Auto simulacije!

poruka: 39
|
čitano: 21.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Auto simulacije!
Bugy kaže...

Evo jedne,izašla prije mjesec dana.

http://game.stcc.se/

Ovo je isto kao i GTR Evo, samo što u STCC-u nema GT i WTCC extreme klase, nego STCC i Camaro Cup klase...

I još u STCC-u nema Nurburgringa, ali ima staza iz STCC-a.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

Znam da je već poprilično stara tema, al da se i ja ubacim. Znači:

1. LFS - najhardcore simulacija

2. Gran Turismo 4 - Nurburgring Nordschleife i Laguna Seca su "must drive", pogotovo prva - najbolja staza ikad, ima 20,83 km otprilike, ne sjećam se na metar točno al je između 20 i 21 km. Staza je ogromna. Možda zvuči strašno, ali vjerujte, još je gore. Za jako dobro odvozit tu stazu treba sate i sate vježbanja i pamćenje svih zavoja. Ima čak i za skinut verzija za GTR2 (također i Laguna Seca i još mnogo staza kad sam već kod toga...)

3. GTR 2 - skinuti barem ove dvije gore navedene staze !

4. Gran Turismo 3 - nostalgija... Belji se

Sad se trenutno skidaju GTR Evolution i STCC pa javim kaj bude od toga, i btw GT Legends je dosta blizu (odvozio sam trku - dvije jer nemam trenutno baš vremena ali izgleda solidno)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

5. rFactor - to moraš imat ako voliš F1. Staviš MMG ili CTDP mod, nađeš dobre staze (ima ih na tone, ali za one dobre treba malo dulje tražit) i dereš.

Baš sam neki dan uspio skinut programe koji simuliraju joystick pomoču miša (kao što ima lfs i gtrevo) tak da sad još više derem.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

Ja gazim F1 2006 na ps2.Sve na hard i svaka vrsta pomoci iskljucena.Probajte tako odvozit Monaco po kisi pa da vas vidimCool

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 9:53 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
Auto simulacije!

dal netko zna dal je izaso transporter jer igra izgleda predobro.

i ak znate dajte mi link. Belji se

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Auto simulacije!

moze pitanje,da li te simulacije podrzavaju volan u smislu da ako malo zakrenes volan da auto malo skrece a ako vise zakrenes da vise skrece odnosno da li auto skrece zavisno o stupnju zakrenutosti volana jer mi je prijatelj rekao da je on igrao utrke i da cim malo zakrenes volan da auto makslimalno skrece odnosno da je kao i da igras sa gamepadom ili tipkovnicom sto je meni glupo.mogu nabaviti volan pa bih isprobao kako to radi posto nisam jos tako vozio utrke,ali ako je tako kao sto je on rekao onda necu jer mi je to glupo.

i jel mozete navesti koje igre podrzavaju volan u potpunosti znaci na takav nacin.

hvala

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 21:25 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve to zavisi od volana i od opcija u igri ;)

prije sam sa nekim krs volanom imao perfektne opcije ali vozio sam bas kako si ti naveo(malo dirnes nista,malo vise auto ode)

dok sad na g25 ide ko po loju :)

pozz

17 godina
crozoki kaže...

moze pitanje,da li te simulacije podrzavaju volan u smislu da ako malo zakrenes volan da auto malo skrece a ako vise zakrenes da vise skrece odnosno da li auto skrece zavisno o stupnju zakrenutosti volana jer mi je prijatelj rekao da je on igrao utrke i da cim malo zakrenes volan da auto makslimalno skrece odnosno da je kao i da igras sa gamepadom ili tipkovnicom sto je meni glupo.mogu nabaviti volan pa bih isprobao kako to radi posto nisam jos tako vozio utrke,ali ako je tako kao sto je on rekao onda necu jer mi je to glupo.

i jel mozete navesti koje igre podrzavaju volan u potpunosti znaci na takav nacin.

hvala

Frend ti onda nema baš pojma o vožnjama.

Možda mu i je preveliki steering sensitivity pa mu se to tak čini...

Velika većina igara/vožnji ti podržava volane.

Samo si ti nabavi volan, pusti to kaj ti frend laže ili pak ne zna ili zbilja nema sreće!

Neke od većine vožnji koje ti omogućuju fino podešavanje osjetljivosti skretanja i svega ostalog su:

GTR 2

GTR Evolution

rFactor

STCC

GT Legends

Toca Race Driver 3

F1 99-02

Live for Speed

BMW Challenge - besplatna

Volvo The Game - besplatna

DIRT

GRID

Richard Burns Rally

NFS serijal

Flatout serijal

....

Još ak kupiš volan od Logitecha, dobiš s njim i Logitech Profiler s kojim se također da sve štelati.

I da, jedna nova igra koja ne podržava volan:

V8 Superstars Racing - možda je baš nju igral tvoj frendCool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

hvala

Gledaj to šta ti je prijatelj reka ne drži vodu ..Ako mu je volan preosjetljiv onda treba povečat speed seensitivi i obrunuto..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice