oružje, objasnio je kako je nevjerojatno brutalan. A očito je igra u smislu vizualne izgledao nevjerojatno.

Eto...

16 godina
Battlefield 1

Kako je brutalan ovaj prijevod :D doslovno tekst ispada totalno nešto drugo.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Curi mi krv iz ociju...

Freak Show Inc.
17 godina
M4X kaže...

Pa sa neba je očito da te Vještica trola. Neće kupiti BF1 isto kao i većina ljudi ovdje. Samo s3ru i k3njaju ali kupiti neće! Isto kao i ja!

Eto!

16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Curi mi krv iz ociju...

Meni su skoro hemeroidi pukli od naprezanja dok sam se smijao.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
TomoR kaže...

800ojra puta sedam koma pet jednako puna qurac kuna! 

Jbte za te pare Špelac cijeli dan mora dizat kuće u zrak kaurinima u Belfast regiji i  Voljum cijeli dan glancat jarbol onom nizozemcu!!!!!   

17 godina
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...

Jbte za te pare Špelac cijeli dan mora dizat kuće u zrak kaurinima u Belfast regiji i  Voljum cijeli dan glancat jarbol onom nizozemcu!!!!!   

Zaboravio si da su cijene kod nas otprilike formirane ovako:

(Cijena u D * 7,5) + PDV!

14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...

Evo na opet ja peder... 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Evo na opet ja peder... 

A ja terorist 

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
mrfloyd kaže...

Evo na opet ja peder... 

Pa govorio je o eurima, grafičkoj i jarbolu....  ne znam sta ti insinuiras i odakle si zaključio da si peder

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Pa govorio je o eurima, grafičkoj i jarbolu....  ne znam sta ti insinuiras i odakle si zaključio da si peder

A nesmin ti reć

16 godina
Battlefield 1

Pa mislim voljum stvarno nemoj pretjerivati...

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice