Zadar živi vječno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zadar živi vječno!
Da, isti acc je u pitanju
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
pa onda mora biti u tvojim igrama dostupna za download. ako nije onda kontaktiraj ea support.
e da, i provjeri da ti nije možda pod "hidden games"
Riješeno, hvala svima :)
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Mogao si barem napisat kako je riješeno
neda mi se
I ostavit podatke od origina da se uvjerimo da je stvarno tu.
Ako netko želi ugrabiti Battlefield 1 Ultimate za manje od 40$ nek' požuri na GamingTribe i aktivira GodMode Ux Power, naime prvih 150 koji to učine sada dobijaju od AMD-a igru.
Ne znam koliko je ljudi već ugrabili, ali da si mogu priuštiti izašlo bi me manje nego sam Premium.
Twitter: @191x7
Zaboravite, već je otišlo.
Twitter: @191x7
neznam jel znate,ja vam imam battlefield 1 deluxe edition + premium pass,to je ona razvodnjena verzija kupljena prije nego šta se pojavio onaj ultimate,nemam jedino akcijske figurice i ostalo,to ima dama
Igra je bila "pobrisana" s Origina, a zapravo je bila sakrivena pod hidden games
morat ćete se strpit do bad company 3(vjerojatno hajp kreće početkom 2018.) odnosno kad izađu svi dodaci za bf1,onda se vraća moderno m16 pravocrtno pucanje
Te smijem pitat što radiš ujutro u 5 i 18 na internetu 
Te smijem pitat što radiš ujutro u 5 i 18 na internetu 
Igrao This War of Mine od ponoći od 4, otišao na GTribe i tam ose zadržao u razgovoru s jednim portugalcem koji im je glavni za web stranice (front end, back end, ...)nakon što mi je neki amer kojeg ni ne poznam kupio God Mode UX (ali sebi zadržao igru).
This war of mine je najbolja igra koju sam igrao u zadnjih godinu dana, definitivno. I užasno je teška.
jebivjetri,jel tko igra taj bf1? denija i superdavora ne računam,njima je to i posao,jedini tko valjda istinski igra i hvali igru i uživa u igri a da nije bug je mali kuki,i meni je isto dobra i paše po svemu...znači samo su dva igrača u hr kojima je igra super
jebivjetri,jel tko igra taj bf1? denija i superdavora ne računam,njima je to i posao,jedini tko valjda istinski igra i hvali igru i uživa u igri a da nije bug je mali kuki,i meni je isto dobra i paše po svemu...znači samo su dva igrača u hr kojima je igra super
Igram i ja svakodnevno
nisam neki lvl, al ide hehe
Zadar živi vječno!
....samo ovo i igram, svaki dan. Jedino sto mi fali je dobri stari martini-henry.
....samo ovo i igram, svaki dan. Jedino sto mi fali je dobri stari martini-henry.
Igram i ja dosta aktivno. Sad se polako otkljucava lvl 10 pa mi je zanimljivo igrat. Mada i dalje mazohisticki igram na 25fpsa :D
Kad napises neki post, ostavi nick da te (vas) dodam, ko igra cesto.. dodao sam bagru neku sa popisa onog dole, 80% ne igra nista.
Kad napises neki post, ostavi nick da te (vas) dodam, ko igra cesto.. dodao sam bagru neku sa popisa onog dole, 80% ne igra nista.
Ovo je moj:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/CyberDemonVZ/
Igram cijelo vrijeme osim ako sam na ispitu. U tom slucaju sam samo na TS-u.
Ista stvar se i meni dogodila. Izgubio sam 30 igrica od prilike. Support je cisto smece tbh.
Krekan je i bf1, denuvo je gotov :D
Multiplayer? :D
sve su prokljuvili, igre izlaze kao na traci
lp
Multiplayer? :D
multiplayer sigurno nije
Jel postoji neki nacin da se moze prijaviti igrac recimo za team kill ili tako nesto koji recimo to non stop radi na hc serverima
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Jel postoji neki nacin da se moze prijaviti igrac recimo za team kill ili tako nesto koji recimo to non stop radi na hc serverima
Možeš prijaviti vlasniku servera (ako nije od EA) koji ne mogu napraviti baš ništa.
Ili možeš prijaviti EA kojj neće napraviti ništa jer to nije ilegalna radnja.
Nedavno je bila vijest da pojedine kompanije skidaju Denuvo zastitu sa igrara npr kao Ubisoft..