Bad company 2 problemi

poruka: 7
|
čitano: 1.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bad company 2 problemi

ovako kada igram duže vrjeme napiše mi kao da je konekcija izgubljena i izbaci me sa servera i zanima me jel mi može te dat kakvo dobro rješenje

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bad company 2 problemi

to je do same igre i servera cekaj da izbace neki dobar patch s cim ce to rijesiti meni je isto tak bilo kad sam prvi put pokrenuo igru i odma me diskonektalo ali sad u zadnje vrijeme igra se dobro ponasa

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Bad company 2 problemi
Gamer15 kaže...

ovako kada igram duže vrjeme napiše mi kao da je konekcija izgubljena i izbaci me sa servera i zanima me jel mi može te dat kakvo dobro rješenje

Imaš velik ping,takav problem imam i ja

dejanceeeeeeeeee
14 godina
neaktivan
Bad company 2 problemi

nije to do pingova jel kad je do pingova onda me izbaci i napiše mi da su razlozi velki pingovi

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bad company 2 problemi

zna neko drugi u čemu bi mogao bit problem??

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bad company 2 problemi

ovako pošto sam ja informatički polu-pismen rekao sam frendu koji mi je stavljao nove windoze(7-icu) da slobodn sve sruši pa tako i badcompany2(kupljen na EA-games),pokušao sam ponovo skinuti bc2 preko download menangera ali mi piše the producut code entered is already used,pa sam skinuo igricu na torentima i ukucao svoj kod ali opet nula bodova.ima li pomoći ili sam popljugo igricu

dugas

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Bad company 2 problemi
košljun kaže...

ovako pošto sam ja informatički polu-pismen rekao sam frendu koji mi je stavljao nove windoze(7-icu) da slobodn sve sruši pa tako i badcompany2(kupljen na EA-games),pokušao sam ponovo skinuti bc2 preko download menangera ali mi piše the producut code entered is already used,pa sam skinuo igricu na torentima i ukucao svoj kod ali opet nula bodova.ima li pomoći ili sam popljugo ig

Pa samo koristiš mail i pasword od stare igre.kad uđeš u igru i kad stisnes na login ukucaš samo taj mail i pasword i  to je to

dejanceeeeeeeeee
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice