- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isprobavam spectatora.
Originalna slika, 21:9; 5120x2160 piksela
Crop sredine 2560x1080
Zna li netko kad izlazi update za rentanje servera, s mogućnostima šifre, kickanja i bana? Sa DLC-em?
Bilo bi ti bolje da učiš.
Bilo bi ti bolje da učiš.
Znam :/
Isprobavam spectatora.
Originalna slika, 21:9; 5120x2160 piksela
Crop sredine 2560x1080
Zna li netko kad izlazi update za rentanje servera, s mogućnostima šifre, kickanja i bana? Sa DLC-em?
Tako lijepa a tako bezdušna igra
To rentanje servera, na način koji je bio negdje od prije deset godina, će vjerojatno doći u BF1 sljedeće godine.
Pa rentati server možeš, ali nema nekih dodatnih fonkcija koje si mogao sa rconom i sličnim stvarima raditi.
panjevi,znam da jedva čekate uletit u novi behemot ogromni tenk ,meni nemožete prodavat svoje fore...naoštrite ssd-e,bit će gužva za novi behemot,stajat će se u redovima...
Pa rentati server možeš, ali nema nekih dodatnih fonkcija koje si mogao sa rconom i sličnim stvarima raditi.
Samo rentanje nema smisla ako nema funkcija.
Samo rentanje nema smisla ako nema funkcija.
Barem su kick i ban sad složili, i isključivanje behemotha i elite klasa, ali opet treba još funkcija.
Nova mapa in "nutshell"
ajde molim te kuki,prvi ćeš trčat u behemot tenk...
behemoti i elite klase su potrebne jer bez njih se sve svodi kao i u bf3 i 4,jedan tim rejpa i to je sve,svi na jednoj zastavi i gotovo...ovako se ipak malo nešto promijeni...nije to više igra kao u početku kad je sve bilo dobro,ovako non stop slušaju djecu pa se igra sve više lagano pretvara u bf3 i bf4 nažalost
Samo mi trebaju šifra, kick i ban.
Znači, ostaje da dodaju samo šifru.
Samo mi trebaju šifra, kick i ban.
Znači, ostaje da dodaju samo šifru.
Ostaje još i...... puno toga
npr vrlo bitno lista na kojem serveru igraju frendovi jer ovaj party sistem je dobar samo za 4-5 djece koji poslije škole sjednu za komp zajedno odigrati koju.
Ma, samo 24 satni server, za BF1 fotografiranje.
dama,ti više nemožeš skupit ni 5 hr igrača na jednom serveru a kamoli 32...a zašto? e pa zato jer je još u doba bf3 i bf4 koje su za neke "igretine" u odnosu na bf1 bilo jako puno čitera,makro tvikeva i hakova i to sve od vaših "frendova" koje ste branili,nitko nikome ni tada nije ni malo vjerovao makar su se svi branili i pravili da nije čiter,svi kao poznaju kompove od svojih frendova itd. a u biti nitko nikome nije vjerovao(a i sa razlogom jeli),warovi su se održavali svake prijestupne jer su svi znali da ima čitera,makroa i tvikeva a nitko ne voli pušit i gubit,kao da se radilo o pravom odlasku u rat a ne o igrici...tako da bilo kakvo ogranizirano igranje više ni neće postojat u hr,jedini koji valjda non stop igraju u jednom skvadu su ovi zaposlenici buga
I tako, današnja mladež se predaje lakim drogama koje im toliko isperu mozak da peglaju samo po jedno te istom.
#FeelsBadMan
Kaj kopiraju samo ove lockere,daj neka onda naprave kopi pejst kanala,za tdm 64 nema bolje mape
Metro isto nije losa mapa,meni bolja od lockera
Zanima me hoćemo li mi koji imamo standardnu ediciju moći igrati nove nadolazeće mape i koristiti nova oružja itd. ili ćemo morati imati(nadograditi) na premium?
Zanima me hoćemo li mi koji imamo standardnu ediciju moći igrati nove nadolazeće mape i koristiti nova oružja itd. ili ćemo morati imati(nadograditi) na premium?
kao uvjek do sada kupnja DLC ili Premium paketa koji je vise isplativ... 35$vs64$ ako ces kupovati svaki DLC zasebno... I jos imas ostale sitnice tipa skinove , prednost ulaska na servere itd..

Neki kupe premium odmah, neki čekaju popuste i akcije, neki kupe svaki dlc zasebno a neki jednostavno nastave igrati vanila (osnovne) mape.
I dan danas imaš bf3 i bf4 servere koji vrte samo osnovne mape i uvijek su puni.
Jako malo je takvih...
Molim vas uzea bi premium pass 49 eura.. platia s paysafom s tiska ,,, jel se moze jel podrzava origin to iz hrvatske ili se triba mjenjat sta,, jel uzima ko šta s paysafom na originu
To sam vidia .. ali neko kaze da nece prihvatit paysafe card s tiska iz hrvatske pa zato pitam
To sam vidia .. ali neko kaze da nece prihvatit paysafe card s tiska iz hrvatske pa zato pitam
tak sam ti ja kupil bf1,prihvaća ti paysafecard s tim da sam ja paysafecard kupio na ini a ne na tisku
sinoć oko 00:00 uletim na balrum blic,ono negdje sredina runde,malo kasnije uletim u veliki tenk,u nekih maksimalno 15min napravim oko 20 kileva,to je strašno kako su se ljepili,ko muhe...na kraju runde imao sam 32-9 kdr i više od 13k bodova...
sad sam malo prije završio kao najbolji od obje strane sa najviše bodova,oko 21-10 kdr i 20k bodova,sa bonusima 30k...best flag...to je super koliko je igrica dobra pogotovo kad pobjeđuješ i voziš veliki tenk...