- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li informacija hoće li se u igri pojavljivati maleni Haytham Kenway, bio bi za mene to zanimljiv sitan detaljčić?
Ima li informacija hoće li se u igri pojavljivati maleni Haytham Kenway, bio bi za mene to zanimljiv sitan detaljčić?
Rekli su u UBIju da će biti PUNO malih easter eggova, poznatih stvarčica i likova
Ovo igleda jako obećavajuće, i vidim da su popravili izgled onog raslinja u koje se Edward sakriva, gušće je i uopće ga nije vidjet za razliku od AC3 gdje je Connor bio od pojasa gore totalno "vidljiv" u većini slučajeva.
meni je svijet prelijep pogotovo voda
Koliko sam ja primjetio još ga nije nitko postao u temi (isprike ako griješim) pa sam eto ja to napravio da bude sve na jednom mjestu, uostalom možda ima još neko ko ga nije pogledao...
Koliko sam ja primjetio još ga nije nitko postao u temi (isprike ako griješim) pa sam eto ja to napravio da bude sve na jednom mjestu, uostalom možda ima još neko ko ga nije pogledao
evo ja nisam pogledo
Nemoj da se sećaš, imam traume od delova AC koji su u blizini vode (npr luka u Acri). Freerunning sistem koji zaključi da ne želim skočiti na obližnji stub, već tik pored njega u vodu...
Ne znam za vas, ali men su već dosadili s tim trajlerima.
Nek se malo ugledaju na Rockstar.