Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.264.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...
HAM7A2 kaže...

nisam pratio par dana tj. stranica

imal sta novo u temi i van teme

jel sve OK

poz HAM7A

Hvala na pitanju, sve je OK :)

Za mjesec dana stiže još jedan veliki patch.

Do prvog DLCa još koji mjesec.

BF1 u jednom trenutku igra 300.000-400.000 ljudi.

DX12 još nije izglancan kako treba.

Igra je nekima meh, nekima odlična, a onima koji ju nisu kupili i igrali, njima je užasna.

Što ima kod tebe?

A stodeh je jači i od sudbine 

13 godina
Volume kaže...

A stodeh je jači i od sudbine 

Ma, nema pojma i antipatičan je. Ima sreće da je ima jedan dobar video.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

evo igram, nikad do 100 lvl

meni radi dobro, ponekad fps drops, al nista strasno, ide kao podmazano

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
M4X kaže...

možete vi lupat td koliko hoćete,bmk,ali to je istina

imam veći spm od superdavora koji ima preko 6 dana igre a ja imam nešto više od jednog dana,s tim da on ima noviji i bolji pc,bolji internet itd.

Ovdje samo ti meni lupaš TD-ove na svaku poruku ja tebi danas još nisam

neda mi se
13 godina
Battlefield 1

A jest hladno u pičku materinu 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

evo sad sam uletio na mapu monte grapa,uvijek igram cq 64 igrača,odmah uletim u veliki tenk i napravim 26-0,jedno 2 ili 3 velika i mala tenka uništim,na kraju su navalili namjerno na mene,opet sam blizu nego šta mi je tenk bio uništen izletio van i pobio četvoricu,pisalo je squad wiped...i onda nakon šta sam ih sve počistio sa onom malom puškom nalijeće veliki tenk iz mog tima i uletim ja unutra i idiot u onom tunelu tj. kad je izašao iz tunela nagazi na minu...na kraju sam imao 26-2 k/d...i to još igram na ovom slabijem kompu sa i5 750 sa običnim monitorom iz potpis a ne na 144Hz freesync i i7 875 koji mi je drugi pc,tu sam počeo igrat bf1 ali su mi se windowsi nešto pojebali pa sam napravio format

bravo.evo ti keks

ovo me podsjetilo na Fury

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2017 21:09 (Kill Frenzy).
8 godina
protjeran
MRSKI kaže...

A jest hladno u pičku materinu 

Svima sam se osvetio samo ocu nisam, on mi mater jebo ja njegovu nisam...

Muzem krave, udala bi se !!!
9 godina
neaktivan
M4X kaže...
ficosime kaže...

Vidim da je igra na akciji 35 eura na Originu, zanima me vrijedi li? Cuo sam dosta ljudi da je odlicna, al isto tako dosta da brzo dosadi, pa nisam siguran da je uzimam ili ne?

dobra je da ali brzo dosadi,svi čekaju bad company 3

ok je balansirana,60Hz serveri itd. sve je uglavnom ok ali brzo dosadi samo zato jer je tema ww1,da je bad company 3 sa svim ovim kvalitetama koje ima bila bi daleko popularnija

bobe jedan a da je se battlefield kojim slucajem zvao bad company 3 onda bi to bio pravi pogodak?! kakvi likovi

14 godina
neaktivan
Nestašna kaže...

Vi mislite da ja trollan???

haljinabezledja je neki PrO

https://beam.pro/53copceco
14 godina
neaktivan
HAM7A2 kaže...

evo igram, nikad do 100 lvl

meni radi dobro, ponekad fps drops, al nista strasno, ide kao podmazano

samo operacije tuci hamza... J sam uspio za 200h igre ;D

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

mrzim admine,izgleda da su se pojavili na serverima,na početku on meni napravi kill i baci me na drugi tim,svi počinju sa 0-0 a ja dobim 0-1...i onda opet pri početku runde uhvatim nekako tenk da bi me za sekundu opet izbacilo iz njega...

sad sam na monte grapi skinuo dva aviona sa velikim tenkom,oba su pala,i još sam skinuo 3 vozila,imal sam 5 uništenih vozila

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

sad sam na monte grapi skinuo dva aviona sa velikim tenkom,oba su pala,i još sam skinuo 3 vozila,imal sam 5 uništenih vozila

Upravo ocekujemo poziv od predsjednice i obracanje naciji poradi tvojih herojstava

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Upravo ocekujemo poziv od predsjednice i obracanje naciji poradi tvojih herojstava

može,jedan je mislim bio bomber a drugi je bio fajter ili onaj srednji,neznam točno...

