Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.276.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
8 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
Stolnik kaže...

Pozdrav, imam problem s BF 1, kupio sam igru napravio Origin acc, al mi na laptopu nije radila igra pa sam kupio puno jači laptop. Na starome laptopu sam s Origina pobrisao cijelu igru i program pa na novog instalirao Origin, al dok stavim CD i počinjem instaliravat igru me pita za key, upišem key koji sam dobio i baci mi error "This code has already been used" i neda mi instalirat igru, btw pokušavam ju instalirat na isti Origin acc i stoposto sam siguran da nitko drugi nema ključ.

Ima san i ja isti isti problem, i na kraju san mora kupit komp, jer jednostavno nije kompatabilan za laptope bf1..... 

Muzem krave, udala bi se !!!
11 godina
Battlefield 1

Ili možeš jednostavno ostavit tu svoje podatke od origina da neko sa kompom proba da vidi jeli stvarno u tome problem... čitao sam na reditu za to s laptopima.... GG EA

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 1
14 godina
Nestašna kaže...
Stolnik kaže...

Pozdrav, imam problem s BF 1, kupio sam igru napravio Origin acc, al mi na laptopu nije radila igra pa sam kupio puno jači laptop. Na starome laptopu sam s Origina pobrisao cijelu igru i program pa na novog instalirao Origin, al dok stavim CD i počinjem instaliravat igru me pita za key, upišem key koji sam dobio i baci mi error "This code has already been used" i neda mi instalirat igru, btw pokušavam ju instalirat na isti Origin acc i stoposto sam siguran da nitko drugi nema ključ.

Ima san i ja isti isti problem, i na kraju san mora kupit komp, jer jednostavno nije kompatabilan za laptope bf1..... 

Misliš da je do toga? Jer na starome laptopu sam mogao instalirat i igrat, al je sve trzalo ( slabe performanse ), pa sam kupio novi laptop ( i7 6700HQ, 16GB DDR4, GTX 960M, 256GB SSD... ), i tu mi baca da je ključ već iskorišten :/

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
myself kaže...

Jel vam rade serveri?

Nemrem Origin upalit već sat vremena i ide mi na živac. A ne treba mi, kaj je najgore od svega.

reinstall popravlja :)

https://beam.pro/53copceco
17 godina
neaktivan
Battlefield 1

Serveri su im bili na održavanju. Probao sam još tada reinstall. Sad radi normalno već neko vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
Nestašna kaže...
Stolnik kaže...

Misliš da je do toga? Jer na starome laptopu sam mogao instalirat i igrat, al je sve trzalo ( slabe performanse ), pa sam kupio novi laptop ( i7 6700HQ, 16GB DDR4, GTX 960M, 256GB SSD... ), i tu mi baca da je ključ već iskorišten :/

Igra je već vezana za tvoj account.

Trebalo bi raditi da je samo skineš sa installer-om s net-a. Morala bi ti biti u tvojim igrama ako si se ulogirao sa istim Origin account-om. Ako nisi ulogiran sa istim Origin account-om, naravno da će ti reći da je ključ već iskorišten.

14 godina
TomoR kaže...
Stolnik kaže...
Nestašna kaže...
Stolnik kaže...

Igra je već vezana za tvoj account.

Trebalo bi raditi da je samo skineš sa installer-om s net-a. Morala bi ti biti u tvojim igrama ako si se ulogirao sa istim Origin account-om. Ako nisi ulogiran sa istim Origin account-om, naravno da će ti reći da je ključ već iskorišten.

Logiran sam na isti acc, al mi baci "Your Game Library is Empty", kad je i igra pobrisana s Origina.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
15 godina
To je meni sa bad company ali ja mislim da kad sam davno kupija igru da mi je bija drugi account, ne sićam se više. Oću pitat, jesi 100% siguran da si na istom accountu?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
zeko73 kaže...
To je meni sa bad company ali ja mislim da kad sam davno kupija igru da mi je bija drugi account, ne sićam se više. Oću pitat, jesi 100% siguran da si na istom accountu?

Da, isti acc je u pitanju

13 godina
Battlefield 1

pa onda mora biti u tvojim igrama dostupna za download. ako nije onda kontaktiraj ea support.

e da, i provjeri da ti nije možda pod "hidden games"

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 1

Riješeno, hvala svima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

Mogao si barem napisat kako je riješeno

neda mi se
8 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Stolnik kaže...

I ostavit podatke od origina da se uvjerimo da je stvarno tu.

Muzem krave, udala bi se !!!
17 godina
Battlefield 1

Ako netko želi ugrabiti Battlefield 1 Ultimate za manje od 40$ nek' požuri na GamingTribe i aktivira GodMode Ux Power, naime prvih 150 koji to učine sada dobijaju od AMD-a igru.

Ne znam koliko je ljudi već ugrabili, ali da si mogu priuštiti izašlo bi me manje nego sam Premium.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Zaboravite, već je otišlo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

neznam jel znate,ja vam imam battlefield 1 deluxe edition + premium pass,to je ona razvodnjena verzija kupljena prije nego šta se pojavio onaj ultimate,nemam jedino akcijske figurice i ostalo,to ima dama

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
nicky.sl kaže...
Stolnik kaže...

Igra je bila "pobrisana" s Origina, a zapravo je bila sakrivena pod hidden games

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2017 13:45 (Stolnik).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

morat ćete se strpit do bad company 3(vjerojatno hajp kreće početkom 2018.) odnosno kad izađu svi dodaci za bf1,onda se vraća moderno m16 pravocrtno pucanje

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Te smijem pitat što radiš ujutro u 5 i 18 na internetu 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Možda ... 

neda mi se
17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Igrao This War of Mine od ponoći od 4, otišao na GTribe i tam ose zadržao u razgovoru s jednim portugalcem koji im je glavni za web stranice (front end, back end, ...)nakon što mi je neki amer kojeg ni ne poznam kupio God Mode UX (ali sebi zadržao igru).

This war of mine je najbolja igra koju sam igrao u zadnjih godinu dana, definitivno. I užasno je teška.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

jebivjetri,jel tko igra taj bf1? denija i superdavora ne računam,njima je to i posao,jedini tko valjda istinski igra i hvali igru i uživa u igri a da nije bug je mali kuki,i meni je isto dobra i paše po svemu...znači samo su dva igrača u hr kojima je igra super

Moj PC  
1 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

jebivjetri,jel tko igra taj bf1? denija i superdavora ne računam,njima je to i posao,jedini tko valjda istinski igra i hvali igru i uživa u igri a da nije bug je mali kuki,i meni je isto dobra i paše po svemu...znači samo su dva igrača u hr kojima je igra super

Igram i ja svakodnevno  nisam neki lvl, al ide hehe

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
15 godina
Na dnevnoj bazi igram, a bogami i na večernjoj..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 1

....samo ovo i igram, svaki dan. Jedino sto mi fali je dobri stari martini-henry.

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Tallahassee kaže...

....samo ovo i igram, svaki dan. Jedino sto mi fali je dobri stari martini-henry.

Igram i ja dosta aktivno. Sad se polako otkljucava lvl 10 pa mi je zanimljivo igrat. Mada i dalje mazohisticki igram na 25fpsa :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kad napises neki post, ostavi nick da te (vas) dodam, ko igra cesto.. dodao sam bagru neku sa popisa onog dole, 80% ne igra nista. 

steam: mr. saxo™ | origin: saxomr | uplay: saxomr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dudu kaže...

Kad napises neki post, ostavi nick da te (vas) dodam, ko igra cesto.. dodao sam bagru neku sa popisa onog dole, 80% ne igra nista. 

Ovo je moj:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/CyberDemonVZ/

Igram cijelo vrijeme osim ako sam na ispitu. U tom slucaju sam samo na TS-u.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 10:45 (Friday).
8 godina
neaktivan

Ista stvar se i meni dogodila. Izgubio sam 30 igrica od prilike. Support je cisto smece tbh.

The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic. ~Joseph Stalin
17 godina
Battlefield 1

Krekan je i bf1, denuvo je gotov :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice