Zasto cure prave budale od nas?

poruka: 109
|
čitano: 49.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Zasto cure prave budale od nas?
VirtUoso kaže...

Zasto bi se netko uopce naslikavao sa drugim djevojkama okolo? I bez pretohodnjeg znanja partnera?

Ja se nisam doveo u takvu situaciju u skoro 2 godine u vezi. Sta se imam slikat s nekim...

pa dobro ovisi kakva slika, obična slika sama po sebi ne pokazuje ništa, naravno ako nije nešto ekstremno :) odnosno ne bih baš tražio dopuštenje za slikanje...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 18:31 (igy).
17 godina
protjeran

mislin da nisan nikog tija povridit mojim izjavama o papučarima a to ti je nai gora stvar što ti se u životu more dogodit nekažem da je ispravno nekog varat a pogotovo ako si u dugogodišnjoj vezi a kamoli braku a li brate kad te počme ispitivat kote zva ili koti je posla poruku daj da vidin koga imaš na fesu i slične stvari to postaje ulaznica u raskol jedne veze koje žene volu nazivat e jesan ga sj..... znam to iz iskustva u braku san več 9 godina žena zna da imam fesbook i nikad me još nije pitala daj da vidim koga imaš tamo ili mi uzela mob da bi vidila što ja i komu pišen a nisam ni ja uzeja njezin mob ali baš nikad jer doza povjerenja a i malo privatnosti spaja dvoje u jedno

I Jadantisi
17 godina
giga kaže...

mislin da nisan nikog tija povridit mojim izjavama o papučarima a to ti je nai gora stvar što ti se u životu more dogodit nekažem da je ispravno nekog varat a pogotovo ako si u dugogodišnjoj vezi a kamoli braku a li brate kad te počme ispitivat kote zva ili koti je posla poruku daj da vidin koga imaš na fesu i slične stvari to postaje ulaznica u raskol jedne veze koje žene volu nazivat e jesan ga sj..... znam to iz iskustva u braku san več 9 godina žena zna da imam fesbook i nikad me još nije pitala daj da vidim koga imaš tamo ili mi uzela mob da bi vidila što ja i komu pišen a nisam ni ja uzeja njezin mob ali baš nikad jer doza povjerenja a i malo privatnosti spaja dvoje u jedno

slažem se, povjerenje je bitno, naravno ako otkrije da ga zloupotrebljavaš sigurno će biti za vratom... nije ni ona glupa... ako zloupotrijebiš povjerenje teško ga dobiješ nazad (opravdano)... s druge strane bez povjerenja će veza teško funkcionirati

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
neaktivan

Samopouzdanje decki, ja sam siguran da me svaka zena na ovom forumu želi barem malo ;)

(nakon ove poruke ) :D

Illusion for your eyes
17 godina
protjeran
_Xaad_ kaže...

Samopouzdanje decki, ja sam siguran da me svaka zena na ovom forumu želi barem malo ;)

(nakon ove poruke ) :D

a ovaj forum vri od cura od 18 do 28g moš birat oš pametniju zgodniju ili glupastu

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

ma jednostavno jedan zakljucak sam donio cure od 14-17 ( moj izbor jer i ja imam 15 xD ) to je sve blesavo sto gradi i ne znas sta misle i to samo roba za jednu subotu tek kad izadju iz doba rihanne shakire i tih godina onda je to vec nesto normalno ... mene ova moja j..be u mozak ivise cu poludit al sa cu kad me nenormalno privlaci jednostavno ja ne znam dal ona nes zeli mislim dai zeli , al se opako igra sa mnom ... a ja ne mogu da je odbijem Smijeh

16 godina

Jer su cure poput kompjutora...    ...i komp nam se svaki dan "penje" na glavu xD

xZero-Hacking is life!
17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Jer su cure poput kompjutora...    ...i komp nam se svaki dan "penje" na glavu xD

skines joj taj antivirus, gurnes stick od 4 GB i instaliras novi :p

radit ce 100%

potpis :D
17 godina
RE: Zasto dobri komadi prave budale od nas ?
Faerdhur kaže...

Pogledaj ovu tvoju gornju izjavu o "uletu" i sam sebi klikni "thumb down" za ovu donju izjavu, molim te. Nemoj se šamarati pred ogledalom, dosta je ovo što sam ti rekao.

Hm neznam šta bi ti covjek napiso, neznam kolko imas godina niti me ne zanima, vidim da si tezi filozof a zene filozofiju nevole.

Moj "ulet" je prije svega imo osnovu i iz te osnove sam ja napravio to sta jesam, a tu na forumu sam ukratko skratio pricu jer mi se neda prepricavat cijela prica.

A kao šta sam reko to ne prolazi ako nema osnove ili prolazi ali jako rijetko...meni bez osnove par puta nije proslo i osobno smatram da svako kroz to mora proci da bi znao kako kada postupit i naravno vidjet kakav je osjecaj popit samar itd..

Ali mužjakom nazvat muškarca je glupost. Iskreno nisi valjda junfer u kasnim 40-tima, jer ako jesi onda se ne cudim tvojm rijecima i ostalome.

A vjerujem da nema zena koje padaju na takvo filzofiranje i tumacanje ljudskog svijeta sa zivotinjskim, dobro sta nisi poceo pricat kako se muzjak i zenka pare te tada na svijet dolazi mladunce omfg...

edit: hahahahaha pa ja ne vjerujem ti si o tome i pricao koji geek hahahaha. aaaaaaaaaaaaaa nevjerujem da tako netko uopce postoji hahaha

Faerdhur kaže...

Kad skeniranje "zapne" na jednom primjerku, dogodi se kemija, doslovno, i onda krene igra oko snubljenja, parenja, itd. Nakon nekog vremena nestaje kemija parenja, ostaju obveze, kako moralne, tako i materijalne. Jedina je razlika od životinja što imamo razvijeniji korteks i imamo veći kapacitet za odnose, pa kod partnera cijenimo i druge vrijednosti, još dugo traje neka osnovna "ljubav", ali u temelju svega su mehanizmi opstanka pojedinca i njegova potomstva.

no comment

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 9:46 (toxic).
16 godina
neaktivan
RE: Zasto dobri komadi prave budale od nas ?
toxic kaže...
Faerdhur kaže...

Ali mužjakom nazvat muškarca je glupost. Iskreno nisi valjda junfer u kasnim 40-tima, jer ako jesi onda se ne cudim tvojm rijecima i ostalome.

A vjerujem da nema zena koje padaju na takvo filzofiranje i tumacanje ljudskog svijeta sa zivotinjskim, dobro sta nisi poceo pricat kako se muzjak i zenka pare te tada na svijet dolazi mladunce omfg...

Da, mi ljudi, uzvišena bogomdana bića nemamo ništa sa tim odurnim životinjama, osim što dijelimo 90% i kusur gena.I zajedničke pretke.

Preporučio bih ti da googlaš malo pojmove: evolucija, evolucijska psihologija i sl.

17 godina
neaktivan

Šta je čovjek do li životinja?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
protjeran

Kako u nedostatku argumenata znate izfilozofirati.

Potencijalna rješenja su data čovjeku u problemu, ne vidim razloga daljnjem filozofiranju.

Il nek uleti pošteno muški, il nek trpi sranja dalje, jer druge mu nema.

A ova filozofiranja oko nekih životinja, instikata i kaj niste nadrobili...lol...pa WTF...

Životinje jesno (neki veće neki manje) ... i kaj sad...

Istina je da je Faerdhur zakomplicirao i izfilozofirao previše ... danas zakoni prirode sve manje i manje se osjete u međuljudskim odnosima...tj. u muško-ženskim odnosima iz jednostavnih razloga i načina života. Tu je kraj priče.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Šta je čovjek do li životinja?

Ćosavi majmun? Cool

16 godina
neaktivan

Doxy:

MOLIM ? 

sada vise nego ikad...

kad si vidio razgolicenije zenske nego u danasnje doba ? 

It's all about SEX.

Illusion for your eyes
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 23:58 (_Xaad_).
17 godina
neaktivan
_Xaad_ kaže...

It's all about SEX.

SEX sales

potpis :D
17 godina
Hacker-ri kaže...
_Xaad_ kaže...

It's all about SEX.

SEX sales

*sells

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Otvorija sam bocu Jegera, pustija od

, i počet ću temu čitat od početka.

Jadan ti sam, krvi ti iz nosa.

Smijeh

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
13 godina
neaktivan

Kao što je navedeno i prije reč kaj je ide i ... RESPAWN IN KITCHEn in 3...2... 1... *poooofff*{#}

13 godina
protjeran

Ah,curama je u krvi praviti budale od nas.. 

Blablabla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice