Ideja ove teme je temeljno drugačija od sličnih tema te stoga ne bi trebala biti pripojena njima niti zatvorena zbog istog područja kojim se bavi.
Ideja: Znate onaj osjećaj bespomoći kada se registrirate na neku stranicu, te nakon toga vidite da bi ste trebali skupiti određeni broj osoba, odnosno prijatelja koji su voljni registrirati se "preko vas" da bi ste dobili posebne pogodnosti na toj stranici? Što ako postoji netko tko će vam olakšati posao? Što ako postoji netko tko je u istoj poziciji na nekoj drugoj stranici? Zar ne bi bilo odlično kada bi ste jedno drugom učinili uslugu registriravši se na stranicu druge osobe?
Praktična primjena: Ako vam je potrebna osoba koja će se registrirati preko vas na PTC stranicama (stranicama za klikanje reklama), igrama (npr. My Brute i sl.), a voljni ste se registrirati na meni potrebnu stranicu (za sada Lockerz.com), javite se. Prvo se ja registriram na vašu stranicu, a potom vi na moju.
Obostrana korist 
Primjer:
Osoba a: Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na My Brute.
Osoba b: Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na Bux.to.
Osoba c: Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na imaginarnu stranicu.
Osoba d: Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na PTCFTW.com.
Osoba e: Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na Super-stranica.com.
Dolazi osoba f, pogleda situaciju, pošalje privatnu poruku osobi a, b, c, d i osobi e, dogovore se i svi su u plusu.
PRAVILA:
- Keep it simple. Poruka mora biti što jednostavnija. "Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na x stranicu." je odlično.
- Objavljivati samo ponude, NE I PRIHVAĆANJE PONUDE! Kada ugledate "oglas" koji ste voljni ispuniti, javite se osobi preko privatne poruke. Sve poruke tipa "Ej, Marko, ja ću ti se registrirati, aj se ti meni registriraj na x stranicu!" će se prijavljivati jer je očito da niste pročitali pravila.
Krenimo:
Registriram se na sve stranice u zamjenu za registraciju na Lockerz.com
Vi ste na redu.