Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.346.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Jurra kaže...

Belji seBelji seBelji se dobro je Belji se

...malo sam se zabunio pa sam umjesto tri točke stisnuo Belji seBelji seBelji se

Evo posao je dobro išao pa.... Šutim Cool

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

...heh...jesi primjetil da je sinoć u bircu "počeo galamit" neki žuti mačor, a rek'o je da neće više...Izlanuo seOsmijeh

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 12:57 (Jurra).
16 godina
Jurra kaže...

...heh...jesi primjetil da je sinoć u bircu "počeo galamit" neki žuti mačor, a rek'o je da neće više...Izlanuo seOsmijeh

Izjasnio sam se sto je paolo htio rec a ne spammat bezveze.Ko sad naprimjer.Izlanuo se

LOL CAT! ^^
16 godina

šic Osmijeh Cool

Počupati ću ti brkove na mačoru Belji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:09 (Ivan M.).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Izjasnio sam se sto je paolo htio rec a ne spammat bezveze.Ko sad naprimjer.Izlanuo se

...to se samo tebi čini da je bez veze...Belji se

...stvari se često događaju u istom neredu, a onda taj nered zbog ponavljanja nazivamo redom...Cool

...kaos...
16 godina
Jurra kaže...
Fake_Alert kaže...

...to se samo tebi čini da je bez veze...Belji se

...stvari se često događaju u istom neredu, a onda taj nered zbog ponavljanja nazivamo redom...Cool

Valjda ja znam sta je spamm sta nije.Ja sam samo komentirao paolovu poruku mada znam da on zna dosta o pravilima skole i nis drugo ali je krajnje neodgovorno dati klincu 1 jer je imao ispricnicu i otisao je u autoskolu,a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.

LOL CAT! ^^
16 godina
Fake_Alert kaže...

a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.

Kao sad, jel Cool

17 godina

Treci dan mog neobicnog prehrambenog dijela zivota... Neznam koji vrag, ali jos sam na 7. jabuci u ta 3 dana... Vjerovatno i Bog hoce da skinem jedno 15 kg pa da dodjem na ljudski normalnih 90 :)

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Valjda ja znam sta je spamm sta nije.Ja sam samo komentirao paolovu poruku mada znam da on zna dosta o pravilima skole i nis drugo ali je krajnje neodgovorno dati klincu 1 jer je imao ispricnicu i otisao je u autoskolu,a spamm je kada se pise bez ikakvog povoda.

...kao što rekoh, u jednoj temi prije, u školi vas uče definicije umjesto da vas uče razmišljat...Belji se

...kaos...
16 godina
neaktivan

Dobar dan narode Smijeh ,btw što tebi Fake Alert  sve smeta ,ako si slabi živaca  nemoj ni sudjelovati u pojedinim temama Izlanuo se

RIDER
16 godina
Jurra kaže...
Fake_Alert kaže...

...kao što rekoh, u jednoj temi prije, u školi vas uče definicije umjesto da vas uče razmišljat...Belji se

O spammu nas ne uce sigurno.Neznaju ni oni sami sta je spamm osim EMAIL spamm.

LOL CAT! ^^
16 godina
rider15 kaže...

Dobar dan narode Smijeh ,btw što tebi Fake Alert  sve smeta ,ako si slabi živaca  nemoj ni sudjelovati u pojedinim temama Izlanuo se

Nit planiram al su me ovi napali da sam se opet u bircu pojavio a samo sam paolovu poruku komentirao i nista drugo.Malo procitaj prijasnje poruke i sve ce ti biti jasno.

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:19 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

...opet ništa nisi shvatio...Belji se

...kaos...
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nit planiram al su me ovi napali da sam se opet u bircu pojavio a samo sam paolovu poruku komentirao i nista drugo.Malo procitaj prijasnje poruke i sve ce ti biti jasno.

...u redu je, nisi se pojavio nego si samo komentirao poruku...Belji seSmijeh

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:40 (Jurra).
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Treci dan mog neobicnog prehrambenog dijela zivota... Neznam koji vrag, ali jos sam na 7. jabuci u ta 3 dana... Vjerovatno i Bog hoce da skinem jedno 15 kg pa da dodjem na ljudski normalnih 90 :)

šta fali 105 kila Smijeh

Ja imam 102 Smijeh

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Batista kaže...

šta fali 105 kila Smijeh

Ja imam 102 

A koliko imaš godina ?Neodlučan

RIDER
16 godina
protjeran
rider15 kaže...

A koliko imaš godina ?Neodlučan

3x

Smijeh

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
17 godina
neaktivan
Kad se 'hvalimo' kilažama...

93 kg na 180 cm. :(

Volio bi nekih 87-88 max.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran

ja 191 i 102, šta se bunišSmijeh

17 godina

Ja 185 cm i 105 kg...

16 godina
protjeran
Batista kaže...

Ja 185 cm i 105 kg...

malo smo papali više? Smijeh

17 godina
Buffer Overflow kaže...
Batista kaže...

Ja 185 cm i 105 kg...

malo smo papali više? Smijeh

Ma to ti je kad s drustvom ides na cajanke i sl... Nema cajanke bez neceg za pojest... Nema izlaska subotom ako se prije ne najedemo negde...

16 godina
odjavljen

evo jos jedan teskas , 184cm - 95 kg, a proslo ljeto nagurao do 105 jedva sam sebi dosao! tj jos nisam moram do 85 kg

@ danny- pa nisam mislio da si i ti neki buco! bar ne po onom avataru,ako si to bio ti na slici

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:51 (skank666).
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Ma to ti je kad s drustvom ides na cajanke i sl... Nema cajanke bez neceg za pojest... Nema izlaska subotom ako se prije ne najedemo negde...

Ah znam. Piva i klopa pa da vidiš.

17 godina
neaktivan

Hah, a da mi to skupa nekako?

Doduše ja sam počeo sa mma treningom pa ću vjerojatno to dovesti u red. Ne želim ispod 85 a ni iznad 87-88 npr. :)

skank666 kaže...

@ danny- pa nisam mislio da si i ti neki buco! bar ne po onom avataru,ako si to bio ti na slici

Hah. da ja sam to... Ma ne vidi se na meni pretjerano, osim škembe kad se skinem... :) Ovako ispod odjeće slabo.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:53 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Dobar dan!

Danny, znači The Butcher mene zaje*ava u onoj temi?

Gledam u onu sliku i nekužim o čemu je riječ pa onda...

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Danny ona tvoja slika u humoru me natjerala na razmišljanje...Smijeh

prejaka slika, još se smijem....

17 godina
neaktivan

Dobar dan, evo me na raport i odoh na trening...

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
16 godina
neaktivan
Bio jučer u Robot Commerce za miš vidit i nemaju onaj best buy nego onaj s velikom bocnom tipko. Sd moram preko web shopa u kvark, a mozilla viče da je ta stranica nesigurna
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Bio jučer u Robot Commerce za miš vidit i nemaju onaj best buy nego onaj s velikom bocnom tipko. Sd moram preko web shopa u kvark, a mozilla viče da je ta stranica nesigurna

jeli to tamo kod Bagata, nogometnog igrališta?

u onoj novoj zgradi...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice