Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.273.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1

Oni su ti već jako stari, ne znaju što je Discord. Vjerojatno su na TSu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 1

Nova oružja.

Izgleda, stats, kako ih dobiti.

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 1

Kako mi je krivo za ovu igru. Tako je dobra i tako brzo dosadi. Uđem matchmaking, odigram 3-6 minuta i ne vidim  više smisao. Jebem li im sve da im jebem... Pa kome može pasti na pamet da izbaci rant servera i battlelog sistem. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
https://beam.pro/53copceco
13 godina
Soldier977 kaže...

Kako mi je krivo za ovu igru. Tako je dobra i tako brzo dosadi. Uđem matchmaking, odigram 3-6 minuta i ne vidim  više smisao. Jebem li im sve da im jebem... Pa kome može pasti na pamet da izbaci rant servera i battlelog sistem. 

Sinoć upalio i vidim 5 frendova igra. Odlučim se spojiti na jednog od njih ali pored njegovog imena nema opcije Join game. Pored tri imena ima Join a pored dva ne. Prebacim se u Origin ali  i tamo nema opcije za Join game. Samo invite to party. Vidim koja je mapa i koji mod ali nemam pojma koji server. Debili još uvijek  nisu ubacili opciju da možeš kliknuti na frenda, pogledati koji je server i spojiti se na njega.... iz nekog njima poznatog razloga. 

Quit...."YES"

Bar izlazak iz igre dobro radi.

13 godina
Battlefield 1

R6S is the answer. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...

Sinoć upalio i vidim 5 frendova igra. Odlučim se spojiti na jednog od njih ali pored njegovog imena nema opcije Join game. Pored tri imena ima Join a pored dva ne. Prebacim se u Origin ali  i tamo nema opcije za Join game. Samo invite to party. Vidim koja je mapa i koji mod ali nemam pojma koji server. Debili još uvijek  nisu ubacili opciju da možeš kliknuti na frenda, pogledati koji je server i spojiti se na njega.... iz nekog njima poznatog razloga. 

Quit...."YES"

Bar izlazak iz igre dobro radi.

kako rekoh imate bf3 i bf4 pa igrajte,isto mapa koliko hoćeš a i igre su bolje od bf1 pa igrajte njih,imaju battlelog,server se može zakupit i možete radit na njemu apsolutno sve...bitna je ekipa a ne igra...ili čekajte bad company 3 a do tad možete pljuvat bf1

meni je bitna igra a ne ekipa a sa bf1 su 99% sve pogodili i to prvi puta da dajs nije slušao djecu nego su napravili najviše po svome...a sa bugovcima više nebi nikad igrao,najbolje mi igrat sam ili se spojit na neke random strane igrače i dalje igrat sam ili u tenku,sa domaćim  igračima nebi više nikad igrao...i koliko se sjećam još nisam ni jednom naletio na nekog domaćeg igrača(šta je dobro) kojeg bi prepoznao po nicku npr. a igram na različitim serverima ali samo cq 64 igrača

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2017 11:06 (M4X).
16 godina
Battlefield 1

Neznan jel san već reka al meni je igrica odlična.

Kanter PROO
Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 1

Opet ću reć da mi je BF 1 dobra igra ali zadnjih dana me prijatelj zarazija onom igrom zvanom Miscreated tako da BF 1 i nisam zaigrao zadnjih dana.

Ali za Miscreated moram reć da gluplje i u isto vrime zaraznije igre nisam vidija.

neda mi se
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 1

Kak ne kužite da je M4X troll, a vi se kačite na njega.

They shall no pass. Nove mape, behemoth itd

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Kak ne kužite da je M4X troll, a vi se kačite na njega.

They shall no pass. Nove mape, behemoth itd

Jeftini tu i hvala poeni na moj racun jeli

I dalje smatram da je najveci problem za vas to kaj nema m16 i ostalih pizdarija ali to nitko nece priznat

A ono sta mislim o komjunitiju bf,klanovima i vasim "frendovima" o tome malo kasnije...

13 godina
Battlefield 1

na CTE testiraju  fičr da se granate automatski respawnaju i bez ammo cratesa. kao da i ovako nema previše nade spama

• Similar to some gadgets, all grenades slowly resupply when out of ammo. This resupply is greatly sped up when near an ammo crate.

The resupply timers are as follows:

• Frag: 36 seconds
  • Light AT: 36 seconds
  • Impact: 36 seconds
  • Incendiary: 36 seconds
  • Gas: 27 seconds
  • Mini: 24 seconds
  • Smoke: 18 seconds
  • Resupplies are 3 times as fast near ammo crates
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Apsurdno.

To je njihov pokušaj smanjenja nade spama. Kao ukinuli su po jednu gas granatu, mini granatu i slično, al zato evo neograničeno. Nadam se da će to odjebat što prije.

6 0 hvala 0
16 godina
Ali su smanjili sve granate na samo jednu. A 36 skundi je dosta dugo za resupply. Ali da bezveze su ovo napravili, nadam se da ce zazivjeti samo na CTE sad i onda da ce maknuti. :)
17 godina
Danny_HR kaže...

Apsurdno.

To je njihov pokušaj smanjenja nade spama. Kao ukinuli su po jednu gas granatu, mini granatu i slično, al zato evo neograničeno. Nadam se da će to odjebat što prije.

I onda netko veli da CTE nije potreban.

Ma uz betu bi morao izlaziti usporedno!

14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...

I onda netko veli da CTE nije potreban.

Ma uz betu bi morao izlaziti usporedno!

Potrebno je to da im se ne daju novci za loš konzolaški port, nakon prvog trailera i alphe se vidilo u kojem smjeru serijal ide i da ova igra, osim imena, nema veze s bfom. 

Kad nauče tu lekciju onda neće bit potrebe za vajnom, cte-om ili nečim trećim 

14 godina
Battlefield 1

Ima li nas ovdje 64 koji imamo igru?

44 Da
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

teško da nas ima i 32 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne želim da sudjelujem u glasovanju u kojem nemam mogućnost izbora 

14 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne želim da sudjelujem u glasovanju u kojem nemam mogućnost izbora 

Život je težak. Pomiri se s tim 

15 godina
Ima nas preko nekoliko..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Bolje je onda avion. Uskoči u avion, prelet preko neba, svi se poredaju na nekoj livadi. I avionoom prelet preko naših glava.  osim ako ja budem letio. oonda glava nebude bilo.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 13:38 (tonik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
tonik kaže...

Bolje je onda avion. Uskoči u avion, prelet preko neba, svi se poredaju na nekoj livadi. I avionoom prelet preko naših glava.  osim ako ja budem letio. oonda glava nebude bilo.

Ili možeš kao jedan, kako bi Antraks rekao panj, baciti određenu tvorevinu i poubijati veći dio publike koja se došla naslikavati

Ako se ne varam bio je jedan takav na prošlom slikanju?

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 1

Probao sam 2 runde nove mape Soissons. Map mi se u glavnom sviđa, dosta podsjeća na Quentin Scar, čak i vizualno. Samo što ima malo više prostora za snipere i problem je što je jedan spawn na brdu pa se praktički sa njega može snajpati dolje.

Novi tenk dosta dobar, čini se brži od ostalih i ima 3 dosta zanimljive varijante. Od tih jedna ispucava granate koje se odbijaju od poda, a kao sekundarna granata mu je gas. Čudna kombinacija ali sa time sam rasturao infantry, dok naravno na tenkovima radi 10-15 damagea. Dok behemoth rasturačina žešča. Dosta je trom i spor, i zapinje na sve ali rastura infantry i vozila. E da i velik je ko 3 heavy tenka zajedno.

Evo gameplaya sa nove mape. Malo mi youtube uništio kvalitetu videa ali ok:

Te slike sa francuskim uniformama

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 17:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
Granzon kaže...
tonik kaže...

Ili možeš kao jedan, kako bi Antraks rekao panj, baciti određenu tvorevinu i poubijati veći dio publike koja se došla naslikavati

No, no, nije loša ideja. Ima se dinamit, to se lakše postavi u grupi ljudi.  :D

BF4 & BF1 - Tonyhrv
14 godina
tonik kaže...

No, no, nije loša ideja. Ima se dinamit, to se lakše postavi u grupi ljudi.  :D

Bez brige. Prvo pravilo: Za vrijeme slikanja kill=ban.

14 godina
Battlefield 1

Ok,  no dinamit. A more avion iznad glava?  Za neke pogibije perem ruke od njih. avion je kriv, ipak je iz 1. sv. rata.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tonik kaže...

Ok,  no dinamit. A more avion iznad glava?  Za neke pogibije perem ruke od njih. avion je kriv, ipak je iz 1. sv. rata.

Haha :D

13 godina
Nova mapa na cte - Fort Vaux.
Odigrao sam samo jednu rundu ali čini se odličnom, infantry only, dosta otvorenih ali i zatvorenih područja. Nešto kao improved lockers.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Probao sam 2 runde nove mape Soissons. Map mi se u glavnom sviđa, dosta podsjeća na Quentin Scar, čak i vizualno. Samo što ima malo više prostora za snipere i problem je što je jedan spawn na brdu pa se praktički sa njega može snajpati dolje.

Novi tenk dosta dobar, čini se brži od ostalih i ima 3 dosta zanimljive varijante. Od tih jedna ispucava granate koje se odbijaju od poda, a kao sekundarna granata mu je gas. Čudna kombinacija ali sa time sam rasturao infantry, dok naravno na tenkovima radi 10-15 damagea. Dok behemoth rasturačina žešča. Dosta je trom i spor, i zapinje na sve ali rastura infantry i vozila. E da i velik je ko 3 heavy tenka zajedno.

Evo gameplaya sa nove mape. Malo mi youtube uništio kvalitetu videa ali ok:

Te slike sa francuskim uniformama

mene ovi podsjecaju na juznjake iz americkog gradjanskog rata

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice