Alternativa umjesto NH-D14

poruka: 5
|
čitano: 1.358
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Alternativa umjesto NH-D14 ?

Kupio bi hladnjak, jer trenutno imam samo stock koji će biti blizu performansi NH-D14 ako je to moguće ? Stvar je u tome što imam velike memorijske module Apacer Giant II na svih šest dimm slotova tako da je to malecki problemičić {#} Inače ne namjervam rušiti rekorde 4,0, 4,1 ghz maksimlno !! Ja sam razmišljao o Thermaright Venomous X ili Noctua NH-C14,... Kod Noctuinog ću morati maknuti donji ventilator,...

Evo da čujem što će mi gospoda preporučiti. Nemojte gledati na cijenu, jer sad kad stavim cooler stoji na procesoru 2g. minimalno !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 0:22 (Mustangx10).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je teško pitanje znam i ja već razmišljam par dana što i kako, a nove Noctue neće tako brzo na tržište,...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čuj, "Miki" je rekao ako nisam krivo pročitao da će ih dobit korz mjesec/dva!?

EDIT: A što se tiče hladnjaka, ne moj uzimat Noctua-u ako moraš sklanjat vent, to onda više nije isti hladnjak, a Venomous X čini kao da bi stao sa push/pull kombinacijom ventova uz te visoke RAM-e!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 1:18 (Ivsa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Alternativa umjesto NH-D14

"Pozdrav. Nažalost ništa još, jedino sigurno je da prije 11og mjeseca neće biti ničega. A da li će biti u 11 ili 12, ili 1om slijedeće godine stavrno ne ovisi o meni.
Po zadnjim informacijama koje imam prije 11og ništa, a onda u 11om je moguće da se neki modeli pojave, međutim ovisi o njihovim inžinjerima kada će dati zeleno svjetlo za puštanje u proizvodnju.

LP, Ivan

Oprićinformatikad.o.o.
Put DanijelaTominića 20a
51415 Lovran"

Evo ovo su zadnje informacije koje sam ja dobio !! Možda da se zaletim do Ljubljane po neko vodeno hlađenje da jednom i to isprobam {#}

Venemous X bi bio dobar ako bi stao , ali mi se čini jako teško ili bi se radilo o 1 ili 2mm,... Imao sam NH-U12P SE2 pa je skoro dodorivala memoriju u drugo slotu,... Smislit ću ja već nešto {#}

Laku noć !!

15 godina
neaktivan

corsair h100 ako stane u kuciste? malo je skuplji ali je i malo bolji. na ovim sobnim temperaturama on to drzi bez problema....

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 7:12 (xyan).
Moj PC  
1 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice