Ništa od skidanja. Teško je 3 GB.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja pokusavam naci na steamu Counter Strike besplatno..ali naravno nema,,,
Pa Counter-Strike i je besplatan! Samo što trebaš imati Half-Life...
BTW upisao sam http://www.steampowered.com/intel/ i gle čuda - stranica postoji. Sad skidam Steam aplikaciju.
znaci ja sad mogu ovo kupiti http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=19676&servisID=1
i bit ce moguce igrati Counter Strike Source?????
Jel' gledao netko Milijunaša,umirao sam od smijeha?
A kaj je to

Otkad to novi avatar?
Otkad to novi avatar?
Otkad je pogledao ace ventura 2
Otkad to novi avatar?
Otkad je pogledao ace ventura 2
Ma,los je avatar.
Bolji je onaj crnjo bio 
Nadam se da ces ga kad tad vratit.
Ma pustite me
,najjači film ikada!!!Jedini film na koji doslovno umirem od smijeha!!!
Ma pustite me
,najjači film ikada!!!Jedini film na koji doslovno umirem od smijeha!!!
A kaj ti je sa avatarom?
Što s njim?
Jutro! Sta ima? Sta je ovo,pola jedanaest a nikoga nema u birtiji??
Dobro jutro
Opet ova bijela "govna" padaju

Dobro jutro
Opet ova bijela "govna" padaju

pa di ti živiš čovječe?
sinoć sam stavio neke slike peradi u nespavalice kad sam došao doma,stvarno bi trebao prestat pit
Ej bok ljudi, sta se radi..... evo ja sam malo ujutro iznandena nekim stvarima;))... kod mene sunčano i novi avator..
Nemojte misliti da mi nije dobro , dobro sam samo sam u čudnom stanju jako jako čudnom ...
Nova godina 'lijepo' počela. Kolegica popila otkaz, sad je mjesto do mene prazno.
Nadam se da moje ipak neće bit. :-S
Ej bok ljudi, sta se radi..... evo ja sam malo ujutro iznandena nekim stvarima;))... kod mene sunčano i novi avator..
Nemojte misliti da mi nije dobro , dobro sam samo sam u čudnom stanju jako jako čudnom ...
bez uvrede, imam neki osjećaj da ti ovo nije trebalo.
Jutro.
What the...? O_O
Dobro jutro kuleri.
Pozdrav svima. Nije me bilo dugo na forumu pa koristim priliku da svima čestitam Novu godinu. Što se radi? Kod nas se napokon sunce ukazalo. 
Pozdrav svima. Nije me bilo dugo na forumu pa koristim priliku da svima čestitam Novu godinu. Što se radi? Kod nas se napokon sunce ukazalo. 
A kod nas snijeg pada... lol
sve najbolje!
Hvala,takodjer. Sve najbolje!
Evo,trazim titlove za masu filmova. Spajam fajlove sa VirtualDubom. Chillin' :D
Da znam da sam sada ispala svakava, ali ni drugima nije nesto trebalo pa su to napravili ...jos gore od ove obične slike ...
Da znam da sam sada ispala svakava, ali ni drugima nije nesto trebalo pa su to napravili ...jos gore od ove obične slike ...
Takva 'obična' slika ti kao ženi od 20 godina ne treba. Jer postupcima tipa stavljanja te slike samo ostavljaš dojam cure koja će napraviti sve za zrno pažnje.
A to ti vjerojatno nije želja. Nadam se.
Naravno da nisam zeljela ostaviti nikakv los dojam, povukla me samo ljutnja i gorčina u meni , a da li je doxy zelio slati lijepe poruke curi i pune komplimenata to nikad neću znati ....
Tvoje ne povjerenje je druga stvar. Na krivom si forumu za ovakve rasprave. Ovo je BUG, i zašto petljaš sve oko sebe u svoje probleme?
T dobro znaš sve, samo mi nije jasno kaj i dalje pokušavaš izvesti. Uz stalna tvoja s*anja, ja sam nevin ko jednorog.
hahah nevin za sebe jesi.. samo neznak tko ti je radio kolač za rodendan, tko je na novoj godini briso bljuvotine iza tebe tko ti je pomogo da se okupas, tko je bio uz tebe kad si bio bolestan, tko je svaki vikend dolazio vlakom k tebi .. mozda CRVENA 13