Hvala !
Ma mislio sam to uzet da probam BF1 13.10... Ima netko iskustva sa tim accessom ?
Nemam nekog iskustva (iako nije da i treba iskustvo al ajde), uzeo sam access 1.10. čisto zbog BF1 triala i tih 10h.
Naplatili su mi odmah i praktički mogu odmah i zatvoriti tu pretplatu al ajd, nek stoji do kraja mjeseca aktivna, isti mi je vrag.
Uzeo sam malo ranije čisto da vidim ove ostale igre koje nude, skinuo sam Hardline kojeg nisam htio iz principa kupit, rekoh ajde ovako ću ga dobit za tih mjesec dana.
Fora je kad ti istekne taj access, igre koje si uzeo iz tog vaulta igara gubiš, tj. nemaš više pristup njima.
Sa accessom imaš 10% (ili više u nekim slučajevima) popusta na kupovinu, ali tko će od nas i tako kupiti igru preko Origina direkt (ok, osim nesretnog Maxa jasno)?
Nisam siguran dal gubiš i statse (tipa MP napredak u Hardline ili ostalim igrama) kada ti istekne pretplata, o tome sigurno ima po Gugelu. Mislim da čak i ne...igre te čekaju, osim ako ih jasno ne makneš solo sa kompa.
BTW nabasao sam na igru Mini Metro unutar te ponude igara za Access. Jednostavan glupavi simulator al za ubit dosadu dušu dao...