...kaj vam je sad došlo baš sam mislil niko ništ' ne spama pa idem malo ja sa nekakvim "zanimljivostima"...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jurra jel ti to reklamiraš svog favorita?
Ajde da vas počastim prije nego što se birtija zatvori. Pa da ne bi rekli da ste žedni...
hvala ,samo si postavil slike obrnutim redom..
fake nisi se valjda naljutio?
pa ćeš mi se svetit kad postaneš mod..
...a nećemo sad mjenjati red, ko ti je kriv kaj si se nagural prvi, točno ispred mene...
Jurra, imal' tebe igdje drugo osim u bircu i nespavalicama, pa ti si kao murjaci, samo piješ i nemaš kad da se otrijezniš.
ljudi moram zatvorit malo ranije jer me načela demencija,postam izvan dopuštenog vremena...
ljudi moram zatvorit malo ranije jer me načela demencija,postam izvan dopuštenog vremena...
rofl, kakva crna demencija? ja evo vamo preklinjem starce da me puste još malo, izgleda da nebudem ja u nespavalicama.
LOCK
UNLOCK
Dobro jutro radni narode!
Vani je oblačno, nekima svanulo, drugima smrklo.
Dobro jutro radni narode!
Vani je oblačno, nekima svanulo, drugima smrklo.
bok..takav je život,prirodni zakon..veli narodna mudrost
Lol, kad je narod bio mudar?
Pogotovo naš, ni muda(r) ni mudar. xD. Gaze nas izvana i iznutra u državi.
a i to kaj kažeš..
http://www.tportal.hr/funbox/funtime/3973/10-naj-narodnih-mudrosti.html
Pozdrav svima!
Dal bežični net dobije konekciju kod instaliranja 7-ice, kao što to ima žičana verzija?
Mislim na glavni setup i povlačanje svih drivera s neta.
Meni je sve to 7-ica sama napravila, spoijla se na net i skidala kaj je trebalo.
Sad me to isto zanima za laptop, koji je spojen wireless...
Pozdrav svima!
Dal bežični net dobije konekciju kod instaliranja 7-ice, kao što to ima žičana verzija?
Mislim na glavni setup i povlačanje svih drivera s neta.
Meni je sve to 7-ica sama napravila, spoijla se na net i skidala kaj je trebalo.
Sad me to isto zanima za laptop, koji je spojen wireless...
Da.Ja sam jucer se prebacio sa zice na wireless i htio bas ubaciti cd od drivera za wireless a ono vidim u trayu da mi Internet dela.
Znaci netrebas nista instalirati,Win 7 ce sav posao obaviti umjesto tebe.
danas ćemo prijeći 666.666 poruka.
potrudit ću se da sretnik budem ja xD
pa da vidimo oću preživiti
Ma kakvi, vidovnjak sam pa vidim to negdje oko 3-4 sata popodne, tako da ja otpadam.
JeE!!!
Upravo doznao da sam od sutra, pa do 11.01. slobodan, doma sam xD.
Da.Ja sam jucer se prebacio sa zice na wireless i htio bas ubaciti cd od drivera za wireless a ono vidim u trayu da mi Internet dela.
Znaci netrebas nista instalirati,Win 7 ce sav posao obaviti umjesto tebe.
...i ja stalno muku mučim sa tim wireless-om...cijeli mjesec me spaja na nečiji "komp." pa ne stignem
potrošiti svoja tri gigabajta... kome da se žalim...
Jutro ljudi!
Evo sad gledam ovaj Mass Effect 2 vieo pa me zanima kakva je to igra? Jeli to online, pucačina, rpg,...?
Jutro ljudi!
Evo sad gledam ovaj Mass Effect 2 vieo pa me zanima kakva je to igra? Jeli to online, pucačina, rpg,...?
RPG je.
Jeli možeš još malo pojasnit?
I jesi se registrirao na eRepublik?
Dobro jutro ljudi
Jeli možeš još malo pojasnit?
I jesi se registrirao na eRepublik?
Ne,cekam da Jurluk dode pa cemo se dogovorit