Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 189.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs
nOObIlO kaže...

ajde dečki samo kad budete na stranici svaki puta dođite ovdje i napišite; radi/ne radi. da znamo :D trebali bi tako napravit neki grupni chat, da jedni druge informiramo jel stranica radi dobro ili ne u to vrijeme kad postamo xD

Kaj je bilo problema sa stranicom?

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina

Tokom jutra, kraći period.

Luc
17 godina
Zarada na BubbleWs

Eto i ja se regao pa da vidimo http://www.bubblews.com/account/249727-hummer

''It's not broken, It's a game feature''
11 godina
protjeran
Luc989 kaže...

Tokom jutra, kraći period.

Sreca pa nisam bil :D

Hummer kaže...

Eto i ja se regao pa da vidimo http://www.bubblews.com/account/249727-hummer

Logout/Login :)

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

skuzio sam da neki od vas ima cudan account layout, po meni je najbolji informer posto se najvise postova vidi i najlakse je likeati postove.

ja sam prije imao casual i otkad sam promjenio poceo sam vise likeova dobitvati pa mozete i vi probati

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina
protjeran
Dalthor kaže...

skuzio sam da neki od vas ima cudan account layout, po meni je najbolji informer posto se najvise postova vidi i najlakse je likeati postove.

ja sam prije imao casual i otkad sam promjenio poceo sam vise likeova dobitvati pa mozete i vi probati

Neslusaju..vec sam im to rekel ali nist :)

15 godina
Zarada na BubbleWs

Definitivno je to najbolji izgled profila, kad pogledas "popularnije" profile, svi koriste taj profil jer po meni je najpregledniji za nekog tko dolazi na tvoj profil

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

jes se mogu brisati ili editirati komentari? ako nekoga krivo napišeš kad spominješ...

15 godina
neaktivan
kole2689 kaže...

jes se mogu brisati ili editirati komentari? ako nekoga krivo napišeš kad spominješ...

To i mene zanima, krivo sam nekoga tagao u komentaru, nekoga ko se zove luchun.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nemoze se brisat ni editirat komentar...mozda bude nekj takvo nakon updatea

13 godina
Marko :D kaže...
kole2689 kaže...

To i mene zanima, krivo sam nekoga tagao u komentaru, nekoga ko se zove luchun.

^__^

Luc
16 godina
Zarada na BubbleWs

Pozdrav, 

evo i mene na BubbleWs, pratim temu vec duze vrijeme i odlucio sam se i ja registrirati.

http://www.bubblews.com/account/247258-cronk3r

:D
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

stipssCRO  Prepravi zadnji psot jer spesifikacije nemoj ubrajat jer su "ukradene"..

11 godina
Zarada na BubbleWs

3 dana (točnije 2 i pol negdje) korištenja, 10 postova i 10 dolara u banci. Zasad mi ide jako dobro. Cilj je doći do 15 dolara danas. :D

15 godina
neaktivan
matija410 kaže...

stipssCRO  Prepravi zadnji psot jer spesifikacije nemoj ubrajat jer su "ukradene"..

Hvala na info, brat to nije znao dok je pisao. Post sam obrisao pa sam mu rekao da ga kasnije napiše ponovno.

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Kako označit tj. taggat nekog u komentaru ili postu?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Znak & i ime nekoga, npr. &nj0fra

-----------------

Nadam se da ću danas još stići do 15$

Ne znam o čemu da pišem pa pišem razne tutorijale i činjenice o nekim poznatim stranicama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 14:46 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
nj0fra kaže...

Kako označit tj. taggat nekog u komentaru ili postu?

haha bas mene si prvog taggao :) 

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

stranica je off :D nadam se ne zadugo!

15 godina
neaktivan
nOObIlO kaže...

stranica je off :D nadam se ne zadugo!

Nije, meni stranica uredno radi već sat vremena koliko sam na njoj {#}

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja san se uspio loggat bez problema,ispričavam se svima kojima nisan lakja nešto ili slično,jednostavno ne stignen sve odraditi,imam situacija u vanjskom svijetu pored ovog,lol....nemam loše namjere,nego ne stigne se sve napraviti...0

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ma tko će sve to polajkat. Tek sam 3 dana registriran, a nakon što pola sata nisam bio imam 60 notifikacija, mogu mislit kako je vama koji ste duže tamo.
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
Zarada na BubbleWs

ja se trudim svima vratit, al to sto kazes, nekad ne mozes sve pohvatat, nekom lajkam 5 a nekom 1, bas treba visit i pratit cijelo vrijeme sve al tko ima vremena za to

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

I ja se isto trudim lajkati svima ali jednostavno ne ide. Dobim 1000 notifikacija na dan i onda se među njima snalazim kako god znam i umijem.

11 godina
Zarada na BubbleWs

Ja napišem post i nakon toga otvorim notifikacije i idem random i otvaram u tabovima i lajkam. Teško je svima lajkat, ali trudim se da što više lajkam.. A kad sam online gore onda znam i redom kako mi stižu notifikacije lajkat natrag.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Sutra si uzimam vremena u diskonektam svu djubrad koja samo submita. Trpil sam ih do sad i lajkal im sve, a oni nis. E neće moći ove noći. {#}{#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja sam to već od jučer počeo. Da im nebi ja kojim slučajem lajkao, a oni meni ne uzvratili.

15 godina
Zarada na BubbleWs

zato ih ja nisam ni connectao, smrad me connecta, i pise mi po "zidu" al nebi dao lajk normalno da ih necu connectat
za sad idem redom i lajkam one nove statuse, onaj tko mi uzvrati, ja njemu opet i ako meni on opet vrati tek tad ga connectam

bolje 10 pravi nego 100 ovih žutih na koje trosim vrijeme 

edit: jedno pitanje, ako me netko connecta i ja ne uzvratim, oce li on dobijati obavijesti o mojim postovima?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 20:19 (win4crazzy).
16 godina
Zarada na BubbleWs

Kontam si da je ovo BubblePulse nekakvi taggovi ili?

Edit: mislim da hoće

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 20:29 (marinn95).
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

zato ih ja nisam ni connectao, smrad me connecta, i pise mi po "zidu" al nebi dao lajk normalno da ih necu connectat
za sad idem redom i lajkam one nove statuse, onaj tko mi uzvrati, ja njemu opet i ako meni on opet vrati tek tad ga connectam

bolje 10 pravi nego 100 ovih žutih na koje trosim vrijeme 

edit: jedno pitanje, ako me netko connecta i ja ne uzvratim, oce li on dobijati obavijesti o mojim postovima?

Hoće.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice