America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 151.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
Asylum kaže...

Hm, a zna li netko kako se otključaju treninzi kad se ide na start screenu na Training/Infantry mos/ pa su tamo npr, advanced riflema ali se samo prva može odigrat a šta je sa onih tri koje su kao zaključane? se to da kako otključat ili će se to naknadno dodati u igru...zna li netko?

MOS su ti za sada zakljucani.. to ce biti otkljucano kasnije, kada dodaju novi sadrzaj. ako igra prezivi do tada naravno.

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
16 godina
America's Army 3

Da,mislim da im je optimizacija igre ili koji vrag već moraju napravit da se može normalno igrat ipak glavna briga

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Upravo se nešto događa, neće ni igru pokrenut a neće ni na njihov website. Ili su mi totalno zabranili pristup zbog lošeg igranja Sramim se ili je u igri neš drugo...možda se nešto nadograđuje, tko će znat...ima li tko kakvih informacija možda?

det's a bulšit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Da,mislim da im je optimizacija igre ili koji vrag već moraju napravit da se može normalno igrat ipak glavna briga

da. ali ocigledno ili to ne znaju ili ne zele.
rade isto sto i mi kad imamo prehladu.. lijecis simptome a ne uzrok.
net lag i ta prokleta povezanost s auth serverima je najveci uzrok svih bugova (kad nema puno laga, ne pojavljuje se ni puno bugova) ali oni to jednostavno ignoriraju, ili kao sto sam vec napisao, ne znaju rijesiti. :(

“Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.&
17 godina
America's Army 3

Igra tko još ovo? Na kojim serverima? Sjecam se da se nakon izlaska igre skupljala vesela ekipa s ovog foruma da se igra zajedno.

Dal je jos uvijek isto stanje s bugovima?

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Igra tko još ovo? Na kojim serverima? Sjecam se da se nakon izlaska igre skupljala vesela ekipa s ovog foruma da se igra zajedno.

AA3 ne igram, čekam da isprave bugove, a u međuvremenu svakih par dana zaigram AA2

17 godina
Miro7 kaže...
ZC_Someone kaže...

AA3 ne igram, čekam da isprave bugove, a u međuvremenu svakih par dana zaigram AA2

Ja sam nedavno nabavio puno jači procesor u odnosu na svoj stari i mogu reći da mi se broj bugova prepolovio, bar kolko sam primjetio u zadnjih tjedan i pol kolko igram. Jedini veći poblem mi je povremeni lag, bug da oružje ostaje u safe modu nakon reloada i ponekad pokvareni hitbox (ali onda samo u noge ciljati). I naravno puno veći broj cheetera nego prije cca 3 mjeseca.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 12:02 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
America's Army 3
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

1 0 hvala 0
16 godina

izgleda da se konacno sprema patch

16 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

izgleda da se konacno sprema patch

Budem ga instaliro, ali se ne nadam previše Namigiva

16 godina
America's Army 3

Ajd kad izađe daj napiši jel se kaj promjenilo,jersam odustao od AA3,al ako bude išlo nabolje budem ponovno probao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

Ja sam je sad instalirao pa čekam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Jel bolje skidati preko Steama ili clienta?

0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

Ja sam preko steama, ide brzina od 480-500 kb/s stalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Pitao sam i na jednom drugom forumu i kažu bolje je sa Steama. Skidam večeras preko Steama. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

dali ste probali igrati nakon patcha??? dali ima poboljsanja?

i dali jos uvijek postoji ogroman LAG :(

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Odigrao malo prije par partija na ranču sa 26 igrača i moram reći da je bilo odlično. Da li je bio nekakav njinja patch ili ne to ne znam, ali ja nisam primjetio onaj suludi lag. Izgleda da se je igra vratila na pravi put.

0 0 hvala 2
17 godina
America's Army 3

Evo i ja sam danas igrao sat-dva, općenito bez laga, čak i na ranchu, nije loše bilo

lag se pojavio samo kad je netko imao jako veliki ping, ali je bio kick-an

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

koje sranj* nemogu nikako namjestit normalnu rezoluciju :S najveca za 16:9 je 1280x nesto   a sto meni nimalo nepase imam gore onak crne trake :(

dali znate rijesenje kako napraviti????cini mi se da kad sam prije igrao prije patcha da sam imao nativnu rezoluciju.

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

Moram priznati da dok sam ja igra dok je igra izašla da mi je na ranchu nekak najmanje štekalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

Evo i ja sam danas igrao sat-dva, općenito bez laga, čak i na ranchu, nije loše bilo

lag se pojavio samo kad je netko imao jako veliki ping, ali je bio kick-an

Ja sam od Božića ponovno počeo igrati i ako nađeš dobar server nema laga. Ja se osobno držim dva-tri servera u americi (ranch i alley) jer na njima ekipa govori engleski. A na svakom dobrom europskom serveru uvijek hrpa poljaka koji me živciraju jer ih ništa ne razumjem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 23:06 (ZC_Someone).
16 godina
petkovicroby kaže...

koje sranj* nemogu nikako namjestit normalnu rezoluciju :S najveca za 16:9 je 1280x nesto   a sto meni nimalo nepase imam gore onak crne trake :(

dali znate rijesenje kako napraviti????cini mi se da kad sam prije igrao prije patcha da sam imao nativnu rezoluciju.

Probaj u konzolu upisati "setres YYYYxYYYY" (umjesto Y upisi zeljenu rezoluciju)

16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
petkovicroby kaže...

Probaj u konzolu upisati "setres YYYYxYYYY" (umjesto Y upisi zeljenu rezoluciju)

jel ima neke komande da grafika bude jos slabija 

imam negdje 25fpsa i nije bas igrivo...nekak sporo reagira

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

http://img291.imageshack.us/img291/5613/tweakaa3.jpg

16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

http://img291.imageshack.us/img291/5613/tweakaa3.jpg

oho hvala idem odma isprobat

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina

Patch je sve blize.

Tko zna, nakon sto sam procitao listu bug fixeva koja je ogromna, mozda igra postane igriva.

A mozda cak i zasluzi opis u Bugu Osmijeh

A mozda su u sumi.....

LINK

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Patch je sve blize.

Tko zna, nakon sto sam procitao listu bug fixeva koja je ogromna, mozda igra postane igriva.

A mozda su u sumi.....

LINK

Vidimo se na virtualnom bojištu.Cool

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Patch je sve blize.

A mozda su u sumi.....

LINK

Stvarno ima dobrih fixeva. Nisam pročitao cijelu listu, ali najviše me se dojmila mogućnost odabiranja oružja u bilo koje vrijeme. Više neće trebati čekati onih prekratkih 5-10 sekundi nakon kraja runde za odabir...

Dosta im je dugo trebalo da naprave novi patch pa bi bilo u redu da napokon igra postane potpuno igriva.

Ja sam odavno prestao igrati i samo čekam neki weapon patch... Nadam se da se neće cijeli serijal oslanjati samo na M4A1 (s modifikacijama) i SAW... I nadam se da će u budućnosti na bridge staviti maglu i snijeg... Ako ta dva uvjeta budu ispunjena, možda opet zaigram...

~~~ Pička, šolja, kurac ~~~
16 godina
America's Army 3

Instaliro prek steama 2h i 20 min, a deinstaliro puno brze haha meni se ne svida sry ekipa

xD ( :
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

ma ja sam igrao prije kojih par dana savrseno je radilo na 3 servera. ;)

a nakon patcha pff budemo vidjeli.Sam me muci usran* rezolucija :(

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice