Overclock grafe pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Overclock grafe pitanje

Imam Gigabyte ati 3850 512Mb, znaći gore je zalmnov hladnjak na procesoru,sad me zanima dali bi mogao klokat memoriju na grafićkoj kartici na kojoj nema hladnjaka,probao sam auto tune(na catalyst 10.2),on mi je digao frekvenciju i procesora i memorije pa sam ga prekinuo i stavio defotne postavke, i dali mi se isplati kupovati pasivne hladnjake pa ljepit po memoriji?hvala unaprijed...

Edit:da preformuliram, auto tune mi diže frekvenciju memorije(na grafićkoj kartici) na kojoj nema hladnjaka,pitanje je hoće li mi izgorit memorija ako ga pustim da digne frekvenciju do kraja,najviša temperatura grafićke kartice je 50c°?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 7:05 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Overclock grafe pitanje

Pa imaš u Catalystima tu mogućnost(Desktop-desna tipka miša-Catalyst CT-Overdrive) i tam si to narihtaš,ili instlairaj ATI Tray Tools.

15 godina
neaktivan
Overclock grafe pitanje

Znam,to sam u catalysu pokrenuo ati overdrive(automatsko overcloc-iranje)Ali moje je pitanje bilo dali da ga pustim da nastavi overklokat ram memoriju na grafi,jer nemam pasivnog hladnjaka na njoj.Kako je tema starija,bio sam optimist i pusto ga,ništa nije pregorilo.A ovaj ati trytool sam koristio,ali neznam zašto,on mi automatski nakon instalacije strahovito dawn-kloka grafu i ćim uđem u bilo koju igru,sruši mi računalo,pa sam ga izbrisao i sad radi stabilno... ; )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overclock grafe pitanje
Nemoze izgorit, ako se rami pregriju igra ili benchmark ce se crash-at.
addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Overclock grafe pitanje

Ma nema veze,tnx na odgovorima,više mi se isplati sa upaljćem klokat grafu nego catalyst-om,nabavit ću novu grafu,može lock teme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice