ovako, zelim assassins creed 2 downloadati i sad nigdje nemogu nac pravi link za downloadanje dotične igre..pa ako netko moze dat link i malo mi pojasnit sto ciniti nakon downloadanja da bi mogao igrati igru ( step by step mi je 1. put da downam preko torrenta. HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako, zelim assassins creed 2 downloadati i sad nigdje nemogu nac pravi link za downloadanje dotične igre..pa ako netko moze dat link i malo mi pojasnit sto ciniti nakon downloadanja da bi mogao igrati igru ( step by step mi je 1. put da downam preko torrenta. HVALA!
Ovdje ti nitko neće dat link na torrent jel se ne smije. A postupak je sljedeći - nađeš torrent, instaliraš utorrent, otvoriš torrent i to ti je to.
EDIT: a torrent nemoreš najt jer igra izlazi za PC tek 16.3.
Torrent = ilegalan
Puno sreće u potrazi za torrentom koji ne postoji 
Prije postanja i otvaranja tema pročitaj pravila foruma, i googlaj ako trebaš bilo što. Ako ne nađeš na googlu ništa, a ne vidiš sličnu temu ovdje, otvori temu ali pazi da je po pravilima i te igre ti nema još za PC 
prije 10.3 netribas ni trazit torrent... a i od 10-tog moramo imat srice da iscuri neka valjana kopija....