Auto simulacije!

poruka: 39
|
čitano: 21.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Auto simulacije!

Koja je baš najrealnija od najrealnijih autoutrka/simulacija koje postoje???

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Auto simulacije!

Najrealniju fiziku ima GTR2, i u novije vrijeme GTR Evolution.

To je simulacija koju se bez volana jako teško ili gotovo nikako ne vozi.

17 godina
protjeran
Auto simulacije!

Ajde,ćekam još nekoliko mišljenja!

0 0 hvala 0
17 godina
Auto simulacije!

Richard Burns Rally, GTR Evolution mu nije ni do koljena

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Djeco moja, zaigrajte LFS i onda se vratite komentirat!

17 godina
Auto simulacije!

upravo to, lfs, lfs i samo lfs. treba jako puno prakse da bi se naučilo vozit kak treba, bez volana netreba ni pokušavat (ajde s mišem ide bolje nego s tipkovnicom, al nije to to). Znam iz iskustva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Auto simulacije!

GRID po mom mišljenju najbolja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
di je grid od simulacije.........
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

nisam ziher jel je meni gtr 2 dobro radio ali kak je ono najbolja simulacija kad su auti ogromni , cim malo stisnes tipku za udesno odma skrece na travu, ubrzanje je katastrofa

meni se igra nije ni malo svidjelaNeodlučan

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

nisam ziher jel je meni gtr 2 dobro radio ali kak je ono najbolja simulacija kad su auti ogromni , cim malo stisnes tipku za udesno odma skrece na travu, ubrzanje je katastrofa

meni se igra nije ni malo svidjelaNeodlučan

Pročitaj post od drage7!
Ne učimo za školu nego za ocjenu
17 godina
Auto simulacije!

Richards Burns Rally, Gran Turismo 2, Prolouge i GRID (isključite asiste pa pričajte)

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Armor neznan kako možeš uvrstit Grid u simulacije al dobr!!

GTR2 , Rfactor , Lfs   Tri zakona auto simulacija

Poz

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

...i GRID (isključite asiste pa pričajte)

xD Smijeh

Ok znači, po meni GTR 2, rFactor i F1 99-02, vjerojatno najrealnija simulacija F1... A možda bi se negdje mogao ugurati i GTR Evo...
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

Zaigrajte LFS (www.lfs.net) i sve ostale "simulacije" vam nikad vise nece pasti na pamet!

17 godina

LFS dakako, GPL - grand prix legends (formula iz 60ih, kad još nije bilo aero. điđa miđa), i ove novije - GTR, rFactor .. ali s naglaskom na prve dvije koje sam naveo.

GRID nema smisla uopće spominjat u ovoj temi. tada možemo i nfs porsche anlišd navest Neodlučan

17 godina
nixass kaže...

LFS dakako, GPL - grand prix legends (formula iz 60ih, kad još nije bilo aero. điđa miđa), i ove novije - GTR, rFactor .. ali s naglaskom na prve dvije koje sam naveo.

GRID nema smisla uopće spominjat u ovoj temi. tada možemo i nfs porsche anlišd navest Neodlučan

Oni koji nisu Grid niti probali također ne trebaju niti komentirati...
Ja sam navel Grid ali BEZ asista.
Ko je to probal taj i zna.
I nemoj mi nfs tu upletati pls!

I da još navedem jedan primjer dobre jurnjave, F1 99-02

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

probao sam GRID, kaj sam već puno puta reko. i odma sa ugašenim điđa miđama jer ne volim tak vozit. al svejedno, toj igri nije tu mjesto..

a i moraš za nfs anlišd da se stvarno ističe u masi ostalih  bezličnih nastavaka.. al isto i za njega vrijedi, tu mu nije mjesto kao ni grid-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 16:36 (nixass).
17 godina
Armor kaže...
nixass kaže...

Oni koji nisu Grid niti probali također ne trebaju niti komentirati...
Ja sam navel Grid ali BEZ asista.
Ko je to probal taj i zna.
I nemoj mi nfs tu upletati pls!

I da još navedem jedan primjer dobre jurnjave, F1 99-02

Slusaj Armor. Ne postoji ni jedna j...na tema slicnog tipa a da se ti na nju ne nakacis i ne pocnes ser.it i pi..it s tim svojim GRID-om.
Covjek je lijepo pitao za simulaciju, a GRID to nije.
Stoga nemoj opet i od ove teme praviti jos jednu svoju "govornicu" gdje ces uvjeravati cijeli svijet kako je GRID najbolja vozacka igra na svijetu, kada cijeli svijet vec odavno zna da to nije tako.

Inace, LFS svakako potpisujem i to je igra sa najboljim fizickim engine-om.
U rally-u nema boljega od Richarda Burnsa.
U F1 to je Grand Prix 4.

Iako u zadnje vrijeme najcesce vrtim stari dobri GTR2 i mislim da je ipak jos uvijek bolji od GTR Evolution-a.

Naravno, ovo je samo moje misljenje.
E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

ko sto je rekao jedna mudri covijek

LFS,rFactor,GTR 2,GT legends

iako od svih navedenih gtr 2 ima najlosiji netcode a rfactor najbolji i cak postoji cijela konverzija GTR 2 i GTL u rFactor(to je i jedini nacin da se igra GTL ako nemate orginal)

0 0 hvala 0
17 godina

da napišem još nekaj malo o GPL-u.. (grand prix legends)

igra je izašla SAMO kao demo daleke 1998., i na tome je ostalo. full igra nikad nije ugledala svjetlo dana.. al se zato na netu može naći hrpetina staza (baza usporeddiva sa GTR / rFactor komjunitijem). postoje čak i cake kak igrat preko neta.

u igri se voze SAMO formule koje su bile aktualne 1967.

ta godina je inače bila prekretnica za F1 jer su od sljedeće sezone počela oglašavanja po bolidima (ovdje su lijepo ukrašeni izvornim tvorničkim bojama :)), razni aerodinamčki dodaci itd itd.. upravo je ovo zadnje bio jedan od povoda zašto napraviti simulaciju te sezone i to im je itekako uspjelo!

igra je jako zahtjevna (naravno, ne hardverski. grafika je jako loša za današnje pojmove al kog briga kad je zabava tu) i vjerojatno zbog toga velik dio ljudi nikad nije čuo za nju, ili ako su i zaigrali - brzo je slijedio uninstall.

http://www.bhmotorsports.com/GPL

http://www.f1gamers.com/f1/games/gameinfo.php?game=gpl

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 18:18 (nixass).
17 godina
protjeran
Auto simulacije!

Toca race driver 1 za SPS one i Grand turismo za plejstejšn 2, sve ostalo mi je neigrivoNamigiva

ToCATCCCoverPS.jpg (JPEG Image, 220x224 pixels)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2008 19:22 (Bugofil).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

GRID je jako blizu simulaciji sa ugasenim assistima, al ipak to nije to, jer je igra stvorena za zabavu, a ne za mucenje,a od simulacije najbolje su po meni lfs i GTR 2

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Auto simulacije!

Odlučeno!

Ima da će biti LFS!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darkswordwarrior kaže...

Odlučeno!

Ima da će biti LFS!

Hehe, poslije te igre miša ćeš više zavolit.Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
protjeran
Auto simulacije!

Probao sam lfs i gtr evolution,i mogu reći da je lfs tri puta bolji,a gtr je prema lfsu k'o igra za one u kinderbetu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

LFS je zakon, fenomenalna fizika. Teska igra,al na zabavan nacin,a kad se jednom ufuras,ne prestajes igrati.

P.S. Nitko se vise ne sjeca Gran Turisma? Barem GT2?

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

P.S. Nitko se vise ne sjeca Gran Turisma? Barem GT2?

Ja ga još uvijek imam. Po meni najbolji race ikada napravljen.   joj....kad se prisjetim Lagune sece, Suzuki-a i ekipe....Osmijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

I dan danas mi se veselo zavrti na racunalu. Nema vise sonyija al emulator to korektno odradi. Zaraza ziva Smijeh

I like it! I like it,big time!
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

Imaš xp očito....Plač  ....ja na Visti nemrem zavrtit emulator....Neodlučan   a baš mi se igra GT2

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Auto simulacije!

Evo jedne,izašla prije mjesec dana.

http://game.stcc.se/

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice