jutro! samo da se javim... idem sad na misu
Ti ides na misu... fakat su cudni putevi Gospodnji...
da! i to svake nedjelje... imaš šta protiv?
jutro! samo da se javim... idem sad na misu
Ti ides na misu... fakat su cudni putevi Gospodnji...
da! i to svake nedjelje... imaš šta protiv?
i ja idem svake nedjelje na misu.
neznam sto je tu cudno
I ja idem svaki put za Božić i Uskrs
Ti bokca... Mi već ovdje 7 mjeseci... Kad prije 
Nisam ni skužio,meni jučer 8.mjesec
...da, ali Olly i Ja smo po datumu blizanci, samo sudeći po zvezdicama ja sam kao malo retardiran...
Evo me natrag 
Konobar,jedna mineralna...
...Neeemaaa...
...da, ali Olly i Ja smo po datumu blizanci, samo sudeći po zvezdicama ja sam kao malo retardiran...
LOOOOOOOOOOOOL!!! 

Ti bokca... Mi već ovdje 7 mjeseci... Kad prije 
Nisam ni skužio,meni jučer 8.mjesec
Evo me natrag 
Konobar,jedna mineralna...
...Neeemaaa...
Kakav je to birc bez mineralne??

Snađi se nekako ali ja hocu mineralnu!!!
I ja idem svaki put za Božić i Uskrs
...išao bi i ja da nema egzorcista...
Jer se smije unosit u ovaj birc cuga kupljena iz ducana?

...ne poslužujemo pijane goste...

...ne poslužujemo pijane goste...
LOL pa ja sam trijezan 
ejla ljudi sta ima?? evo mene s ovim avatarom, koji cu najvjerojatnije brzo mijenjat.. 
Bok svima kaj se dela, e to je bio hit nad hitovima u ono vrijeme fuckaj ga ali je kuruza debela kaj da se radi!

LOL pa ja sam trijezan 
...da, svi oni tako tvrde...nego, reci kol'ko kava vidiš...
mislim 3...
ne,ne,ne ipak se odlucujem za dvije 

mislim 3...
ne,ne,ne ipak se odlucujem za dvije 

...heh...znao sam, od jedne kave vidiš 2 a na trenutak i 3...
poz dečki . može mala pomoć
Imam trenutno instaliran MSN 2009 međutim imam nekakvih problema sa njim i izbrisao sam ga i pokušao instalirat onaj stari msn 2008 , međutim pri poćetku instalacije javi da mi nije instaliran neki windows live suit ??
poz dečki . može mala pomoć
Imam trenutno instaliran MSN 2009 međutim imam nekakvih problema sa njim i izbrisao sam ga i pokušao instalirat onaj stari msn 2008 , međutim pri poćetku instalacije javi da mi nije instaliran neki windows live suit ??
Skini si ovaj program dole pa ga pokreni nek skenira i ocisti pa onda nakon toga opet instaliraj taj nesretni MSN šlampavi!
http://www.softpedia.com/get/Internet/Chat/Other-Chat-Tools/ZapMessenger.shtml
Skini si ovaj program dole pa ga pokreni nek skenira i ocisti pa onda nakon toga opet instaliraj taj nesretni MSN šlampavi!
Neče opet evo sličurina
Neče opet evo sličurina
A pitaj boga opet nece a zakaj nek ga voda nosi ionak je poluproizvod uvjek neke bljuvotine s njim, da nema alternativa to bi bio problem a ovak nema problema imas Skype te Trillian u kojeg mos ubacit kaj god hoces pa i MSN racun normalno i to je to nema frke!
Neče opet evo sličurina
fuckaj ga...
E,to su bili dani.Tad sam bio mlad,lijep,visok-ko Sanader,a pogle me danas...Ma daj pivu,odnosno ne,evo iz rukava za Paola,Ramboxa i mene...
Eo preso sam na Chrome..Probao sam i safari al mi se cini ovaj najbolji za mene..Uglavnom kako backupirat sa FF-a passworde? Sve sam kopirao na Chrome samo nemrem passworde 
E,to su bili dani.Tad sam bio mlad,lijep,visok-ko Sanader,a pogle me danas...Ma daj pivu,odnosno ne,evo iz rukava za Paola,Ramboxa i mene...
Fala na pivurini ali ja sam jos uvjek ko mladic fuckaj ga a Sanadera nek voda nosi, eto malo mjuze da prodrma birc da ne bi neko zaspal mozda!
mejdej,mejdej... zamolio bih vas da mi pronadjete gdje skinut pjesmu od Maria Ušića - Ja se noćas opraštam sa svima.
i5 + p55 ili i7 + x58?
cijena je dosta razlicita,pa sto da uzmem?
ima 2300kn pa dajte nes slozite(ako moze da i ram bude u cijeni)