Daaaaj prekiniiii, oću i ja
haha
Reinstall Windowsa, naravno :)
I testiraj memoriju, onak just for fun :D
haha
haha
Hmm, windows je relativno novi. Par stvari instalirano. Ali nekako sve mislim da imam neki mrtvi win i da zato neće, ali nisam ziher a drugi nemam -.-
haha
Hmm, windows je relativno novi. Par stvari instalirano. Ali nekako sve mislim da imam neki mrtvi win i da zato neće, ali nisam ziher a drugi nemam -.-
Probaj moj način riješavanja problema.....udari ga nogom što jače i vjeruj mi od straha će proradit sam od sebe 

Podsjeća me na vrijeme kad je Bf3 izašao......meni je trebalo valjda 2 dana da upogonim čudo 
EDIT:
Dudu, jesi li probao izbrisati origin (i napraviti backup igre) i ponovno instalirati? Koju verziju Origina koristiš? Beta ili? Jesi li probao repair igre putem Origina? Vjerojatno si to već sve prošao ali jbga moram pitati :D
Ja samo da kažem da mi je super igra... Ako do sada nisam rekao
Sve to štima, samo daj molim te okani se aviona i daj Kennyu neka upravlja a ti peglaj po rakiji 

Mene je igra iznenadila moram priznati. Nisam očekivao ništa posebno ali zaista je dobra. Osim onih Afričkih mapa.....te su mi popile živce od silnog snajper/mortar festa.
zna se tko je general
WOOOW . 
How?
zna se tko je general
WOOOW . 
How?
Pa nije to neki problem, odigraš 5-6 partija i rješiš to..
Alo rulja, daj izrejpajte par ljudi da se oslobodi nekoliko slotova.....red je dugačak 
Kao što rekoh, ako si imalo sposoban i nemaš reflekse ko mrtvac onda si sa martinijem nezaustavljiv.
Bene docet, qui bene distinguit.
Šta kažeš?
Šta kažeš?
Meni nije loša! Onako, fina igra.
haha
Probaj moj način riješavanja problema.....udari ga nogom što jače i vjeruj mi od straha će proradit sam od sebe 

Podsjeća me na vrijeme kad je Bf3 izašao......meni je trebalo valjda 2 dana da upogonim čudo 
EDIT:
Dudu, jesi li probao izbrisati origin (i napraviti backup igre) i ponovno instalirati? Koju verziju Origina koristiš? Beta ili? Jesi li probao repair igre putem Origina? Vjerojatno si to već sve prošao ali jbga moram pitati :D
A gle nogom ne vredi, previše me koštao :D nisam još pokušao sa originom, imam: Version 10.1.1.35466 - 0
Repair sam probao ali i dalje isto. Imam win 7 ultimate 64bit. Ne znam fakat glava me boli već.
https://beam.pro/53copceco
Alo bre Pantelija, pa gde si? Nisam te video ovde od Solunskog fronta! 
Igrao sam samo sat vremena do sada i toliko mi je to bilo dobro, da mi ne bi bilo žao love da je to sve što sam dobio!
Eto, toliko je igra dobra! 
Dal mi vjeruješ da kontam da su mrtvi windowsi, e a tako mrzim instaliravat sve ponovo da je to strašno, neš najgore kad to moram. Ali izgleda da ću morat roknit 10 pa vidit dal ide jer sam probao uzduž i popreko sve već.
Dal mi vjeruješ da kontam da su mrtvi windowsi, e a tako mrzim instaliravat sve ponovo da je to strašno, neš najgore kad to moram. Ali izgleda da ću morat roknit 10 pa vidit dal ide jer sam probao uzduž i popreko sve već.
Takav komp i onda ga zgadiš s bilo čime osim 10ke
Takav komp i onda ga zgadiš s bilo čime osim 10ke
Imao sam 10ku, ali onda kad su bili oni problemi sa apdejtom i drajverima pa mi se srušili win i onda sam stavio 7, ubiti 7 zapravo radi savršeno, nisam nikada imao problema, ne znam zašto ljudi hejtuju, no eto, očito za ove nove igre i pizdarije 7 neće valjat.
Ne znam, fakat lud sam više da svima radi sam meni botu ne radi. Psmtr!
Prvog aimbotera susreli, aimbot čisti, trči, u roku 3 min je imao 80-1
Dakle bit će silovanja do prvog ban kick zaštite
predivno
Da, ovo je bilo samo proba poslije formata diska. Poptuno sam zaboravio pokrenuti bilo što da mi pokazuje chat :D
Daj mi baci negdje svoje postavke, Nvidia renderer.
Iz razloga da ne pročitam spoilere i da se ne probijam kroz hrpu MP "junk" postova
može samo par dojmova o kampanji? Jel napkon vrijedi što nakon onih generičkih iz prošlih nastavaka?
Ne kuzim zasto ova igra i dalje nema votekick ugradeno direktno...a ne u server
MEni je ovo pomoglo pa probajte