Ok hvala na odgovoru .A vidim da vi svi imate nekih problema s tim fps-ovima-pa meni to nist ne pada,uvijek na 60 fps nekad malo padne na 58 tokom pocetka dok se mijenja iz menija u bitku i to to.Cak sma i probal snimati sa shadowplay opet sve isto,nema nekakav drop,a moj pc nije nekakva teska zver.Normalno ne igram na full opcijama,ali bas i ne vidim neku razliku da i igram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad sam sa velikim tenkom napravio čistu partiju,18-0 kdr...ali jako malo bodova,samo 6k
Nema više skupljanja bodova tolikoga samo sa killovima. Sad team work radi značajan progress u bodovanju. Meni je top 20 i nešt tisuća bodova bilo kad smo udarili po dobrom teamskom igranju. No i to je još mogao bit veći broj bodova.
evo sad sam sa velikim tenkom napravio čistu partiju,18-0 kdr...ali jako malo bodova,samo 6k
Nema više skupljanja bodova tolikoga samo sa killovima. Sad team work radi značajan progress u bodovanju. Meni je top 20 i nešt tisuća bodova bilo kad smo udarili po dobrom teamskom igranju. No i to je još mogao bit veći broj bodova.
ma katastrofa danas,sve neki skeletoni koji igraju timski,skeletoni u tenkovima,katastrofa,tu jesam negdje u sredini ljestvice ali općenito katastrofa,jedan tim skeletona nas je doslovno ubijao,imal sam 5-15 i izašal sam,katastrofa,kako dajc zna uništit igru to je nevjerojatno,i to u samo par dana...previše je timski
hitovi u tenkove i dalje malo rade malo ne,užas,još da mogu igrat na 144hz ajde ali ovako kud još imam slab internet na 64 igrača je katastrofa
Kakve to veze ima kad ekipa se nakampira u bunkeru... ako ne kepas A i C pa onda B nemas meda ti tu uopce trazit.
jesi ti razumio uopce sta sam ja napisao ? Ako govoris o Operaciji cap zone nije vise unutar bunkera tako da vas tamo moze biti 300 necete utjecati na zastavu... A u CQ je lagana za uzeti jer je ogroman cap zone izvan bunkera samo na toj mapi je obavezno imati Mobile AA i Hevy tank support
M4X koliko si danas ubio neprijatelja?nisi se pohvalio
slabo,jučer je bio puno bolji dan,danas katastrofa,odmah sam nesretan
koja je najjača asault puška? igram sstalno sa onim helrigelom,na daleko nemožeš ku*** pogodit,a i na blizu isto puši,kao to bi trebala bit najbolja
slabo,jučer je bio puno bolji dan,danas katastrofa,odmah sam nesretan
koja je najjača asault puška? igram sstalno sa onim helrigelom,na daleko nemožeš ku*** pogodit,a i na blizu isto puši,kao to bi trebala bit najbolja
MP 18 Trench je meni najdraži a sad jel najbolji neznam, meni je.
Nije za daljinu

Kakve to veze ima kad ekipa se nakampira u bunkeru... ako ne kepas A i C pa onda B nemas meda ti tu uopce trazit.
jesi ti razumio uopce sta sam ja napisao ? Ako govoris o Operaciji cap zone nije vise unutar bunkera tako da vas tamo moze biti 300 necete utjecati na zastavu... A u CQ je lagana za uzeti jer je ogroman cap zone izvan bunkera samo na toj mapi je obavezno imati Mobile AA i Hevy tank support
Cap zona je i u bunkeru i ''na'' bunkeru. Znam o cemu pricam jer sam jucer igro. EKipa se unutra spawnala konstantno jer je jedan lik bio ziv. Mi kepamo, odemo dalje... odi kepaju ponovno i tako u krug. Dok nismo rushali unutra i doslovno popalili sa inc. granatama.
ajde jedna solidna 34-7 većina kilova sa tenkom
evo sad sam i ja nalupao 21000 i nešto bodova sa svim bonusima jer smo pobijedili,imao sam najviše bodova od svih i bio sam prvi ali nisam završio u hajlacima
evo sada 25-2 kdr na balrumblicu
Pozdrav!
Razmisljam uzeti BF1 pa me zanima hoce li mi raditi na sljedećoj konfiguraciji
Intel I5 4440
MSI Radeon R9 270X 2gb
8 gb rama
Hvala unaprijed :)
Pozdrav!
Intel I5 4440
MSI Radeon R9 270X 2gb
8 gb rama
hoće ali morat ćeš sve postavke stavit na low,igra na low negdje vuče oko 2gb vram memorije a ram memorije tu negdje oko 8-10gb,bilo bi dobro da imaš još barem 4gb rama ako već grafičku nemožeš promijenit,ali ona će izdržat,samo je još i naklokaj,i kupi još najmanje 4 gb rama ili 8
možete vi lupat td, bmk, ali ja sam izmjerio na hd 7950 3gb na low postavkama(1080p 24") koliko igra vuče vram memorije,tu negdje oko 2000mb i to na cq mapama sa 64 igrača,ram mi je vuklo oko 8000-9000mb tu negdje,neznam točno,os win7 64bit
ima u opciji igre i gpu vram restrikcija da ti ograniči potrošnju vram memorije,da imaš 3gb vrama nebi bilo nikakvih problema ali 2gb je na granici ako ćeš igrat cq sa 64 igrača,isto tako ti je i ram na granici...radit će ti i ovako sa 8gb rama ali ako hoćeš igrat kako spada treba više rama i jača grafička i procesor čim jači,to nikad nije premalo
Cap zona je i u bunkeru i ''na'' bunkeru. Znam o cemu pricam jer sam jucer igro. EKipa se unutra spawnala konstantno jer je jedan lik bio ziv. Mi kepamo, odemo dalje... odi kepaju ponovno i tako u krug. Dok nismo rushali unutra i doslovno popalili sa inc. granatama.
Velim ako pricas o CQ bunkeri nisu nikakav problem jer je cap zone veci vani nego unutra , s tim da je sa jednog bunkera blize talijanima totalno uklonjen osim ulaza u bunker. Na Operacijama tek na 4 bazi opet imas cap zone unutar bunkera koji je daleko manji od onog vani... Vecinom ekipa vajna koja ide na taj bunker ko guske u maglu a da ne uzmu prvo susjedne dvije zastave pa da ovi nemaju pristup bunkeru....
jel moze preprouka za najbolji loadout support class? :D
Evo vratio sam se. Sta sam propustio?
20-ak postova maksovog hvalisanja.

Pozdrav!
Intel I5 4440
MSI Radeon R9 270X 2gb
8 gb rama
U mene je ista konfiguracija samo sto je graficka r9 290. Igra na medium postavkama ekstra radi, ako bas negdje zaguzva uz dimne i vise igraca imam mali fps drop.
Inace od kad sam presao sa cs:go (prije par dana :D) na bf preporodio sam se. Totalno opustajuce iza posla baciti koji game bf-a.
Pozdrav!
Intel I5 4440
MSI Radeon R9 270X 2gb
8 gb rama
U mene je ista konfiguracija samo sto je graficka r9 290. Igra na medium postavkama ekstra radi, ako bas negdje zaguzva uz dimne i vise igraca imam mali fps drop.
Inace od kad sam presao sa cs:go (prije par dana :D) na bf preporodio sam se. Totalno opustajuce iza posla baciti koji game bf-a.
Kakve medium postavke sa r9 290-kom ??? Na kojoj rezoluciji ??? Očito ti cpu nema snage za tu grafu jer moja 290-ka na 1920x1200 ne pada ispod 60fps i to na ultra (sa i7 2600k 4.4ghz )

Pozdrav!
Intel I5 4440
MSI Radeon R9 270X 2gb
8 gb rama
Kakve medium postavke sa r9 290-kom ??? Na kojoj rezoluciji ??? Očito ti cpu nema snage za tu grafu jer moja 290-ka na 1920x1200 ne pada ispod 60fps i to na ultra (sa i7 2600k 4.4ghz )
Ista nam je rezolucija, kad malo bolje razmislim ti dropovi se mozda i ne mogu bas tako nazvati jer je zanemarivo. Postavke su mi automatski tako postavljene i nisam nista mijenjao. Moze biti da je proc slab.
Meni je automatski bilo postavljeno na ultra
Onda ti je vjerojatno jaci komp. Jos ako si ga OC.
Bio je i7 2600k na 4.4ghz 16gb rama i 290-ka na 1000/1250mhz

Samo bobići igraju na ultra!
Šta su to bobići ???

Ajme strašno.
Šta su to bobići ???
To su ti djeca od Boba!