Imate 2 tjedna duže, a škola van je završila 1 tjedan iza nas. Znači imate 1 tjedna duže. A to nije mala stvar 
p.s. mi ćemo se više obrazovat 
yeaa,ali mi zato nemamo proljecni raspust i idemo u skolu do 18juna(lipnja)...do kada vi idete u skolu?
Imate 2 tjedna duže, a škola van je završila 1 tjedan iza nas. Znači imate 1 tjedna duže. A to nije mala stvar 
yeaa,ali mi zato nemamo proljecni raspust i idemo u skolu do 18juna(lipnja)...do kada vi idete u skolu?
evo me opet.... dobro da nije bilo puno posla oko maslin danas... fala bogu.
Isto ali mi za Uskrs imamo 1 tjedan praznika
...sorry zeza me komp...moral sam isprobati ono sa slikama, Oly je kriv...
vidim žižek se čita,onda bi ti trebalo biti poznato ovo:"svi mi(misli na ateiste) volimo poznavati nekog ko vjeruje"
interesantno..ili kao što bi mandić rekao:"moj ateizam često dolazi u kušnju"..
Bok seneka pa kaj se dela kod tebe.Vidim svi pricaju o novoj e pa ja bum sa ekipom vani malo cugal i tak to a petarde ko šljivi ..Bitno da si s ekipicom i zezancija
Isto ali mi za Uskrs imamo 1 tjedan praznika
i mi smo svake godine imali sedmicu za vaskrs(uskrs) ali ne znam hoce li tako biti ove godine jer smo krenuli sedmicu dana kasnije,negdje oko 10.septembra(rujna)....ali u svakom slucaju cemo za uskrs imati 3-4 dana kada se ne ide u skolu...
vidim žižek se čita,onda bi ti trebalo biti poznato ovo:"svi mi(misli na ateiste) volimo poznavati nekog ko vjeruje"
interesantno..ili kao što bi mandić rekao:"moj ateizam često dolazi u kušnju"..
...heh...davno je to bilo, u posljednje vrijeme čitam "zatvorenih očiju"...
Hola ljudovi! Sta se radi? Ja maloprije iz skole,danas zadnji dan,i sada mogu poceti da uzivam u raspustu;)
Tek sad?U koju školu ideš?
Zna li ko kako da kreiram cod2 server u Gareni. Kad odem u start new server i odaberem opcije i kliknem start otvori se prozor od konzole. treba mi biti LOCAL ono traženje. plsss help
Hola ljudovi! Sta se radi? Ja maloprije iz skole,danas zadnji dan,i sada mogu poceti da uzivam u raspustu;)
Tek sad?U koju školu ideš?
U gimnaziju;)
šta ste dosadni sa školom i praznicima bitno da je završila
hvala dobro mi je došla
a vala bas,tako je...evo jedna tura od mene
Vi uzmite pive a ja cu se pozabavit s ˝curicama˝
nemoj bit pohlepan, evo ja ti dajem i pivo i onu u sredini,
a mene će one dvi izmasirat...
nemoj bit pohlepan, evo ja ti dajem i pivo i onu u sredini,
a mene će one dvi izmasirat...
daj mi pivo i ovu prvu... :P
nećemo se sad cjenkat,
ona u sredini i piva... ispod toga ne idem
vama ženske sa slike, a meni piva po mojoj u stvarnosti XD 
Bok seneka pa kaj se dela kod tebe.Vidim svi pricaju o novoj e pa ja bum sa ekipom vani malo cugal i tak to a petarde ko šljivi ..Bitno da si s ekipicom i zezancija
a ništa posebno,čistim sestri komp.
to je u redu,nemoj pit žesticu..pa se ne budeš napil..i ja ću na neki tulum..
a ništa posebno,čistim sestri komp.
to je u redu,nemoj pit žesticu..pa se ne budeš napil..i ja ću na neki tulum..
Hehe seneka imal prašine :)
kad dođe u kina javi
Ovaj film bi trebal doc u kina uskoro kak cujem tj nova verzija, Trailer nisam mogel nikak nac ali zato jesam plakat a jel valja to bumo tek videli.
He he he
Hoće li se pojaviti taj film na www.torrent-politika.hr 
Baš sam sad pogledao Bug TV
Dragan Petric ima nove igračke 
Baš sam sad pogledao Bug TV
Dragan Petric ima nove igračke 
blago se njemu,svaki mjesec dobije neke nove igracke;)
tribali bi se mi Bugovci svi skupit na jednom njestu da se upoznamo osobno i da se stvarno počastimo pivicom. To bi bilo najveće okupljanje buba u svijetu
Pozdrav ekipa,kako ste?
Evo ja sad updateao Mozzilu na Betu 5 
Sad cu vidit ima li kakvih naznaka promjene icega.
tribali bi se mi Bugovci svi skupit na jednom njestu da se upoznamo osobno i da se stvarno počastimo pivicom. To bi bilo najveće okupljanje buba u svijetu
Slazem se u potpunosti!
To sam i ja predlozio jedanput ali na MSN-u(negdje u srpnju ove godine)
Samo je problem gdje bi se mi nasli jer nismo svi iz jednoga grada.
A drugi problem je sto nemaju svi slobodnog vremena na bacanje kao mi skolarci sada.
Prije nego što odem čitat Bug, samo da va s obavijestim kako je do 666 666 poruka na forumu ostalo oko 735 poruka. Zato spameri udarite