Hebem ti titlove mutave, nemogu nac za BSG S03 HD titlove da ga hebeš
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma jeli? E da ,treba mi nekoliko public trackera za koje znaš da rade. Ako znaš ,daj mi molim te copy/paste u PP. Može?
HDTV rip ili BD rip
HDTV rip ili BD rip
HDTV 720p, btw vidim izašao je Battlestar Galactica The Plan 720p.
@KIZO, slab sam sa javnima ali napisat ću ti neš :)
Ma jeli? E da ,treba mi nekoliko public trackera za koje znaš da rade. Ako znaš ,daj mi molim te copy/paste u PP. Može?
Misliš popis trackera ili tražilice?
Borr - mislim da imam prijevode, ali ovo za plan me oduševilo - trebao je izaći 27.10. ME LIKE
Misliš popis trackera ili tražilice?
Borr - mislim da imam prijevode, ali ovo za plan me oduševilo - trebao je izaći 27.10. ME LIKE
Oni sa Prijevodi Online za 3. sezonu nepašu, ima samo par za hd koliko sam skužio.
Za drugu i prvu sezonu su bili baš za hd i savršeno su pasali.
Film cu pogledat kad dođu titlovi, i to će vjerovatno bit onaj blue ray rip od 2-3gb (420p) ili hd 720p budem još vidio, one dvd ripove od 700mb-1,5gb nepodnosim.
@ Paolo :
Da ,popis trackera ,ali javnih ,da se ne moram registrirat nigdje!! Imam već tvoj koji si stavil ovdje nedavno ,ali tamo ne znam koji su sve privatni ,a koji javni.
pozz!
Zna li itko od vas jel ima kakva stranica preko koje se može gledati sad rukomet HSV-Zagreb? Imao sam saan.tv ali mi istekla pretplata ko zavraga....
pozz!
Zna li itko od vas jel ima kakva stranica preko koje se može gledati sad rukomet HSV-Zagreb? Imao sam saan.tv ali mi istekla pretplata ko zavraga....
na hrt1 ti je utakmica.
sta je ovo??? nespamaona?? hallo!!!... 
...utakmica je i nikoga nema....a nis..odoh i ja 
sta je ovo??? nespamaona?? hallo!!!... 
...utakmica je i nikoga nema....a nis..odoh i ja 
Koja utakmica? Svaki normalan čovjek gleda F-1
Rukomet, HSV-CO Zagreb...
Ja sam operisan od sporta...
E ljudi treba mi vaša pomoć.Naručio sam si za Božić PSP go.Pa sad neznam jer to dobro ili nije.Malo sam gledao na internetu i neki kažu da je dobar a neki da nije.Pa sad neznam što da radim.Možete li mi reći što vi mislite o konzoli i da li se isplati kupiti?
Pozdrav, kako je? 
Pozdrav, kako je? 
Bok, evo ljenčarim kao i obično
Ja sam operisan od sporta...
kak to misliš?
ejla ljudi...bas malo gledam kako mi je jadna ova moja grafa....pa moze preporuka koju da kupim a da nije referentna...dvoumim se izmedju GTX/S 250 i 260, al neznam dal postoje pasivne i po kojoj cijeni....ili ako ne to onda da se barem neki tihi cooler nadogradi na nju....morate uzet u obzir napajanje...znaci bitno mi je da je tiha...hvala!
dajte decki, da probam jos jednom - mejdej,mejdej... zamolio bih vas da mi pronadjete gdje skinut pjesmu od Maria Ušića - Ja se noćas opraštam sa svima.
jbga batista ne slušam pa ne znam...
evo spreeman stvari za sutra, šta vi radite?
jbga batista ne slušam pa ne znam...
evo spreeman stvari za sutra, šta vi radite?
evo ja se sad otusirao i jos da malo pogledam TV pa u krpe, nekako mi zadnje dane dolazi gust rano ici spavat 
ma ja san doša posli utakmice napunia se
i upalia komp malo gledat nisam ni
20 min već mi se počelo spavat i
ugasia monitor i lega dvi ure...
LOCK
LOCK
si ti pijan, kaj je netko umro ? i jos si nespavalice otvorio, ajde jednog zucu za brzopletost 
Ma LOL... Još 1h vremena imamo
vidite vi sta se dogadja kad djeca borave u bircu, pocnu fantazirat...
LOCK
Ti zivis u Moskvi? haha Uranio si malo!
pozz ljudi kako je...
ajde, ajde šta ste se uvatili neš ti ura više manje....
ajde, ajde šta ste se uvatili neš ti ura više manje....
je pravila, su pravila - nisu da se krse :P