Ako dosad niste bili upoznati sa radom alteriw - a, oni su skupina mladih programera iz Nizozemske koji su omogućili igranje Modern Warfarea 2 besplatno, sa dedicated serverima, modovima... Jucer je izasao dugo ocekivani AlterMW3, sa podrškom za elite (besplatno), kojega uopce nema na PC-u(sramota). On je tek u pre - alphi, pa su moguci problemi, rusenje servera... Ja ovom temom ne izazivam i ne podržavam piratluk bilo koje vrste, nego samo zelim istaknuti da 4 - ero ljudi na kraju napravi bolji posao od velikih razvojnih studija.
To nije official ELITE već Alterov koji je pet put gori a svi znamo kako su Battlelog i Elite koma.
ero ljudi na kraju napravi bolji posao od velikih razvojnih studija.
Ne pricaj gluposti i da ovo je cisto poticanje piratluka!
Samo vi lupajte TD ..
Sjetim se kada sam igrao Mw2 na Alteru boze na svakom serveru po najmanje 3 citera, popiz**o sam i odmah unistall uopce se ne isplati trositi zivce na to!
Samo da znas, ja sam kupio steam verziju MW3- a, pa sam sad samo iskopirao fileove i probao altermw3 -.-
Da 4 čovjeka volonterski naprave bolji posao od 100 preplaćenih ljudi, šta ih briga kad zgrću lovi i ima budala koji će kupiti 20 DLC-ova.
Kad izađe aIW MW3 bit će daleko bolji od ovog poluproizvoda, iako imam original vjerovatno ću igrati tamo jer će biti kao i s MW2, pravi dedicated serveri i svi DLC-ovi te stalno unapređivanje i rad na poboljšanju igra za razliku od pohlepnog Activisiona.
To nije official ELITE već Alterov koji je pet put gori a svi znamo kako su Battlelog i Elite koma.
Pa mislio sam na alterov, poboljsat ce ga u buducnosti
Ja neću igrat Alter iz jednostavnog principa.
Onaj tko želi kupit će, a ovi ostali će samo inviteat njubare pa će zakrčit servere i napravit sr*nje kao i sa AlterOpsom.
BTW, imam svaki COD org. i na svakom sam probao Alter.
Jedino mogu pohvalit developing team.
Ali i dalje, nije to to.
Mogu oni furat taj Alter kolko žele, ali Activision je jednostavno kopirao sve iz Altera 1 u MW2 i nazvao ga MW3.
I zato je MW3 najbolji COD dosad i vjerojatno ikad.
Moje misljenje je da je mw3 cista zalost od igre. Kupio sam ga i nisam proveo sve zajedno 20 min u igri kolko mi je zlo od tupih zvukova, nebalansa oruzija, katastrofalnog hitboxa, totalno promasenog killstreak sistema i premalih mapa. Pa hebemu sve mape su tek nesto vece od rusta u mw2. Ko je tu lud -.-
Sad mi je zao sto nisam umjesto tog coda rade kupio jos jedan bf key i poklonio ga frendu koji nema love, eto takvo je moje misljenje.
The best way to be boring is to leave nothing out.
Ako dosad niste bili upoznati sa radom alteriw - a, oni su skupina mladih programera iz Nizozemske koji su omogućili igranje Modern Warfarea 2 besplatno, sa dedicated serverima, modovima... Jucer je izasao dugo ocekivani AlterMW3, sa podrškom za elite (besplatno), kojega uopce nema na PC-u(sramota). On je tek u pre - alphi, pa su moguci problemi, rusenje servera... Ja ovom temom ne izazivam i ne podržavam piratluk bilo koje vrste, nego samo zelim istaknuti da 4 - ero ljudi na kraju napravi bolji posao od velikih razvojnih studija.
Ne, tih 4-tvero ljudi su zsluzni samo za MP komponentu, a za "pravu" igru ipak treba jedno cijelo brdo ljudi
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Ne, tih 4-tvero ljudi su zsluzni samo za MP komponentu, a za "pravu" igru ipak treba jedno cijelo brdo ljudi
Ne ne ne i ne, oni su Modali MP te CooP
Ne rade oni nikakav MW3 već samo dodaju svoju besplatnu konzolu gdje se igra besplatno. A ovo za ELITE će kupit statistiku sa svojih servera samo i to neće bit ni pola ELITEa šta imamo na X360 ili PSN-u.
Teather (najbolje u MW3) možete zaboravit.
Ne ne ne i ne, oni su Modali MP te CooP
Pa šta je on krivo reko? Coop nisu trebali ni modat, samo prebacit na svoju mrežu u igri (Alter konzola).
Moje misljenje je da je mw3 cista zalost od igre. Kupio sam ga i nisam proveo sve zajedno 20 min u igri kolko mi je zlo od tupih zvukova, nebalansa oruzija, katastrofalnog hitboxa, totalno promasenog killstreak sistema i premalih mapa. Pa hebemu sve mape su tek nesto vece od rusta u mw2. Ko je tu lud -.-
Sad mi je zao sto nisam umjesto tog coda rade kupio jos jedan bf key i poklonio ga frendu koji nema love, eto takvo je moje misljenje.
Kako može bit igra lošija, ako je doslovno Activision objavio da je cijeli engine + hitbox uzet iz COD4?
Jedino su mape problem, ali to je zbog anti-camping organizacije.
To je samo placebo šta govoriš.
The best way to be boring is to leave nothing out.
Pa da, ali je cudno i zalosno sto to brdo ljudi ne napravi takav mp
Pa da, ali je cudno i zalosno sto to brdo ljudi ne napravi takav mp
True dat
Valjda im se nesviđaju postojeći dedi serveri :)
Gledamo isti MW od 2007.
Samo drukčiji SP i mape i oružja.
Ostalo je isto, i umjesto da daju update i rade novu igru, oni ubace par mapa u MP izdanje i to je novi MW MP. SP je nov, definitivno, ali MP je isti već 4 godine.
Tu nakon MW3 više nema mjesta za napredak na COD4. Računaj da je MW3 patch broj 1.9 za COD4.
To je trebalo izać već 2008., a dosad je trebao novi engine i sve što si ti naveo.
P.S. Ovo najbolji COD sam mislio na MW serijal.
ovo cudo radi dobro sad me zbacio van iz lobya nesto vezano uz steam......
jesi ga skinuo preko steam - tools ili prek torrenta
torrent...
edit kolko sam svatio mogu skinut i mw3 preko steama i da ce navodno bolje radit?
e ja sad uopce ne kuzim ja bih trebao skinut sa torrenta MW3 i ubacit ove stvari u mapu od coda ?
Mogu oni furat taj Alter kolko žele, ali Activision je jednostavno kopirao sve iz Altera 1 u MW2 i nazvao ga MW3.
ja i dalje ne shvatam, u cemu je razlika izmedju mw2 i mw3
U boldanom :P
U boldanom :P
i u novom fontu slova u mw3...
UPS!, ni to nisu promijenili