Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 484.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako god bilo, debilno mi je da me 50 okruži a samo 1 napada dok ovi drugi igraju šah. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Assassins Creed 3
Praetorian1 kaže...

Kako god bilo, debilno mi je da me 50 okruži a samo 1 napada dok ovi drugi igraju šah. 

pristojni ljudi, gospodski cekaju svoj red...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

To su bila neka druga, bolja vremena XD

Inače sad sam se sjetio kad već pišete o šutkama i potjerama, uvijek mi je malo smetalo kad oni glupi čuvari skaću za tobom po krovovima itd. Imaju vrhunski parkur i motoriku za obične čuvare. Nekako se gubi taj osjećaj da glavni lik pripada klanu elitnih ubojica kad su u tom AC svijetu svi neki akrobati.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

SLažem se, nema šanse da su se i oni mogli tako pentrat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
gringo88 kaže...
Obi Wan kaže...

To su bila neka druga, bolja vremena XD

Inače sad sam se sjetio kad već pišete o šutkama i potjerama, uvijek mi je malo smetalo kad oni glupi čuvari skaću za tobom po krovovima itd. Imaju vrhunski parkur i motoriku za obične čuvare. Nekako se gubi taj osjećaj da glavni lik pripada klanu elitnih ubojica kad su u tom AC svijetu svi neki akrobati.

ma ima dosta kao tih, nazovimo ih, nelogicnostima. al eto naviknes se pa ti je to u igri normalna stvar bez obzira sto u stvarnom zivotu je cisti apsurd.

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Baš tako, ako možemo prožvakati skok u balu sijena s najviše građevine u gradu, onda možemo i par parkour stražara, još nisu svi takvi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Assassins Creed 3

Meni nije toliko smetalo. Deo stražara obavlja dužnost po krovovima, logično je da se i oni znaju penjati, pri čemu nisu toliko dobri kao Altair ili Ezio, ili pojedini drugi, ređi NPC-jevi ("istaknuti" lopovi). Ako se dobro sećam, stražari neretko znaju i (sopstvenom nespretnošću) pasti i poginuti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ivan(4) kaže...

Meni nije toliko smetalo. Deo stražara obavlja dužnost po krovovima, logično je da se i oni znaju penjati, pri čemu nisu toliko dobri kao Altair ili Ezio, ili pojedini drugi, ređi NPC-jevi ("istaknuti" lopovi). Ako se dobro sećam, stražari neretko znaju i (sopstvenom nespretnošću) pasti i poginuti.

zato i jesu strazari {#}

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel mi može netko samo reći zašto su promijenili izgled Desmonda u AC:R?  Nikako ne mogu shvatit svrhu toga.

0 0 hvala 0
18 godina
Looka kaže...

Jel mi može netko samo reći zašto su promijenili izgled Desmonda u AC:R?  Nikako ne mogu shvatit svrhu toga.

zato

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Baš tako, ako možemo prožvakati skok u balu sijena s najviše građevine u gradu, onda možemo i par parkour stražara, još nisu svi takvi.

hmm par kažeš, onda sam ja igrao neki drugi AC, za mnom su skoro svi išli po krovovima.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Teze borbe ocekujem, u prethodnicima (Brotherhood, Revelations) je bilo prelahko. 

Inace izgleda odlicno, mada mi nije drag sto vidim puske. 

Kako sada stvari stoje igrac ce bit priajtelj sa George Washingtonom, bolje bi bilo da je obrnuto. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
thuglife kaže...

Igrao sam ih sve, i moram priznati da nisam primjetio prevelik napredak na tom teritoriju, nisam niti jednom doživio da 5-6 ljudi trči na mene i svi me istovremeno napadaju, čak ni u ACRu.

Ti onda nisi igrao ACR, neznam šta da ti kažem

Ne znam di su tebe napadali, Kora, ali ja nisam ni jednom doživio da je na mene u isto vrijeme mačem zamahnulo više protivnika.

Da, okupe se oni oko mene, ali napadaju u valovima, jedan po jedan.

Veliki sam obožavatelj AC serijala i nekoliko sam puta odigrao svaki nastavak, očito niste u ACR-u igrali previše prsa o prsa borbe, neznam šta da vam kažem..............

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
gringo88 kaže...

Ajde sto su akrobati to i nekako da covjek previdi, al sad gledam ovaj video i lik charga na cistini 4-5 britanskih vojnika s musketama, ajde on je super assassan indijanac s manituom i treningom kod Zagora TeNay-a mozda da ubije prva 2-3 al bi ga ovi ostali izresetali ko svajcarski sir. Al cini se da je sad kultura "na vecem nivou" pa nece samo cekat na svoj red za borbu s macem, nego ni nepucaju dok "ne dodju na red" ..  .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mah, da ih je i 15, efektivnost badass pojave glavnoga lika ekvivalentna je bacanju 15 flashbangova predvojnike istovremeno, zato ne napadaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 22:43 (thuglife).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...
gringo88 kaže...

Ajde sto su akrobati to i nekako da covjek previdi, al sad gledam ovaj video i lik charga na cistini 4-5 britanskih vojnika s musketama, ajde on je super assassan indijanac s manituom i treningom kod Zagora TeNay-a mozda da ubije prva 2-3 al bi ga ovi ostali izresetali ko svajcarski sir. Al cini se da je sad kultura "na vecem nivou" pa nece samo cekat na svoj red za borbu s macem, nego ni nepucaju dok "ne dodju na red" ..  .

Ako može Blek Stena, onda valjda može i Connor :)

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
15 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...
D3ViL kaže...
gringo88 kaže...

Ako može Blek Stena, onda valjda može i Connor :)

E on je kombinacija Bleka Komandatna Marka i Zagora jbt, i ono što kaže thug, bitan je itekako upad na scenu

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Assassins Creed 3

• The story spans over a 20-30 year period of the years 1753 to 1783.
  • Connor will have access to firearms, bows, throwing knives, a heavy saber, a hammer, and a large two-handed sword in addition to his previously revealed hidden blade and tomahawk. He’ll use a wire with the blade – to pull enemies on trees, rock shelves.
  • Connor will be able to hunt in the wild, similar to a solution of Red Dead Redemption.  Hunted animal will be skinned and selling their pelts for money with over 30 animals to hunt, the value of the pelts will change depending on how you kill them.
  • Just like his predecessors, Connor can perform Leaps of Faith, this time from treetops into moving carriages of hay.
  • ‘AnvilNext’ game engine will be capable of rendering thousand-man battles and Connor will partake in great battles throughout the game. In addition to the powerful new engine, Connor’s animation will be smoother and more natural than any previous Assassin’s Creed character. He will be able to adapt to any obstacles in the environment as he traverses through New England.
    • In addition to the game’s night and day cycle, there will be seasonal changes and weather conditions which vary throughout the game. We’ll revisit the same areas throughout the seasons.
    • More than just a visual effect, weather has a huge impact in the game—snow will impair mobility and wading through blizzards can be difficult. As such, Connor will have to make use of the treeline to get around during the winter.
    • For the first time in Assassin’s Creed, NPCs will interact with each other instead of simply milling around, and the game also includes children.
    • There will be companions, but for sure they will not create any guild or a formal group.
    • The game will be a lot of scripted or ‘canned shares taken out straight from Hollywood productions, such as running away from the group of armed soldiers through the middle of someone’s home.
    • In combat, opponents can also be used as a human shield and thrown into other combatants for good measure. However, despite the Mature rating, it won’t be possible to cut off their limbs or decapitate the enemies. The developers have also abandoned the possibility of scalping enemy combatants because they want the focus to be on the story, and not its violence
      • Enemies won’t attack while waiting “in line” until your character will fight with each individually.
      • The game runs beside Benjamin Franklin and George Washington’s Polish accent of those events – Casimir Pulaski.
      • The size of uninhabited land in Assassin’s Creed III is 1.5 times greater than that of Rome (AC: Brotherhood).

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 7
17 godina
neaktivan
      • Enemies won’t attack while waiting “in line” until your character will fight with each individually.

We will see.

14 godina
neaktivan
Kora kaže...

Just like his predecessors, Connor can perform Leaps of Faith, this time from treetops into moving carriages of hay.

Izgleda da će se Connor prosipat k'o grah po putu.
Dafuq I just read?
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jedva čekam ovaj Assasins creed.Svi su mi predobri.Ovo će bit čisti vrh.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Izgleda boljesno. Hahah.
Penjanje po drveću, prolasci kroz kuće, combat style sve bolji, uže(?), oružja koja mi se jako sviđaju...

Jedino mi nedostaje lijepa, renesansna roba iz AC2 i BH-a {#} 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Izgleda boljesno. Hahah.
Penjanje po drveću, prolasci kroz kuće, combat style sve bolji, uže(?), oružja koja mi se jako sviđaju...

Dosta je te robe više, bilo je fino vidjeti jedanput, ali dva, pa i tri puta ( neka je ovaj u Turskoj, setting se ne razlikuje koliko bi trebao ), promjena će fino osvježiti serijal.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
sudy_freak kaže...

Izgleda boljesno. Hahah.

Dosta je te robe više, bilo je fino vidjeti jedanput, ali dva, pa i tri puta ( neka je ovaj u Turskoj, setting se ne razlikuje koliko bi trebao ), promjena će fino osvježiti serijal.

Oooo da, obožavam taj period a posebno setting američke revolucije, fenomenalno

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
Assassins Creed 3

Slažem se da hoće, ali kažem da su se ljudi tada ljepše oblačili :)

Samsung Galaxy SII FAQ :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Ma vraga, pa u 18-om stoljeću su se ja mislim već počeli i javljati kauboji lol, zamisli se u kaubojskim čizmama, šeširu i mamuzama, i 2 pištoljčića :)

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
15 godina
Assassins Creed 3

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kora kaže...
sudy_freak kaže...

Ma vraga, pa u 18-om stoljeću su se ja mislim već počeli i javljati kauboji lol, zamisli se u kaubojskim čizmama, šeširu i mamuzama, i 2 pištoljčića :)

Da je assassin opet bi ga napravili super kul, te stvari im stvarno idu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice