Evo vremena se ima na pretek, obje su besplatne i obje su dobre prema recenzijama, ali ne znam za sta da se odlucim.. Do sad sam przio Allods, Aion i evo nedavno poceo Champions Online ali pored heroja vuku me i ove druge fantasy vode tako da mi treba pomoc da se odlucim, igraci pomagajte ! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja igral lotro i mogu ti ga preporučiti,odlična je,ali bolje odma kupi mjesec dana vipa :)
aoc nisam nikad igrao,ali sam razmišljao da probam malo
danny mislim da je rekao """besplatne""" a ti mu odma preporucis igru koja je
kao f2p rupa bez dna
likovi potrose do 50lvl-a preko 5 mjesecnih pretplata samo da normalno igraju
igraj aoc tamo barem mozes sve qvestove (bez exp) raditi free ,za razliku of lotro
Nijedna od te dvije. Ako ces nesto od MMO-a igraj WoW, plati i uzivaj ili pricekaj da izađe SWOTR pa vidi kakav je pa igraj to.
igraj league of legends
kao f2p rupa bez dna
igraj aoc tamo barem mozes sve qvestove (bez exp) raditi free ,za razliku of lotro
kak onda level dobivam?
Igrao oba naslova i da sam na tvom mjestu svakako bih izabrao AoC. Sustav borbe , grafika i masa drugih stvari su velika prednost AoC-a .
Sad kad je postao free i meni se motala misao po glavi da se vratim igrati ali o tome cu jos ramisliti .
kao f2p rupa bez dna
5 pretplata=5mjeseci da di došao do 50lvl,hahaha
to jedino ako igrati 10 minuta na dan,lol
ja sam uzeo bio vip samo mjesec dana i bilo mi je dovoljno,ali sad cu morati opet jer ssam se zeznio(Moja pogreška -_-)
tako da doovljno je jedan mjesec vipa da dođeš do 55,dole skupiš za moriu,igraš moriu do 62,dotkle skupiš za mirk/enedwaith i evo te na 65,tako da netreba 5 mjeseci pretplate
igraj LOTRO