ovako kada igram duže vrjeme napiše mi kao da je konekcija izgubljena i izbaci me sa servera i zanima me jel mi može te dat kakvo dobro rješenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je do same igre i servera cekaj da izbace neki dobar patch s cim ce to rijesiti meni je isto tak bilo kad sam prvi put pokrenuo igru i odma me diskonektalo ali sad u zadnje vrijeme igra se dobro ponasa
ovako kada igram duže vrjeme napiše mi kao da je konekcija izgubljena i izbaci me sa servera i zanima me jel mi može te dat kakvo dobro rješenje
Imaš velik ping,takav problem imam i ja
nije to do pingova jel kad je do pingova onda me izbaci i napiše mi da su razlozi velki pingovi
zna neko drugi u čemu bi mogao bit problem??
ovako pošto sam ja informatički polu-pismen rekao sam frendu koji mi je stavljao nove windoze(7-icu) da slobodn sve sruši pa tako i badcompany2(kupljen na EA-games),pokušao sam ponovo skinuti bc2 preko download menangera ali mi piše the producut code entered is already used,pa sam skinuo igricu na torentima i ukucao svoj kod ali opet nula bodova.ima li pomoći ili sam popljugo igricu
ovako pošto sam ja informatički polu-pismen rekao sam frendu koji mi je stavljao nove windoze(7-icu) da slobodn sve sruši pa tako i badcompany2(kupljen na EA-games),pokušao sam ponovo skinuti bc2 preko download menangera ali mi piše the producut code entered is already used,pa sam skinuo igricu na torentima i ukucao svoj kod ali opet nula bodova.ima li pomoći ili sam popljugo ig
Pa samo koristiš mail i pasword od stare igre.kad uđeš u igru i kad stisnes na login ukucaš samo taj mail i pasword i to je to