14 godina
protjeran
M4X kaže...

17 godina
Battlefield 1

ekipa, jel ima koji "naš" server di se ekipa domaca skuplja? i ak ima ts 

stavio win 10 i igra radi ko podmazana sada i jos k tome 10dana na go tak da bum si svakako odigral koju partiju! 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ekipa, jel ima koji "naš" server di se ekipa domaca skuplja? i ak ima ts 

stavio win 10 i igra radi ko podmazana sada i jos k tome 10dana na go tak da bum si svakako odigral koju partiju! 

Imaš gore na vrhu teme povezanu drugu temu s listom in-game imena forumaša. Dodaš nekoga, spojiš se tamo di igra i haj lajf.

8 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo ja sam poslao svima frendrequest sa one liste,tak da znate ko vam je poslao ak vidite moj nick.E da i koji je pasword za TS,to nemogu nigdi naci ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema nekog ts .. Imamo discord koji je manje vise open za sve ali ts je ogranicen brojevima slotova tako da cesto i mi stalni clanovi nekad ne mozemo doci do curica
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

šta je sad ovo,pogodim mali tenk najmanje 5 puta sa velikim tenkom i niti jedan hitmark? šta tenkovi imaju aktiv armor ili?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

šta je sad ovo,pogodim mali tenk najmanje 5 puta sa velikim tenkom i niti jedan hitmark? šta tenkovi imaju aktiv armor ili?

to je zato sto imas prebrz ssd... vidis mali tenk prije nego ga server ucita

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
M4X kaže...

to je zato sto imas prebrz ssd... vidis mali tenk prije nego ga server ucita

još mi se jednom to dogodilo,pucam po malom tenku i po velikom i ništa,uopće ne dobiva hit,nemam onaj brz ssd,običan na sata 3,nemam pojma zašto sad to odjednom a malo prije sam ih skidal bez problema,sad sam tek u sredini scoreboard a ne pri vrhu

za šta je onaj landship tenk,jel on šta valja?

12 godina

M4X meni nikako nije jasno zašto ti igraš Battlefield 1 a ne Word of tanks kad toliko voliš tenkiće ?!!?

neda mi se
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

evo sad sam sa velikim tenkom napravio čistu partiju,18-0 kdr...ali jako malo bodova,samo 6k

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Monte Gappa nije nista promjenjena. Sta vrijedi kepat sa brda kad se stoka naspana u bunkeru i ne mrda van. Trebaju slozit da se bunker moze urusit ako ga rokas sa dinamitom. Lagano sam ubro 50+ killova sa support/medic po potrebi. Da nemam 20fpsa, brijem da bi to bilo ubojito.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

evo sad sam sa velikim tenkom napravio čistu partiju,18-0 kdr...ali jako malo bodova,samo 6k

ova tema se treba preimenovat ako me razumijete

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

M4X je malo zapila sa tim svojim "izvještajima" posle svake partije. Nije baš ono da gorimo od želje znat kako si odigra svaku partiju, al ako te to baš veseli onda samo daj..

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako nije popravljena kad cap zone nije vise u bunkeru ?
13 godina
ceco22 kaže...
Kako nije popravljena kad cap zone nije vise u bunkeru ?

Kakve to veze ima kad ekipa se nakampira u bunkeru... ako ne kepas A i C pa onda B nemas meda ti tu uopce trazit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Dobro jutro dzezeri...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro dzezeri...

Dobro jutro majstori...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice