Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 2.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje

Ne znam sta vise Trump ceka i sto ih ne sprzi. Onaj ludi diktator ce da unisti svjet. Testirao neku novu bombu sto je 10 puta jaca. Mislim da bi trebali traziti od USA da to rijesi, ne moze cjeli svijet da zivi u strahu. Trebali bi se organizirati i praviti prosvijede ispred USA ambasade.

...
9 godina
neaktivan

Idi heklaj ili nešto... Nisi za nogomet a kamoli za raspravu o politici 

13 godina
odjavljen

Pa i vrijeme je već da dobijemo neku novu igru, Call of Korea, if you know what i mean, Call of Chernobyl sam prešao već nekoliko puta. 

...................................... funny facts
17 godina
Re: Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje
Evil Access kaže...

Ne znam sta vise Trump ceka i sto ih ne sprzi. Onaj ludi diktator ce da unisti svjet. Testirao neku novu bombu sto je 10 puta jaca. Mislim da bi trebali traziti od USA da to rijesi, ne moze cjeli svijet da zivi u strahu. Trebali bi se organizirati i praviti prosvijede ispred USA ambasade.

Je kako da ne... Uništiti će svijet... Američka politika vodi ka tome prije nego Sjevernokorejska. Sve što mi "znamo" o toj zemlji je ono što nam plasiraju mediji. A mediji su iznimno lažljivi i potkupljivi. Slijedom toga, sve što čitamo o S. Koreji treba uzeti sa dozom sumnje. Nebuloze se plasiraju. A zadnja koja me je nasmijala je ta da njihov predsjednik vojnicima kaže da je rat na pragu i da kradu hranu, kukuruz i što sve ne. Pa tko vjeruje u takve gluposti...

EDIT: Ne može ih se samo tako uništiti. Jedino uporabom nuklearnog oružja. Što nije dobro za širu okolinu i susjedne zemlje (samo stanovništvo S. Koreje da i ne spominjem, jasno). Jer svaki drugi način vodi ozbiljnoj ugrozi (osveta) J. Koreje i Japana. Ali najviše J. Koreje. Oni ne predstavljaju toliku prijetnju SAD-u u smislu materijalne štete i žrtava, nego su prijetnja njihovoj politici.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 12:05 (Izzy).
9 godina
protjeran

Ovo je ozbiljna situacija. Tek sada vidimo da je USA bila u pravu kada je napala Iraq i srusila Sadama, zamislite da je taj ludjak uspio da napravi atomsku... Treba sada rijesit ovu Sjevernu Koreju pa onda Iran i Pakistan, mislimani ne bi smjeli imati atomsku bombu, to su bolesni ljudi. I onda treba staviti sankcije Kini i Rusiji i izolirati ih od ostatka slobodnog svijeta dok ne uvedu demokraciju i vladavinu prava. Dugujemo covjecanstvu bolji svijet!!!

...
9 godina
neaktivan

Kim je luđo ali neće napadati nikoga, ne vjerujem. Da se to dogodi i napadne nekog nesumnjivo će napraviti veliku štetu ali i sam je svjestan ako ima imalo mozga da će tada biti on i njegova zemlja izbrisana sa lica zemlje.

9 godina
protjeran
dustydaman kaže...

Another barca buthurt fan detected. 

...
9 godina
protjeran
dustydaman kaže...

Kim je luđo ali neće napadati nikoga, ne vjerujem. Da se to dogodi i napadne nekog nesumnjivo će napraviti veliku štetu ali i sam je svjestan ako ima imalo mozga da će tada biti on i njegova zemlja izbrisana sa lica zemlje.

Lik je lud, pogledaj ga na slikama, vidis da je lud. Ovo je sve prestrasno.

...
9 godina
protjeran

Pa je li bolje unistiti dio Japana, dio Juzne Koreje i Kine, ili je bolje da Sjeverna Koreja unisti cjeli svijet?!

...
17 godina

Ne puši takve gluposti da će uništiti svijet. Kako bi to mogli izvesti i zašto? Što, nuklearna zima? Nemaju oni toliko nuklearnog naoružanja, a i nemoj misliti da nisu svjesni posljedica uporabe tako nečega. To im je garancija da ih se ne dira i to je to. Oni bi to možda upotrijebili kada bi rat izbio i kada bi počeli gubiti.

EDIT: Oni jesu izolirani i Kina im pomaže, a vrlo vjerojatno potajno i Rusija, ali ne nasjedaj na ono što nam plasiraju mediji jer jasno je u čijoj su službi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 12:19 (Izzy).
11 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Pa je li bolje unistiti dio Japana, dio Juzne Koreje i Kine, ili je bolje da Sjeverna Koreja unisti cjeli svijet?!

Koja si ti budala, molim admine da zatvore ovu temu jer otvaranje tema idiotima nebi smjelo biti dopušteno.

11 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Uništiti će ga čime? Sovjetskim migovima iz 60-ih? Podmornicama iz vremena kad je još i Jugoslavija postojala? S ovih nekoliko raketa koje su im ostale, a svaka druga padne u vodu nenadano? S vojskom čija je istreniranost i spremnost oružja za borbu krajnje upitna? 

Da, bilo je super srušiti Sadama koji je Irak držao na okupu i nije dopuštao da se javlja kaos i radikali.

Isto je bilo super srušiti i Gadafija koji je svakom stanovniku Libije osigurao besplatnu struju, besplatnu edukaciju (25% stanovnika je imalo doktorate), napravio je jedan od najvećih projekata navodnjavanja da voda bude dostupna u cijeloj pustinji, farmeri su mogli besplatno dobiti sjemenje i opremu, kao i zemlju, libijske banke su davale 0% kamata na kredite jer su bile u vlasništvu naroda i Libija je usprkos svim tim troškovima imala 0 dolara duga i preko 150 milijardi dolara novčanih rezervi.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 12:20 (JozoBozo121).
9 godina
protjeran
JozoBozo121 kaže...
Evil Access kaže...

Uništiti će ga čime? Sovjetskim migovima iz 60-ih? Podmornicama iz vremena kad je još i Jugoslavija postojala? S ovih nekoliko raketa koje su im ostale, a svaka druga padne u vodu nenadano? S vojskom čija je istreniranost i spremnost oružja za borbu krajnje upitna? 

Da, bilo je super srušiti Sadama koji je Irak držao na okupu i nije dopuštao da se javlja kaos i radikali.

Isto je bilo super srušiti i Gadafija koji je svakom stanovniku Libije osigurao besplatnu struju, besplatnu edukaciju (25% stanovnika je imalo doktorate), napravio je jedan od najvećih projekata navodnjavanja da voda bude dostupna u cijeloj pustinji, farmeri su mogli besplatno dobiti sjemenje i opremu, kao i zemlju, libijske banke su davale 0% kamata na kredite jer su bile u vlasništvu naroda i Libija je usprkos svim tim troškovima imala 0 dolara duga i preko 150 milijardi dolara novčanih rezervi.

Pa sto su onda ljudi bjezali iz Libije i Iraqa na zapad kada im je bilo tako dobro?!?! 

Ja se samo nadam da Trump nece dugo cekati i da ce udariti. Nisam fan USA politike, ali u ovom slucaju imaju moju bezrezervnu podrsku!!!

...
18 godina
Politika i idiotizam je zabranjen na forumu. Admini pucajte vec vise...
11 godina
neaktivan
Evil Access kaže...

Pa sto su onda ljudi bjezali iz Libije i Iraqa na zapad kada im je bilo tako dobro?!?! 

Ja se samo nadam da Trump nece dugo cekati i da ce udariti. Nisam fan USA politike, ali u ovom slucaju imaju moju bezrezervnu podrsku!!!

Pa naravno da su poveli bježati kad su im ameri uveli "demokraciju". Mediji pokažu slike tih par ljudi koji bježi iz žnj razloga odnekud i odmah se to koristi kao opravdanje za nešto. Pa evo, ljudi bježe i iz Hrvatske, zašto ne bi Amerikanci intervenirali i kod nas onda?!

Demokracija je zgodna stvar, ali nažalost nije za sve države. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
neaktivan

Pa bježali su radikalni islamisti. Isto je bilo sa irakom. Država je samo likvidirala radikalne islamiste da bi se održala stabilnost. To ti je isto kao i kod nas kad likvidiraš nacionaliste i fašiste onda oni bježe i sebe prikazuju kao žrtve. Što se tiče sjverne korje oni već  sad mogu dobiacit do SAD-a. Nije bitno koliko su dobre te rakete i da li amerikanci imaju štit. Jer ako istovremeno lansiraš 50 raketa barem njih 10 će se probit i pogodit cilj da to znači cijela zapadna obala SAD-a bi bila uništena i pokrivena radijacijom jer su sjevernokorejske nuklearke primitivne i tj nisu čiste kao američke.

9 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
dustydaman kaže...

A što ako sam realovac, tupko? Nadam se da će tebe uskoro raspucati admini odavde jer si jako glup klinac. 

14 godina

Sjeverna Koreja je Kineska filijala. Ni Kini nije zgodno dogovarati poslove sa američkim, japanskim i južnokorejskim firmama a istodobno demonstrirati silu... Ako im jednom ne bude više trebala, "ugasit" će ju.

I da, apeliram na admine da otfrknu ovu temu...

Nisam ja ništa prčko.
9 godina
protjeran
dustydaman kaže...
Evil Access kaže...
dustydaman kaže...

A što ako sam realovac, tupko? Nadam se da će tebe uskoro raspucati admini odavde jer si jako glup klinac. 

Nisi realovac, ti si barca buthurt fan.

...
16 godina

...

Faith is a belief based on absence of data, allowed to the weak by the powerful.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 13:06 (lmutak).
9 godina
protjeran
lmutak kaže...

...

E o tome ja govorim, u njemu 300 kila, a ovi oko njega nemaju sto da jedu, a ima se za atomsku. Trumpe sta ckeas?!?!?!?

...
17 godina
neaktivan
Evil Access kaže...
lmutak kaže...

...

E o tome ja govorim, u njemu 300 kila, a ovi oko njega nemaju sto da jedu, a ima se za atomsku. Trumpe sta ckeas?!?!?!?

Ti si zrel za psihijatriju. Očito si se previše nagutao američke propagande.

11 godina
odjavljen
Daj ignorirajte tog lika Evil Access, ne znam jel još di spama ali u temi sa serijama svaki tjedan svršava na Game of Thrones i piše kojekakve gluposti. Get a life sinko ili odi provjeri stanje s glavom, nisi daleko od Trumpa.
9 godina
protjeran

Nece dugo ovi korejci. Srusila je USA i mnogo mocnije tirane, i Hitlera i SSSR i jugoslaviju i Sadama. 

...
13 godina
Evil Access kaže...
lmutak kaže...

...

Javi mu se na Twitter, sumnjam da baš ima account na bug forumu.

16 godina
Evil Access kaže...

Ssd vidim tko ti je uzor. Nije ni čudno što si glup kao on.

All truly great thoughts are conceived by walking.
18 godina
Evil Access kaže...

Nece dugo ovi korejci. Srusila je USA i mnogo mocnije tirane, i Hitlera i SSSR i jugoslaviju i Sadama. 

Nisi uopče zanimljiv, prvo provjeri di si šuplji pa se onda ponovo javi na komentar. Nađi si drugi hobi, kao recimo tovarenje magle sa jednu na drugu hrpu.

Kaj se tiče ove situacije, pa ništa osim činjenice da Sjeverna Koreja ima prilično dugačku granicu sa Kinom.Kaj to znači u praksi, to je svakome sa barem tri ispravna klikera vrlo jasno.SK nije Irak ili Afganistan ili Libija, Ameri mogu lajat kolko hoče ali uzalud sve če ostat samo na lavežu.

Ameri ionako imaju drugih briga, ili pokrpat štetu od zadnjeg uragana okvirno 40+milijardi dolara.Ako se poklope modeli prognoze, uskoro ih udara još jedan takav uragan ali oko područja New Yorka.

11 godina

Ja samo ne razmem kak more neko tak slijepo vjerovat mainstream medijima, a da ipak ne izguglas i drugu stranu price jer to danas

jos uvijek nije problem tj. bar dok se ne pocne ozbiljnije rjesavat problem generatora "laznih vijesti" od strane mainstream medija.

Battlenet - TheProdigy#2234
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 15:47 (Zemljanin).
11 godina
neaktivan
rambox kaže...
 Ameri mogu lajat kolko hoče ali uzalud sve če ostat samo na lavežu.

Neće. Nikad kod njih nije ostalo na lavežu. I za puno manje stvari poravnali su zemlje, nikad bez upozorenja i navlačenja. Još koja raketa preko Japana i ostaje samo pitanje modaliteta udara. Situacija je specifična ali ovaj ne odustaje. Kina neće ni repićem mahnuti jer su dobili previše vremena da to sami riješe.

9 godina
protjeran
maximilian kaže...
rambox kaže...
 Ameri mogu lajat kolko hoče ali uzalud sve če ostat samo na lavežu.

Neće. Nikad kod njih nije ostalo na lavežu. I za puno manje stvari poravnali su zemlje, nikad bez upozorenja i navlačenja. Još koja raketa preko Japana i ostaje samo pitanje modaliteta udara. Situacija je specifična ali ovaj ne odustaje. Kina neće ni repićem mahnuti jer su dobili previše vremena da to sami riješe.

Konacno glas razuma na forumu.

Pa ljudi moji ne moze jedna zamlja da prijeti i ucijenjuje citav svijet. Treba im stati u kraj. Pogledajte kako mogu biti normalni juzni korejci, prave samsunge, slusaju, zive ljudi sretno. To je ono sto iz srca zelim za sve gradjane sjeverne koreje.

...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice