kao sto naslov govori zelim neko dobro vodeno za 1000kn
proc i ostalo ako nekog zanima u moj pc
hvala
hvala
Do 1000kn ti nema kvalitetnog vodenog. Idi radije na Noctuu NH-d14, a ako baš hoćeš vodeno, onda uzmi Corsair H70.
Do 1000kn ti nema kvalitetnog vodenog. Idi radije na Noctuu NH-d14, a ako baš hoćeš vodeno, onda uzmi Corsair H70.
imam sad Scythe Ninja 3 zadovoljan sam nijme al to je ogromno zracno hladenje....zelio bih neko dobro vodeno....a do 2k ima dobrog vodenog?
hvala
koliko mislis ti overlockat svoj processor ?
Radje si kupi cooler za processor i grafu ako ih zelis malo dignut..
Ispod 3k kuna ti se na isplati slagati ga, a po tvojem PC-u vidim i da ti nije potrebno tako extremno hlađenje. Drži se ti te odlične Ninje 3 
Ispod 3k kuna ti se na isplati slagati ga, a po tvojem PC-u vidim i da ti nije potrebno tako extremno hlađenje. Drži se ti te odlične Ninje 3 
Ok 3k ne mislim dati za vodeno tako da ostajem ja Ninji 3 :) Hvala majstore na brzim odgovorima ;)
evo jednog finog vodenog:
EK Supreme LT Acetal+Nickel - 35€
2x VGA Supreme HF Acetal+Nickel - 2x 47€
EK Multioption 250 - 34€
Ek Coolstream RAD XT360 - 61€
Laing DDC-1T - 64€
10x Ek 3/8" HF fiting - 10x 2€
Tube Masterkleer 13/10 - 4€
Ovo ispadne negdje oko 2300kn, jos ti trebaju ventovi i clampovi (1-2€ po komadu)
Ok 3k ne mislim dati za vodeno tako da ostajem ja Ninji 3 :) Hvala majstore na brzim odgovorima ;)
ja ti preporucam corsair h60 za 530kn plus jos neki dobar vent, jer h60 trga h70 kaj skoro pa da nebi bilo moguce. al isto tak se slazem da ostani pri ninđi3
Ja ti preporučujen da baciš oko na ovo, nisan siguran koliko je to bolje od tvoga, al mi se čini povoljno.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-corsair-h50/99903.aspx
evo corsair h60
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_178&products_id=10052