Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
Re: Battlefield 1

Nisam siguran da je pametno imati dvije nove Battlefield igre u istoj godini.

Podijelit će se korisnička baza, pa će biti manje igrača.

A i vjerojatno će igre biti različite (npr. BF4 vs Hardline), a mislim da nitko ne želi novi Hardline, bilo u WW2 ili BFBC3 okruženju. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
Battlefield 1

Stigla večer. Kakvi su pingovi?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

danas je ok

skoro 30 servera mi je nasao sa pingom 38ms

ovaj koji najcesce igram u server browseru je oko 60

ali kad udem u igru bude 42

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

pitao je jedan od DICE devova ako ima netko problema sa pingom u igri, neka mu javi. Navodno sumnjaju da neki provajderi limitiraju internet svojim korisnicima svaki dan u nekom perijodu. Ljudi na T-comu, švabi i neki naši se prošli mjesec žalili na to da nakon 18:00 imaju viši ping.

Tako da prati, prijavi sa linkom t-coma i ovi iz DICEa će kontaktirati njih da to srede.

A kak to oni sređuju? Mi smo iz Švecke i reći ćemo našim Šveckinjama da ne dolaze na vaše benzinske pumpe ako dečku ne sredite ping.

Inače, ovaj Incursions radi dice la, od toga vjerovatno nebu niš, ali im je moguće podloga za eto, zašto ne, natjecateljski dio BFBC3.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
16 godina
Perki kaže...
Jack Sparrow kaže...

pitao je jedan od DICE devova ako ima netko problema sa pingom u igri, neka mu javi. Navodno sumnjaju da neki provajderi limitiraju internet svojim korisnicima svaki dan u nekom perijodu. Ljudi na T-comu, švabi i neki naši se prošli mjesec žalili na to da nakon 18:00 imaju viši ping.

Tako da prati, prijavi sa linkom t-coma i ovi iz DICEa će kontaktirati njih da to srede.

A kak to oni sređuju? Mi smo iz Švecke i reći ćemo našim Šveckinjama da ne dolaze na vaše benzinske pumpe ako dečku ne sredite ping.

Inače, ovaj Incursions radi dice la, od toga vjerovatno nebu niš, ali im je moguće podloga za eto, zašto ne, natjecateljski dio BFBC3.

Isto kao što je discord zamolio naš t-com da poprave internet kad ljudi nisu mogli pristupiti njihovoj aplikaciji.

17 godina
DeniZg kaže...

A i vjerojatno će igre biti različite (npr. BF4 vs Hardline), a mislim da nitko ne želi novi Hardline, bilo u WW2 ili BFBC3 okruženju. 

Mislim da ce 1 bit 2018., a drugi 2019.

14 godina
mrfloyd kaže...
DeniZg kaže...

Da.

Ili čak i kasnije (2020?), nitko nije čak ni nagađao izlazak "drugog" Battlefielda.

16 godina
Battlefield 1

Evo glerije in game slike bez HUD-a. Taman za pozadinu na kompu ili telefonu.

https://imgur.com/a/SaTjn

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrfloyd kaže...
DeniZg kaže...

Da.

Ili čak i kasnije (2020?), nitko nije čak ni nagađao izlazak "drugog" Battlefielda.

Kako got bilo da bilo, samo da ne bude loot boxova.

I da bude konjice.

I slide-anja.

Ok, ok..i preskakanja zidova..

A ja bih da bude i bayonet chargea

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gdje najbolje i najeftinije kupit bf1?

Danilo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
murkovicdaniel kaže...

Gdje najbolje i najeftinije kupit bf1?

Dugo nisam gledao, cijene u prvoj poruci su stare preko pola godine.

Ako znaš koristiti VPN pogledaj na strane Origine.

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ekipa jel ima tko ideju zasto mi bf  steka znaci dosad je radio normalno i sinoc sam instalirao najnovije drivere za graficku od tada stalno steka,graficka je rx460 .

0 0 hvala 0
13 godina

imam isto rx460 i nisam primjetio neku razliku ni na bolje ni na gore, isto najnoviji driveri.

edit: možeš probati isključiti relive ako ti je uključen, i ovu novu opciju chill. I postavi graphics profile na optimize performance.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 17:19 (darkborg).
8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo iz jednog dominationa na novoj mapi. 

1 0 hvala 0
13 godina
mrfloyd kaže...

I da bude konjice.

I slide-anja.

Ok, ok..i preskakanja zidova..

A ja bih da bude i bayonet chargea

Zašto? 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2017 18:42 (Soldier977).
14 godina
Battlefield 1

Novi BF, odgovori na pitanja publike :)

AlmightyDaq

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 0:18 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 1

Kaj je na kraju bilo sa onim Incursions modom? Nisam pratio bf ima 2,3 mjeseca, a sad vidim da se više ne priča o tome..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

Zašto? 

Da te penetriram! 

13 godina
Battlefield 1

Pozdrav svima ,malo da padobranski uletim,pošto sam napokon složio novi komp razmišljam si piknut BF1,ovaj novi CoD jednostavno ne mogu prožvakat,a i cijeli ovaj WW1 setting mi izgleda dosta zanimljivo.

Pretpostavljam da je igra još uvijek prilično aktualna,tj da se isplati uzimat za MP?

0 0 hvala 0
14 godina
evang kaže...

Pozdrav svima ,malo da padobranski uletim,pošto sam napokon složio novi komp razmišljam si piknut BF1,ovaj novi CoD jednostavno ne mogu prožvakat,a i cijeli ovaj WW1 setting mi izgleda dosta zanimljivo.

Pretpostavljam da je igra još uvijek prilično aktualna,tj da se isplati uzimat za MP?

Da, ako si siguran da je to to nemaš problema, još ima igrača.

https://battlefieldtracker.com/bf1/insights/population

13 godina
Battlefield 1

Aha,hvala.

Vidim da je na ovom Originsu trenutno standarna verzija 19.99€ a revolution 23,99€ ,koju bi preporučili?

Jel ok taj Origins,nikad ga nisam koristio?

0 0 hvala 0
14 godina
evang kaže...

Aha,hvala.

Vidim da je na ovom Originsu trenutno standarna verzija 19.99€ a revolution 23,99€ ,koju bi preporučili?

Jel ok taj Origins,nikad ga nisam koristio?

Origin, bez s :)

Ha kaj da ti velim, ljudi govore da je bolji od Steama. Meni ne bi ništa falilo da su ostali na Steamu. Nužno zlo 

Standardna verzija - dobiješ osnovne mape i oružja

Revolution - standardna verzija + svi DLCevi koji su izašli (dosta novih mapa i oružja) + dobiti ćeš sve DLCeve koji će tak izaći.

Ako je mala razlika u cijeni, definitivno Revolution!

13 godina
Battlefield 1

Znači mogu bez straha prek tog Origina kupovat?

Ok,zahvaljujem na odgovorima ,nadam se da vam se pridružujem sutra-prekosutra 

1 0 hvala 0
14 godina
evang kaže...

Vlasnik Origina je Electronics Arts, najveća gaming kompanija. Oni se jako brinu da sve s kupnjom bude OK, da ne ostanu bez svojih novčeka :)

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
evang kaže...

Vlasnik Origina je Electronics Arts, najveća gaming kompanija. Oni se jako brinu da sve s kupnjom bude OK, da ne ostanu bez svojih novčeka :)

zar nije tencent najveći ili najbogatiji?

btw nebitno ko je jači zna s ko je draži naš dragi ea

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
Battlefield 1

Ako netko nije ugrabio Battlefield na akciji za crni petak, ima sad opet priliku. 

Standardna igra - 19.99€(50% off) - Dakle ovo je samo igra i tih 19.99 nije baš nešto isplativo. Pošto Revolution(igra i premium) dođu samo 4 eura više.

Revolution(igra i premium) - 23.99€(60% off) - Dakle igra i premium u kojem su sve mape. Ovo je najisplativije za sve one koji nemaju već original igru.

Premium Pass - 14.99€(70% off) - Samo premium, znači svi dodaci za one koji već imaju igru. Ovo je ujedno i na najvećem popustu.

Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako netko nije ugrabio Battlefield na akciji za crni petak, ima sad opet priliku. 

Standardna igra - 19.99€(50% off) - Dakle ovo je samo igra i tih 19.99 nije baš nešto isplativo. Pošto Revolution(igra i premium) dođu samo 4 eura više.

Revolution(igra i premium) - 23.99€(60% off) - Dakle igra i premium u kojem su sve mape. Ovo je najisplativije za sve one koji nemaju već original igru.

Premium Pass - 14.99€(70% off) - Samo premium, znači svi dodaci za one koji već imaju igru. Ovo je ujedno i na najvećem popustu.

Tnx, upravo ulovio Revolution, a taman sam si ga planirao danas uzeti... :)

Dodajte me onda na Originu: kule_punx 

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Eh, kad Batlefront2 ne ide kako je trebao....

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo iz jednog Operationsa, 69 killsa i 6.9 K/D ratio... Standardno... Igrao kao Support sa BAR Storm-om.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pitanje.

Slažem kantu malome , low budget, za LoL , ali imam mu namjeru uzeti i BF1, jer ga zanima.

Za proc sam razmišljao novi Intel i3 8100, 4 jezgre na 3,6 takt, 8 Gb memorije ,i imam doma R9 MSI 270 X (ako bude potrebe dignut ću na Nvidiu 1050 ti ili 1060), ali pitanje ovdje je , smatrate li da će proc biti ok , ili da idem sa Ryzenom 1200-1300X?

Za ostalo ima PS4 Pro doma sa zilion naslova, ovo bi bilo samo za LoL, Bf1, i školu.

Hvala unaprijed,

Crot

18 i3 8100
2 Ryzen 1200
0 Ryzen 1300X
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice