joj, ljudi ne mogu ovako. internet spor do bola. čujemo se iza ponoći u nespavalicama.
a sad se bacam na warhead :)
joj, ljudi ne mogu ovako. internet spor do bola. čujemo se iza ponoći u nespavalicama.
a sad se bacam na warhead :)
@IVO :
Ma nije hitno ,ali pošto imam sve komponente ,razmišljam da sklopim jedan HTPC ,samo mi je napajanje isto neko X marke i 300W. Dobro ,bilo bi najbolje nabavit neko fancy HTPC lakirano kućište ,kad nebi koštalo ko cijeli novi PC!!
Ma nije hitno ,ali pošto imam sve komponente ,razmišljam da sklopim jedan HTPC ,samo mi je napajanje isto neko X marke i 300W. Dobro ,bilo bi najbolje nabavit neko fancy HTPC lakirano kućište ,kad ne koštalo ko cijeli PC!!
Ma cifre za HTPC kucista su nenormalne. Svaka cast ljepoti i ostalom ali sta je previse je previse. Ja sam razmisljao o jednom ali cifre su me spustile na zemlju.
LOL misli li ovaj snijeg prestat padat
Ima ga oko 5 cm

...pozz i tebi..............nezz za druge ali ja malo u brigama...
Hola ljudovi! Sta se radi? Ja sada dosao kuci,jutros otisao gledati neki turnir u malom fudbalu,pa sa drugom malo prosetao i na pice,a usput nabavio novi broj bug-a
..!
Večer društvance.Vidim veselo,veselo.Dobro da niste počeli i razbijati po bircu,a di su zaštitari.Ona mala dva crna sa cviksama.Eto ja uspio rasprodati dijelo od kompa na kojem trenutno pišem i sutra idem po nove komponente.Konačno prelazim na dvojezgreni proc.E sad ću da se igram barem 5 dana,kad ovo složim ne pojavljujem se do ponedjeljka.Evo zato piva i to je to...
ja s risena, nisam ga dugo igra...
Skuhao kavu...spremio večeru...sam doma,žena radi,sinek vani...gledam program i vidim Seagal-Bljesak i moja omiljena rečenica"govori hrvatski prbit ću te riječnikom(i to ne bilo kojim već onim od Bratoljuba Klajića sa puuuunooo stranica)...naravno napičit kučno kino i malo uživat...
Skuhao kavu...spremio večeru...sam doma,žena radi,sinek vani...gledam program i vidim Seagal-Bljesak i moja omiljena rečenica"govori hrvatski prbit ću te riječnikom(i to ne bilo kojim već onim od Bratoljuba Klajića sa puuuunooo stranica)...naravno napičit kučno kino i malo uživat...
cek to govori u filmu ili....u kojem dijelu
LOL misli li ovaj snijeg prestat padat
Ima ga oko 5 cm

Pet cm hm pa to nije snjeg to je neko pilil drva pa se malo skupila prasina, kakvo sad panicarenje tek kad padne vise od 15 cm onda se to moze nazvat nekim problemom.
Ovo ostalo ispod je slabo nema tu problema samo kaj ljudi ne znaju vozit nit po suhom a kamoli mokrom onda fuckaj ga.
Govori u filmu.E sad sa bujnom maštom kao što je moja ja si to jako slikovito prikažem...
Govori u filmu.E sad sa bujnom maštom kao što je moja ja si to jako slikovito prikažem...
otprilike koji dio???
Ljudi moji crko sam na ovaj video xD
Samo da podjelim ove acc-ove za trackere i ide mi crveni na najduže doba,pozz društvo
Jednostavno imam drugih poslova (chicks) 
Bye,bye 
otprilike koji dio???
Trenutno je već rekao na početku.I onaj dio kako govori "crnački ruski",al ima još jako puno fora...
Gladan sam k'o stoka!!Idem reć' staroj da mi složi nešto za jest pa idem gledat Bitange i Opasnu šifru na TV-u.
Zasto je autor pod009 dobio crveni?
Jel ima ko za preporučiti neki film...onako, koledž ili srednja škola, taj đir..
hvala!
Jel ima ko za preporučiti neki film...onako, koledž ili srednja škola, taj đir..
hvala!
Nisi gledao niti jednu "Američku pitu"?
hvala!
American Pie:The Book Of Love
hvala!
Nisi gledao niti jednu "Američku pitu"?
a mislio sam napisati bez američke pite, ali podrazumijeva se da sam to gledao...
imaš što drugo?
Neznam niti jedan više nažalost.
Inače,pogledajte što sam jučer držao u svojim rukama 
Trebao bih malo strucniju pomoc. Tocnije zanimaju me zenski parfemi... ne kuzim se bas u to
, trebao bih neku preporuku i okvirnu cijenu.
Trebao bih malo strucniju pomoc. Tocnije zanimaju me zenski parfemi... ne kuzim se bas u to
, trebao bih neku preporuku i okvirnu cijenu.
Teško da se u to ovdje netko razumije 
Odi u neku parfumeriju pa pitaj za preporuku.
Nije li tako najlakše?
Pa sad... Mislio sam da netko ima kakve smjernice... budem jos malo pricekal ...