Assassins creed 2 torrent problem

poruka: 8
|
čitano: 3.805
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

ovako, zelim assassins creed 2 downloadati i sad nigdje nemogu nac pravi link za downloadanje dotične igre..pa ako netko moze dat link i malo mi pojasnit sto ciniti nakon downloadanja da bi mogao igrati igru ( step by step mi je 1. put da downam preko torrenta. HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Assassins creed 2 torrent problem
Jera kaže...

ovako, zelim assassins creed 2 downloadati i sad nigdje nemogu nac pravi link za downloadanje dotične igre..pa ako netko moze dat link i malo mi pojasnit sto ciniti nakon downloadanja da bi mogao igrati igru ( step by step mi je 1. put da downam preko torrenta. HVALA!

Ovdje ti nitko neće dat link na torrent jel se ne smije. A postupak je sljedeći - nađeš torrent, instaliraš utorrent, otvoriš torrent i to ti je to.

EDIT: a torrent nemoreš najt jer igra izlazi za PC tek 16.3.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 17:07 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
Ilegalne stvar = zabranjene na forumu
Torrent = ilegalan
16 godina
neaktivan
Naravno da nemožeš naći valjan torrent kad igra nije izašla za PC
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina

Puno sreće u potrazi za torrentom koji ne postoji Namigiva

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dobro nije covjek bas upucen.uglavnom preporucio bi ti da citas pravila foruma prije nego se pocnes sa njim sluziti...
16 godina
neaktivan
Jera kaže...

Prije postanja i otvaranja tema pročitaj pravila foruma, i googlaj ako trebaš bilo što. Ako ne nađeš na googlu ništa, a ne vidiš sličnu temu ovdje, otvori temu ali pazi da je po pravilima i te igre ti nema još za PC Smijeh

16 godina

prije 10.3 netribas ni trazit torrent... a i od 10-tog moramo imat srice da iscuri neka valjana kopija....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice