Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 189.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
animal4444 kaže...

Dzabe sam redeemo pare kad paj pal nije dostupan u srbiji tj ne mogu da povucem pare na racun u banci. Ne znam da li uopste i mogu da primi samo na paj pal bez da povlacim u banku, greota da mi propadnu pare...hebes ga...{#}

Jel možeš primat pare uopče na taj Srpski paypal ,a da nisi povezal karticu? Ak možeš bar budeš onda mogel kupovat online (ebay)

Nadam se da mogu bar da primim pare na paypal, ako ne mogu ne znam sta da radim, mada citao sam da se mogu prititi pare ali ima neki limit. E sad ako to ne uspe posto sam iz Srbije onda sam mislio da napravim paypal ali da stavim tipa ili hrvatsku ili ameriku tako neku zemlju pa ono sta ima veze. Videcemo. 

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Pozdrav, već sam 2 puta napravio account i login/logout i radilo je jedno sat dva te me je onda izbacilo i sad opet moram radit novi... A taman dođoh do 4 dolara...

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
molnyi kaže...

Pozdrav, već sam 2 puta napravio account i login/logout i radilo je jedno sat dva te me je onda izbacilo i sad opet moram radit novi... A taman dođoh do 4 dolara...

to se i meni desilo, isto 2 puta, cak nisam ni pisao nista brisali me iz cistog mira
to je vjerovatno neki bug sa sistemom, probaj napravit acc pa pricekaj 1-2 dana, ako te ne obrisu onda pocni pisat, barem sam ja tako i evo funkcionira :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Btw. mi može netko objasnit oko paypala stvar, imam paypal ali nisam nikad dizao pare sa njega već sam samo plaćao putem njega, jel se to opće može kod nas ili?

Ma evo napravit ću acc pa ćemo vidjet. 

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mene zanima kako iz PayPala mogu izvući novce koje dobim preko BubbleWs-a. Hvala.

14 godina
Zarada na BubbleWs
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
14 godina
Marko :D kaže...

Mene zanima kako iz PayPala mogu izvući novce koje dobim preko BubbleWs-a. Hvala.

Neznam puno, no ono što znam da još novaca izgubiš zbog transakcije ((Ako se nevaram?)) Osim toga, sve pare s paypala efektivno potrošim na e-bayu

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
13 godina
neaktivan

To i mene zanima..

14 godina
molnyi kaže...

Btw. mi može netko objasnit oko paypala stvar, imam paypal ali nisam nikad dizao pare sa njega već sam samo plaćao putem njega, jel se to opće može kod nas ili?

Ma napravi ga i pare maži na e-bay

13 godina
neaktivan

Ma znam da, imam ja paypal itd. sam eto pitam dal mogu ikako fizički opipat taj novac xD

14 godina
molnyi kaže...

Ma znam da, imam ja paypal itd. sam eto pitam dal mogu ikako fizički opipat taj novac xD

Odeš u banku i raspitaš se {#}

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Budem, prvo tu pitam. Moćda netko zna, možda zna autor teme ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 21:52 (molnyi).
15 godina
molnyi kaže...

paypal na pocetku svakog mjeseca prebacuje novce sa paypal balance na racun, mora se cekati, ali je moguce doci do tih novaca

moguce je i odmah prebaciti, ali taj prijenos se placa 5$

http://www.facebook.com/webshop112
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 22:00 (mustang995).
14 godina
molnyi kaže...

Budem, prvo tu pitam. Moćda netko zna, možda zna autor teme ? :)

Možda :D

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

I još nešto, jel ima netko osim autora teme da mu je sjela uplata na račun? :)

15 godina
molnyi kaže...

I još nešto, jel ima netko osim autora teme da mu je sjela uplata na račun? :)

ja sam napravio reedem u ponedjeljak tako da bi uplata trebala doci do 14.7. najkasnije, javit cu tu u temi da li sam dobio

11 godina
protjeran
molnyi kaže...

Ako si placal preko njega znaci da si povezal karticu sa PayPal-om. Ak ti je povezana kartica sa PayPalom mozes primat novce. Kad dobiješ neke novce, npr. od bubblews-a PayPal automatski prebaci pare na karticu svakog 1. u mjesecu(nema fee-a), osim ak je opcija "AutoSweep" iskljucena, e onda moras kontaktirat paypal da ti ju aktiviraju ili platit $5 za transakciju.

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Gdje provjerim je li mi AutoSweep opcija isključena?

11 godina
protjeran

Gdje provjerim je li mi AutoSweep opcija isključena?

Moraš kontaktirat PayPal. Ili pričekat kraj mjeseca da vidiš

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Hvala na objašnjenju :)

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja uđem u PayPal i vidim da ne mogu primati novce na karticu. Što trebam učiniti na PayPalu da bi mogao primati novce sa BubbleWs-a?

11 godina
protjeran

Ja uđem u PayPal i vidim da ne mogu primati novce na karticu. Što trebam učiniti na PayPalu da bi mogao primati novce sa BubbleWs-a?

Ak si povezal karticu sa PP ..Klikni to "Set Up account" i prčkaj malo..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jesam, i jel to to sad?

-----------

Moja zarada za danas :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 23:00 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

znači nisam se mogo logirat i kad odem create new acc mogu napravit sa imenom koje sam imo :/ jel to znači da sam obrisam. a držo sam se pravila. jedino što sam lajko ko lud, al nigdje ne piše da se ne smije. 21$ u 2 dana i onda tak . . ..

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Piše ti 5 lajkova po 1 osobi u sat vremena. Ne treba spamat, samo polako... Ako se nemreš logirat onda si obrisan..

16 godina
Zarada na BubbleWs

ma ova stranica je u totalnom ku*cu, regam se, ocu se ulogirat i nece, regam se opet i odma me ulogira, idem tekst napisat, idem na submit, opet me izbaci na pocetnu i ode sve sto sam napiso.

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

5 lajkova na jednu osobu ne samo 5 na sve

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ovisi ako si stavio neku sliku a nisi stavio copy, isto tako pazi da ti post ima 400 bez zareza itd. imas wordcounter pa provjeri itd... puno caka ima..

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo dosao sam i do drugog reedema, ovaj put mi je trebalo 4 dana

sad se nadam da cu dobiti novce kako od prvog, tako i od drugog reedema

15 godina
molnyi kaže...

Piše ti 5 lajkova po 1 osobi u sat vremena. Ne treba spamat, samo polako... Ako se nemreš logirat onda si obrisan..

Pa ni nemoze lajkat vise od 5 postova po jednom covjeku, izbacit ce mu poruku...nije do lajkanja

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice