Koja je baš najrealnija od najrealnijih autoutrka/simulacija koje postoje???
Najrealniju fiziku ima GTR2, i u novije vrijeme GTR Evolution.
To je simulacija koju se bez volana jako teško ili gotovo nikako ne vozi.
Ajde,ćekam još nekoliko mišljenja!
Richard Burns Rally, GTR Evolution mu nije ni do koljena
Djeco moja, zaigrajte LFS i onda se vratite komentirat!
upravo to, lfs, lfs i samo lfs. treba jako puno prakse da bi se naučilo vozit kak treba, bez volana netreba ni pokušavat (ajde s mišem ide bolje nego s tipkovnicom, al nije to to). Znam iz iskustva
GRID po mom mišljenju najbolja
nisam ziher jel je meni gtr 2 dobro radio ali kak je ono najbolja simulacija kad su auti ogromni , cim malo stisnes tipku za udesno odma skrece na travu, ubrzanje je katastrofa
meni se igra nije ni malo svidjela
nisam ziher jel je meni gtr 2 dobro radio ali kak je ono najbolja simulacija kad su auti ogromni , cim malo stisnes tipku za udesno odma skrece na travu, ubrzanje je katastrofa
meni se igra nije ni malo svidjela
Richards Burns Rally, Gran Turismo 2, Prolouge i GRID (isključite asiste pa pričajte)
Armor neznan kako možeš uvrstit Grid u simulacije al dobr!!
GTR2 , Rfactor , Lfs Tri zakona auto simulacija
Poz
...i GRID (isključite asiste pa pričajte)

Zaigrajte LFS (www.lfs.net) i sve ostale "simulacije" vam nikad vise nece pasti na pamet!
LFS dakako, GPL - grand prix legends (formula iz 60ih, kad još nije bilo aero. điđa miđa), i ove novije - GTR, rFactor .. ali s naglaskom na prve dvije koje sam naveo.
GRID nema smisla uopće spominjat u ovoj temi. tada možemo i nfs porsche anlišd navest 
LFS dakako, GPL - grand prix legends (formula iz 60ih, kad još nije bilo aero. điđa miđa), i ove novije - GTR, rFactor .. ali s naglaskom na prve dvije koje sam naveo.
GRID nema smisla uopće spominjat u ovoj temi. tada možemo i nfs porsche anlišd navest 
probao sam GRID, kaj sam već puno puta reko. i odma sa ugašenim điđa miđama jer ne volim tak vozit. al svejedno, toj igri nije tu mjesto..
a i moraš za nfs anlišd da se stvarno ističe u masi ostalih bezličnih nastavaka.. al isto i za njega vrijedi, tu mu nije mjesto kao ni grid-u
ko sto je rekao jedna mudri covijek
LFS,rFactor,GTR 2,GT legends
iako od svih navedenih gtr 2 ima najlosiji netcode a rfactor najbolji i cak postoji cijela konverzija GTR 2 i GTL u rFactor(to je i jedini nacin da se igra GTL ako nemate orginal)
da napišem još nekaj malo o GPL-u.. (grand prix legends)
igra je izašla SAMO kao demo daleke 1998., i na tome je ostalo. full igra nikad nije ugledala svjetlo dana.. al se zato na netu može naći hrpetina staza (baza usporeddiva sa GTR / rFactor komjunitijem). postoje čak i cake kak igrat preko neta.
u igri se voze SAMO formule koje su bile aktualne 1967.
ta godina je inače bila prekretnica za F1 jer su od sljedeće sezone počela oglašavanja po bolidima (ovdje su lijepo ukrašeni izvornim tvorničkim bojama :)), razni aerodinamčki dodaci itd itd.. upravo je ovo zadnje bio jedan od povoda zašto napraviti simulaciju te sezone i to im je itekako uspjelo!
igra je jako zahtjevna (naravno, ne hardverski. grafika je jako loša za današnje pojmove al kog briga kad je zabava tu) i vjerojatno zbog toga velik dio ljudi nikad nije čuo za nju, ili ako su i zaigrali - brzo je slijedio uninstall.
Toca race driver 1 za SPS one i Grand turismo za plejstejšn 2, sve ostalo mi je neigrivo
ToCATCCCoverPS.jpg (JPEG Image, 220x224 pixels)
GRID je jako blizu simulaciji sa ugasenim assistima, al ipak to nije to, jer je igra stvorena za zabavu, a ne za mucenje,a od simulacije najbolje su po meni lfs i GTR 2
Odlučeno!
Ima da će biti LFS!
Odlučeno!
Ima da će biti LFS!

Probao sam lfs i gtr evolution,i mogu reći da je lfs tri puta bolji,a gtr je prema lfsu k'o igra za one u kinderbetu...
LFS je zakon, fenomenalna fizika. Teska igra,al na zabavan nacin,a kad se jednom ufuras,ne prestajes igrati.
P.S. Nitko se vise ne sjeca Gran Turisma? Barem GT2?
P.S. Nitko se vise ne sjeca Gran Turisma? Barem GT2?

I dan danas mi se veselo zavrti na racunalu. Nema vise sonyija al emulator to korektno odradi. Zaraza ziva 
Imaš xp očito....
....ja na Visti nemrem zavrtit emulator....
a baš mi se igra GT2
Evo jedne,izašla prije mjesec dana.