- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma daj stavio si neki skor od nekog "vlade"

sretna nova!
Haha, ko je taj  I tebi također sve najbolje kao i svim 4 GHz članovima!
 I tebi također sve najbolje kao i svim 4 GHz članovima!
Prvi score je nategnut jer sam samo CPU Ratio stavio na max 40 u Tuning Utilityu, a nisam htio dirati BCLK, izazvao si me pa sam ga stavio na 105 i ide to lijepo i više ali nebi htio taj non K forsirati previše. Jučer sam nabavio Z77 i evo rezultata, s H77 nikako nije išlo iznad 3.6 GHz, tj. nikakve teoretske šanse nema.
Prvi score je nategnut jer sam samo CPU Ratio stavio na max 40 u Tuning Utilityu, a nisam htio dirati BCLK, izazvao si me pa sam ga stavio na 105 i ide to lijepo i više ali nebi htio taj non K forsirati previše. Jučer sam nabavio Z77 i evo rezultata, s H77 nikako nije išlo iznad 3.6 GHz, tj. nikakve teoretske šanse nema.
neznam zasto ali te ploce s zlatnim kapacitorima su mi  ! LP
! LP
daj vidi ovu za šeike sva od zlata
Upisujem se sa novim CPU ovdje, a možda će biti i u 5GHz 
ajde kolega svaki ide u 5 ghz klub...nemoj se bojati nadrukati mu soka!
pozdrav da se i ja upisem u 4GHz klub
Q9550 procesor
471 x 8.5 = 4.003 GHz
1.24v? jel stabilan? ak je 
Evo i moje, 4 sata sam u prime stavio nije mi se dalo duze , temperatura 40 cca .
Evo i moje, 4 sata sam u prime stavio nije mi se dalo duze , temperatura 40 cca .
3999.07 djabe si ga kurio
 djabe si ga kurio ! morat ces ponovno!
! morat ces ponovno!
nisam mu mislio mjenjati voltazu samo multiplier u biosu a ovo 3.999 neznam zasto je tako ;) . na koliko da stavim ako imas savijet :D
nisam mu mislio mjenjati voltazu samo multiplier u biosu a ovo 3.999 neznam zasto je tako ;) . na koliko da stavim ako imas savijet :D
pa na 25x naravno ! preskoci razred odma u 5
! preskoci razred odma u 5 LP
LP
pozdrav da se i ja upisem u 4GHz klub
Q9550 procesor
471 x 8.5 = 4.003 GHz
1.24v? jel stabilan? ak je 
da potpuno je stabilan na 1,24v radi se o verizji procesora E0 koji se moze bolje klokovat u ondosu na C1 kojem treba 1.38 v a bude stabilan
Odvrtih i passmark... http://www.passmark.com/baselines/V8/display.php?id=21880302472
Odvrtih Unigine Valley benchmark na stock (u BIOS-u sve na auto), pa na dignutom FSB-u s 200 na 227 i na kraju na dignutom FSB-u + multiplier-u dignutom na 20.
Reko bi da sam dosta dobio s OC-om :D
naravno da si dobio na perfomansama s podizanjem cpu-a jer ti je inace grafa u teskom bottlenecku, i ktome jos si na 1024x768 koja ti dodatno koci cpu... vidi i iz passmark testa di je taj cpu na 4.3ghz kao prvi izdani i7 920 na 2.6ghz! koji je izasao prije nevjerovatnih punih 6 godina
  vidi i iz passmark testa di je taj cpu na 4.3ghz kao prvi izdani i7 920 na 2.6ghz! koji je izasao prije nevjerovatnih punih 6 godina evo malo cisto radi usporedbe snage ta dva, kad si vec postao oba rezultata
  evo malo cisto radi usporedbe snage ta dva, kad si vec postao oba rezultata ...
...
i nebi ti savjetovao nikakvo klokanje na tome sto si ti napravio od kompa, bila bi steta da ti nesto rikne pogotovo gpu...
Nebu nis riknulo, sve je po PS-u. ;)
Pooz evo ja sam jucer svog clocko preko ovog videa (to mi bio tutorial)
i moram rec da zasad stroj radi bez greske..
Do kojih temperatura mi se smije grijat proc?
za benchanje,prime i slicne stvari slobodno do 90°c! inace se drzis intelovih spec za 0/24...
i7 4820K 4.4 Ghz Voltaza 1.35 24/7
i7 4820K 4.4 Ghz Voltaza 1.35 24/7
Ima li kakva sličica iliti dokaz da uopće imaš taj cpu.
Daj CPU-z
Evo jedan noviji Pentiumić, G3258 4.4GHz 1.24v. Zasad na ovim postavkama stabilan, za tražit nešto više nemam ni vremena ni živaca.  

Odlučio dati još jednu priliku ASShit pločama i već požalio.. hardverski je dobra(regulacija napona hladna, kvalitetni mosfeti, kondići itd, zbog čega sam joj i dao šansu) al nisam očekivao ovoliko softverskih bugova: Ne želi učitat XMP, nakon svakog reseta bootanje traje bar 30sec(inače kod cold boota niti 5 sec), može se clockat samo uz fiksni napon(iako u biosu ima postavki za sve živo) itd itd.
Možda jednog dana sve ovo isprave novijim biosom, možda..
EDIT: Evo par sličica da se vidi o kojoj ploči pričam -> H97M-Pro4
Evo jedan noviji Pentiumić, G3258 4.4GHz 1.24v. Zasad na ovim postavkama stabilan, za tražit nešto više nemam ni vremena ni živaca.  

Odlučio dati još jednu priliku ASShit pločama i već požalio.. hardverski je dobra(regulacija napona hladna, kvalitetni mosfeti, kondići itd, zbog čega sam joj i dao šansu) al nisam očekivao ovoliko softverskih bugova: Ne želi učitat XMP, nakon svakog reseta bootanje traje bar 30sec(inače kod cold boota niti 5 sec), može se clockat samo uz fiksni napon(iako u biosu ima postavki za sve živo) itd itd.
Možda jednog dana sve ovo isprave novijim biosom, možda..
EDIT: Evo par sličica da se vidi o kojoj ploči pričam -> H97M-Pro4
Tako meni lik u Linksa govoria uzmi asrock uzmi asrock ja ma daj bježi šta si lud .. ova Gigabyteica da pokucam od stol nikad problema, svi profili rade itd
da se i ja upisem sa svojim FX-om. 4GHZ
jos uvjek isprobavam ali izgleda da sam dobil dobar primjerak procesora 
FX-ovi nisu za 4GHz cluba to oni rade na stock-u nije nikakva mudrost, oni su za 5GHz Club
Mojem 8320 za 3.5 GHz treba za primem 1.248V, a da mi bude stabilan u winows-u 1.26V. Tako da kolega imaš vraški primjerak 8320 ;)
Sa boljom matičnom i coolerom tko zna gdje mu je kraj 

ajde onda da bude
 ajde onda da bude