Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.278.016
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
TomoR kaže...

Kažu da na rentanim serverima navodno (bar u početku) Serverplugin-ovi kao Rcon i ProCon neće biti mogući.

Također, izgleda admini neće moći kickati, kao ni utjecati na slijedeću mapu.

Izgleda da će BF1 biti raj za cheatere. Šteta.

BTW, nisam napravio pre-order, čak nisam uzeo ni Origin Access. Sve sam bliže tome da totalno odustanem od igre...

You are kicked jer si ubio admina...opet malo dobrih vijesti,ono sa nerfanjem malog tenka me dotuklo

Pitaj sajbera i ekipu,svi vec imaju early access...a do sada su stalno pljuvali

A u bf4 kao nema citera...tamo su admini citeri...ajde molim te

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 9:57 (M4X).
16 godina
Battlefield 1

Ako krenu stopama overwatcha sa strogim banovima cijelog origina i hardware banova, a dodaju anti cheat kao što je sad rainbow six siege uveo, onda nam ne trebaju neki pluginovi i dodatni admini.

Jer često su serveri znali lagirati ili se čak rušiti kad bi admini natrpali brdo pluginova koji su se međusobno "posvađali".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

You are kicked jer si ubio admina...opet malo dobrih vijesti,ono sa nerfanjem malog tenka me dotuklo

Pitaj sajbera i ekipu,svi vec imaju early access...a do sada su stalno pljuvali

A u bf4 kao nema citera...tamo su admini citeri...ajde molim te

Ja igram na serveru gdje sam na blacklisti (kada se netko od VIP-eva spoji) ja sam prvi koji leti van, iritira me, ali mogu živjeti s tim. Jer server vrti game mode/mape koje mi se sviđaju.

Ima skripti koje su me izbacivale jer imam previše kill-ova s nožem...

Da, ima admina cheater-a u BF4, zapravo najčešće nisu cheateri nego si slažu teamove/pravila u svoju korist, na takav server jednom dođem, i poslije ga ignoriram.

Ne znam zašto tebi uopće odgovaram, mislim da si postao master TD-ova na forumu...

13 godina
TomoR kaže...

Ne znam zašto tebi uopće odgovaram,....

Pa da... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ako krenu stopama overwatcha sa strogim banovima cijelog origina i hardware banova, a dodaju anti cheat kao što je sad rainbow six siege uveo, onda nam ne trebaju neki pluginovi i dodatni admini.

Jer često su serveri znali lagirati ili se čak rušiti kad bi admini natrpali brdo pluginova koji su se međusobno "posvađali".

Nekad se baš zapitam jel te plaćaju... 

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ako jedan Valve muku muči sa cheaterima onda je jako optimistično očekivati da će EA/Dice biti šampion u toj borbi...

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

1. svjetski rat?!  Još ne mogu sebi doć.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
skank666 kaže...

Šta mu fali

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ima puske, ne?

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Volume kaže...
skank666 kaže...

Šta mu fali

Ne fali mu niš - nego je meni oduran setting / apsolutno mi se niš ne sviđa u igrici. Ali to sam ja - ja volim futurističke stvari tako da ono... Ko voli nek izvoli a ja se nadam da će u međuvremenu izbacit neki spin off na neku drugu temu (ko što su izbacili hardline i battlefront - niti jednog nisam igrao)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
Volume kaže...

Nekad se baš zapitam jel te plaćaju... 

I ja isto

Dodinho kaže...

Ako jedan Valve muku muči sa cheaterima onda je jako optimistično očekivati da će EA/Dice biti šampion u toj borbi...

Pa to je Valve koji malo zaostaje u zadnje vrijeme po tom pitanju :)

Za ove penjeve nikad nije kasno da pređu na BattleEye koji zadaje dosta muka cheaterima i od kad je Rainbo Six to počeo koristiti mnogi cheaterski siteovi su prestali razvijati hackove za tu igru.

17 godina
Battlefield 1

BTW, mislim da se u Overwatchu pojavio neki nedetektirani ESP hack.

Bio neki lik, a žalili se i ostali iz teama na njega - flenkam njega i cijelu grupu, odem na neubičajeno mjesto, i čim sam aimao lika, lik se okrene i sa 50 metara me instant pogodi...

Znam da nema veze s temom, samo sam htio napomenuti da ni ta igra nije "čista" od "onih koji igraju sa svim što mogu"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 1

Ma to su sigurno gluposti.

Koja bi budala kupila server ako nemože kickati,banati,mijenjati mape i slične gluposti.Nema smisla.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
skank666 kaže...

Ne fali mu niš - nego je meni oduran setting / apsolutno mi se niš ne sviđa u igrici. Ali to sam ja - ja volim futurističke stvari tako da ono... Ko voli nek izvoli a ja se nadam da će u međuvremenu izbacit neki spin off na neku drugu temu (ko što su izbacili hardline i battlefront - niti jednog nisam igrao)

Gameplay je ionako odrađen super arkadno pa je sasvim svejedno to šta je ww1 tematika

Nisam ni ja oduševljen izborom, al sigurno je pametniji potez igru bazirati na stvarnom i "realnom" događaju nego robotima koji lete okolo i pucaju lasere

9 godina
neaktivan
Volume kaže...

Gameplay je ionako odrađen super arkadno pa je sasvim svejedno to šta je ww1 tematika

Upravo je u ovome problem igre. Od tematike I WW ljudi očekuju dozu ozbiljnosti i autentičnosti. EA je pojednostavljivanjem igre kako bi svima bila pristupačna ignorirala tematiku. Moderni setting podrazumijeva bržu i arkadniju akciju, I i II WW predmnijevaju malo veći naglasak na atmosferu, a posljedično i na gameplay. Djelomično je problem i u istom engineu na kojem se temelji Battlefront, a koji grafiku vuče, barem meni, na neki futuristički stil sa svojim bojama, kontrastom i oštrinom.

Nevezano sa ovim gore, na BF4 je povelika gnjavaža bio onaj "q" za spotanje i za objective orders, a vidim da bf1 pati od još većih problema sa onim chargom. Pa što je toliko teško omogućiti PC igračima da odvoje te dvije funkcije na različite tipke?

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Da, kontrast i ostrina mu daju nekakav neprimjeren izgled. COD2 ima odlicnu "vintage" atmosferu.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
D-wook kaže...
Nevezano sa ovim gore, na BF4 je povelika gnjavaža bio onaj "q" za spotanje i za objective orders, a vidim da bf1 pati od još većih problema sa onim chargom. Pa što je toliko teško omogućiti PC igračima da odvoje te dvije funkcije na različite tipke?

To sam i ja rekao pa su me ovi dežurni DICE odvjetnici popljuvali...

Ne, igra uopće nije bila primarno razvijana za konzole...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma to su sigurno gluposti.

Koja bi budala kupila server ako nemože kickati,banati,mijenjati mape i slične gluposti.Nema smisla.

Najvaznije da mozes reci... Ej mala ja ti imam BF server... i Kd 25

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
D-wook kaže...

To sam i ja rekao pa su me ovi dežurni DICE odvjetnici popljuvali...

Ne, igra uopće nije bila primarno razvijana za konzole...

Po čemu je bf4 velika gnjavaža s spotanjem i orderima? Isključiš context based order giving il kako se već zove i problem riješen... Time samo pritiskom na q spotaš, a zadržavanjem tipke daješ order tako da ti ne pribacuje objective bezveze kad pokusaješ spotati. Ne može jednostavnije da ga jebeš

16 godina
Battlefield 1

Pa mogu oni ubaciti filter kao mafia 3 recimo,pa da sve izgleda kao sa starih snimki ili slika, ali rađe nebi. Nek ubace za one koji vole, ali nek naprave da možemo to ugasiti. WW1 iz očiju vojnika je izgledao ipak čisto, to što je sve bilo zrnasto i loše je samo na slikama koje tada bile loše. :)

Igra ne prati glavne i najpopularnije bitke upravo radi toga jer su one stajala na jednom mjestu i pucalo se preko rovova. Nego su se rađe odlučili za dinamičnije bitke i gdje može biti više akcije i kretanja. Da su ljudi tolko želji realističnijeg WW1 naslova igrali bi Verdun ali vidim to ljude baš i ne zanima jer je igra dosta monotona i spora.

Ovo je BF ipak, sa istom/sličnom mehanikom samo smještenom u WW1. 

Volume ccc al treba to skužiti, treba biti nepredni fizičar za to 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 12:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Po čemu je bf4 velika gnjavaža s spotanjem i orderima? Isključiš context based order giving il kako se već zove i problem riješen... Time samo pritiskom na q spotaš, a zadržavanjem tipke daješ order tako da ti ne pribacuje objective bezveze kad pokusaješ spotati. Ne može jednostavnije da ga jebeš

Pa to mi je i ugašeno ali ovo za charge i dalje stoji...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Volume kaže...

pa ja sam charge uredno u beti prebacio na E pa ne vidim problem sa tim ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Moj post se odnosia na wooka i spot/order mehaniku, al san krivo citira jbg... 

Charge stavi na tipku koju želiš, isto ka sve ostalo 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

melee i charge funkcioniraju dobro i na jednoj tipki,kad je protivnik blizu tebe i stisneš f ide melee atack,a kad nema nikog stisneš f i držiš ga i ide charge

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

melee i charge funkcioniraju dobro i na jednoj tipki,kad je protivnik blizu tebe i stisneš f ide melee atack,a kad nema nikog stisneš f i držiš ga i ide charge

kolko sam ja probao u beti, moraš držati tipku za sprint i f da kreneš u charge, inače je običan melee

Engage...
17 godina
odjavljen
Jean-Luc Picard kaže...
M4X kaže...

kolko sam ja probao u beti, moraš držati tipku za sprint i f da kreneš u charge, inače je običan melee

može bit i zbog toga...imao sam možda samo jedan melee kill ali bez charga,to je tako kad ti nitko nezna objasnit ali zato glavno da se spama...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 17:20 (M4X).
16 godina
Jean-Luc Picard kaže...

Da budemo 100% točni. Moraš trčati neku sekundi ili dvije, tek onda možeš napraviti charge sa F. Dakle shift+W i onda F nakon par sekundi.

Kolko sam čuo nož na pušci koji ti omogućava charge ti dodaje negativne stvari, sporije dižeš puštu kad želiš aimati, i malo ti recoil nepredivljivo bježi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 17:28 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Jean-Luc Picard kaže...

Da budemo 100% točni. Moraš trčati neku sekundi ili dvije, tek onda možeš napraviti charge sa F. Dakle shift+W i onda F nakon par sekundi.

Kolko sam čuo ako nož na pušci koji ti omogućava charge ti dodaje negativne stvari, sporije dižeš puštu kad želiš aimati, i malo ti recoil nepredivljivo bježi.

vidi se ko je pravi feget,znaju to i ovi drugi fegeti samo ti nitko neželi odgovorit

inače šta se tiče kao ovog odbrojavanja u igri do početka,čak i ako se uvede opet će oni sa bržim ssdom bit u prednosti,opet će prije uzet vozilo  samo šta će onda duže čekat da igra počne,to vam isto ne stoji da su svi ravnopravni ako se uvede timer kako neki ovdje tvrde

14 godina
protjeran
M4X kaže...

može bit i zbog toga...imao sam možda samo jedan melee kill ali bez charga,to je tako kad ti nitko nezna objasnit ali zato glavno da se spama...

Šta se to ima objasnit u držanju tipke? Jel triba objasnit da skineš gaće prije nego se odeš posrat? 

Google je prijatelj tebi i ostalima koji pitaju gluposti 

17 godina

Ovo su pravi fegeti, a ne ovi Maxićevi:

http://www.moddb.com/mods/forgotten-hope-secret-weapon/news/fhsw-06-released

Upravo su izdali  novu verziju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice