Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Počelo je! Večeras nema spavanja :P

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
-zip- kaže...

Nema ni za mene, ali iz drugih razloga, al' akd sam već budan, što je ovo, hoće bit kakav stream?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
-zip- kaže...

Nema ni za mene, ali iz drugih razloga, al' akd sam već budan, što je ovo, hoće bit kakav stream?

naravno, kao i svake godine...evo ja ću pratit ovdje

17 godina
neaktivan

naravno, kao i svake godine...evo ja ću pratit ovdje

Ma znam za E3, samo sam totalno zaboravio na pojavljivanje ACa, u svakom slučaju hvala. :)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako dobro izgleda AC3 to nisu istine.Bit će najbolji do sada for sure.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Upravo odgledao E3 trailer i gameplay - čisti užitak i svakako kandidat za igru godine, ali kvragu ne mogu a da ne primjetim - neprijatelji još uvijek čekaju u redu :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 8
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Šta reći nego briljantno. Samo kog oni lažu kad kažu da nije cilj dobit rat za nezavisnost i da nije igra proamerička, kad je zapravo sve to. Očito je da je igra proamerička. Mislim meni ne smeta. I sam malo gdje si ti vidio da neprijatelji čekaju na red? Na onom traileru kratkom prije gameplaya? Pa neće tako u igri biti.......... nadam se da će napokon popravit onaj usrani matchmaking u MPu

Kak predobro izgleda pa to je za nevjerovati

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 2:41 (Kora).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:45 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 4
14 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Umjesto da ucim za zavrsni test iz latinskog, morao sam doc pogledat ac3 :)) i iskreno bolje da jesam jer je ovo nesto predivno iako mi se ovaj naval battle cini ko den defence u revelations ali na vodi...

ugl. dosad nisam bio siguran dal da kupim igru, al sve sto cu vas pitat je: gdje je najjeftinije za preorderat igru? :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Definitvno po mom izboru igra godine.
Jedva čekam zimu.

Naravno, kupovina obavezna {#}

Battle style mi se jako sviđa na ovo do sada viđeno.
Penjanje po drveću i kretanje kroz prirodu kao u niti jednom drugom nastavku.

Životinjsko carstvo, luk i strijela, sve su to "samo" plusevi zbog kojih ne mogu dočekati. 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Igra izgleda lijepo, sigurno ce biti zabavna ali opet neprijatelji "cekaju na red" za smaknuce umjesto da od njega naprave Svajcarski sir {#} btw okrugli metci nisu mogli letjet daleko kao danasnja standardna municija, ali zato su pravili rupe velicine loptice tako da ga onaj Britos nebi spasio, nebi mu pomogo ni balvan ko zivi stit. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Igra izgleda lijepo, sigurno ce biti zabavna ali opet neprijatelji "cekaju na red" za smaknuce umjesto da od njega naprave Svajcarski sir {#} btw okrugli metci nisu mogli letjet daleko kao danasnja standardna municija, ali zato su pravili rupe velicine loptice tako da ga onaj Britos nebi spasio, nebi mu pomogo ni balvan ko zivi stit. . .

Ma nije istina, zar vi ne vidite da ga trojica odjednom krenu napadati, pa zar ste slijepi? Pa i u stvarnom životu ja nebih krenuo na takvog lika dok ga dvojica mojih kolega napadaju da još njih ne ubodem mušketom ili upucam

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

prebolesno. ako kontroler ne bude nužan i mp bude dobar, kupujem.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

AC je stvoren za gamepad, igranje ovog serijala s Chillstreamom pruža mi neviđeno zadovoljstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Auctor kaže...

AC je stvoren za gamepad, igranje ovog serijala s Chillstreamom pruža mi neviđeno zadovoljstvo

Ko kaže da je stvoren? Ja nemogu zamisliti MP igrati sa kontrolerom, miš i tipkovnica pod obavezno. Jednom sam pokušao, trajalo 5 minuta i odmah vratio postavke na default

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zaista vidjevsi nove traliere oduevljen sam. 

Odlican gameplay, sistem borbe, drugaciji sistem borbe, sa sikerom se vecinom bori, ali ja ako Bog da cu koristit i Hidden blade . 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 0:20 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

sve šta više gledam mi je gore jer ko će to dočekat...igra je fenomenalna, a u ovom videu se dobro vidi da su popravili ono čekanje neprijatelja u radu, jučer gledajući gameplay na e3-u nisam primjetio da ga napada više njih istovremeno...al eto sad vidim da je i to poravljeno...palac gore za Ubisoft :D

17 godina
neaktivan
-zip- kaže...

sve šta više gledam mi je gore jer ko će to dočekat...igra je fenomenalna, a u ovom videu se dobro vidi da su popravili ono čekanje neprijatelja u radu, jučer gledajući gameplay na e3-u nisam primjetio da ga napada više njih istovremeno...al eto sad vidim da je i to poravljeno...palac gore za Ubisoft :D

u jednom dijelu su napala dva odjednom, tamo negdje di igrač nije uspio ubiti onog debelog od prve. prije toga su dvojica krenula na connora, on ih je obojicu sredio.

našao vrijeme, na frontier gameplayu 4:12

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nakon odgledanih gameplay videa, meni to izgleda predobro. Najbolji AC bi ovo moglo biti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pomorska bitka.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Meni je predobro kada se sakrije, bilo u grmlje, bilo nasloni na ogradu..

Fora napredak za stealth igre, čak i ako je malo naivno u AC3..

18 godina

pogledao 2 filmica, necu vise da ne spoilam previse...

izuzetna igra.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

evo isti video kao što je dex postao gore samo što ovaj ima produžetak

Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nakon odgledanih gameplay videa, meni to izgleda predobro. Najbolji AC bi ovo moglo biti.

Totalka.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Svi kažu da bi mogao biti najbolji Asassins Creed dosad, i ja tako mislim, ali samo što se samog gameplay-a i noviteta tiče.

Nekako mi više odgovara ona priča bazirana na nekim religijskim događanjima - to mi je davalo taj dodatni štih koji mi je dosta podigao atmosferu u igri i sam doživljaj u istoj. Ne kažem ja da će u ovom priča biti loša, daleko od toga, ali zasad ta cijela stvar oko rata u Americi mi se čini li-la, iako ima tu dosta toga što je "neobjašnjeno". Vidjeti ćemo...

Razumijem i ja da moraju ići dalje, i raditi na drukčijoj tematici, ali - just sayin'.

Uglavnom, ekipa iz Ubisofta će bez sumnje uraditi fantastičan posao.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

jos kakva ce prica biti auuuuu ko ce to docekati {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

U ovom serijalu priča je uvijek koliko toliko zanimljiva, lako za to.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Ovo mi tako genijalno izgleda. Ovdje toliko detalja ima, na bacanje. Psi, galebovi, kukci po podu, brodovi, stvari na cestama. Jako mi se svida jedva cekam da izade. {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice