- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...heh...jesi primjetil da je sinoć u bircu "počeo galamit" neki žuti mačor, a rek'o je da neće više...
...heh...jesi primjetil da je sinoć u bircu "počeo galamit" neki žuti mačor, a rek'o je da neće više...
Izjasnio sam se sto je paolo htio rec a ne spammat bezveze.Ko sad naprimjer.
šic
Počupati ću ti brkove na mačoru
...to se samo tebi čini da je bez veze...
...stvari se često događaju u istom neredu, a onda taj nered zbog ponavljanja nazivamo redom...
...to se samo tebi čini da je bez veze...
...stvari se često događaju u istom neredu, a onda taj nered zbog ponavljanja nazivamo redom...
Valjda ja znam sta je spamm sta nije.Ja sam samo komentirao paolovu poruku mada znam da on zna dosta o pravilima skole i nis drugo ali je krajnje neodgovorno dati klincu 1 jer je imao ispricnicu i otisao je u autoskolu,a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.
a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.
Kao sad, jel
Treci dan mog neobicnog prehrambenog dijela zivota... Neznam koji vrag, ali jos sam na 7. jabuci u ta 3 dana... Vjerovatno i Bog hoce da skinem jedno 15 kg pa da dodjem na ljudski normalnih 90 :)
Valjda ja znam sta je spamm sta nije.Ja sam samo komentirao paolovu poruku mada znam da on zna dosta o pravilima skole i nis drugo ali je krajnje neodgovorno dati klincu 1 jer je imao ispricnicu i otisao je u autoskolu,a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.
...kao što rekoh, u jednoj temi prije, u školi vas uče definicije umjesto da vas uče razmišljat...
Dobar dan narode ,btw što tebi Fake Alert sve smeta ,ako si slabi živaca nemoj ni sudjelovati u pojedinim temama
...kao što rekoh, u jednoj temi prije, u školi vas uče definicije umjesto da vas uče razmišljat...
O spammu nas ne uce sigurno.Neznaju ni oni sami sta je spamm osim EMAIL spamm.
Dobar dan narode ,btw što tebi Fake Alert sve smeta ,ako si slabi živaca nemoj ni sudjelovati u pojedinim temama
Nit planiram al su me ovi napali da sam se opet u bircu pojavio a samo sam paolovu poruku komentirao i nista drugo.Malo procitaj prijasnje poruke i sve ce ti biti jasno.
...opet ništa nisi shvatio...
Nit planiram al su me ovi napali da sam se opet u bircu pojavio a samo sam paolovu poruku komentirao i nista drugo.Malo procitaj prijasnje poruke i sve ce ti biti jasno.
...u redu je, nisi se pojavio nego si samo komentirao poruku...
Treci dan mog neobicnog prehrambenog dijela zivota... Neznam koji vrag, ali jos sam na 7. jabuci u ta 3 dana... Vjerovatno i Bog hoce da skinem jedno 15 kg pa da dodjem na ljudski normalnih 90 :)
šta fali 105 kila
Ja imam 102
šta fali 105 kila
Ja imam 102
A koliko imaš godina ?
A koliko imaš godina ?
3x
93 kg na 180 cm. :(
Volio bi nekih 87-88 max.
ja 191 i 102, šta se buniš
Ja 185 cm i 105 kg...
Ja 185 cm i 105 kg...
malo smo papali više?
Ja 185 cm i 105 kg...
malo smo papali više?
Ma to ti je kad s drustvom ides na cajanke i sl... Nema cajanke bez neceg za pojest... Nema izlaska subotom ako se prije ne najedemo negde...
evo jos jedan teskas , 184cm - 95 kg, a proslo ljeto nagurao do 105 jedva sam sebi dosao! tj jos nisam moram do 85 kg
@ danny- pa nisam mislio da si i ti neki buco! bar ne po onom avataru,ako si to bio ti na slici
Ma to ti je kad s drustvom ides na cajanke i sl... Nema cajanke bez neceg za pojest... Nema izlaska subotom ako se prije ne najedemo negde...
Ah znam. Piva i klopa pa da vidiš.
Hah, a da mi to skupa nekako?
Doduše ja sam počeo sa mma treningom pa ću vjerojatno to dovesti u red. Ne želim ispod 85 a ni iznad 87-88 npr. :)
@ danny- pa nisam mislio da si i ti neki buco! bar ne po onom avataru,ako si to bio ti na slici
Hah. da ja sam to... Ma ne vidi se na meni pretjerano, osim škembe kad se skinem... :) Ovako ispod odjeće slabo.
Dobar dan!
Danny, znači The Butcher mene zaje*ava u onoj temi?
Gledam u onu sliku i nekužim o čemu je riječ pa onda...
Danny ona tvoja slika u humoru me natjerala na razmišljanje...
prejaka slika, još se smijem....
Dobar dan, evo me na raport i odoh na trening...
jeli to tamo kod Bagata, nogometnog igrališta?
u onoj novoj zgradi...