Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.486.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Pozdrav društvo! Što ima kod vas novoga?! Kod mene počeo padati snijeg oko 17h i sad ga ima 1-2 cm. Hehe... Zima je stigla!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Paolo2612 kaže...

Editirao post tj. izbrisao sve napisano

aha, jer sam već mislio da je uvedena mogućnost brisanja vlastitih postova. pa kako da ja to nisam znao? ali ipak nije...

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Pozdrav društvo! Što ima kod vas novoga?! Kod mene počeo padati snijeg oko 17h i sad ga ima 1-2 cm. Hehe... Zima je stigla!  Belji se

uff, kod mene još ništa. nadam se da neće još, jer je prerano. nek zakrkne za badnjak Osmijeh

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
18 godina

Da se pohvalim (ovo će posebno zanimati Ramboxa), nabavio sam novi hladnjak za procesor.  Belji se

16 godina
neaktivan

pazite maloga

17 godina
neaktivan

Bok svima. Kak ste ljudi?

My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Da se pohvalim (ovo će posebno zanimati Ramboxa), nabavio sam novi hladnjak za procesor.  Belji se

Pozz Cro blue.A sada pitanjce: vidim da piše cijena nekih 200 kn(ako ne vidim krivo)da li je to hladnjak za određenu vrstu proca ili ide na sve.Odnosno da li ide na ovo?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan

@zed nemoj gnjavit ljude..Belji se

18 godina
cro_blue kaže...

E to je vec pravi posel sad si miran imas tih hladnjak koji i odlicno hladi bestbuy definitivno s obzirom na cijenu. Bolji je od nekoliko hladnjaka koji kostaju dosta vise od njega a kad vidis cjenu od 80 kuna odlicno ko hoce zamjenit onaj bucni srot od tvornickog AMD hladnjaka a ko nece i bavi se umjerenim klokanjem nema kaj mslit kupi i nosi. Inace taj hladnjak je namjenjen za hladit procove do 90W potrosnje da ne bi bilo zabune i u tom rangu ga treba i koristit definitivno jel kosta ko kila malo bolje salame ili cajne!Belji se

17 godina
neaktivan

@rambox daj molim te složi zedu taj komp..,više niš drugo ne zna pričat..

17 godina

prvo sretan rođendan kom god da je: svaka ti dala dabog da se izpartijao ovaj vikend :)

samo me jedna stvar zanima:

zar je onaj car ribar dobio crnjaka ili šta već???

nema ga na pretrazi :(((((((((((((((((((((

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
18 godina
General Zed kaže...
cro_blue kaže...

Pozz Cro blue.A sada pitanjce: vidim da piše cijena nekih 200 kn(ako ne vidim krivo)da li je to hladnjak za određenu vrstu proca ili ide na sve.Odnosno da li ide na ovo?

Za taj proc koji si ti navel je dobar ovaj hladnjak dole na fotki iz LInksa opet Arctic Cooling, isto nije skup i ista prica do 90W potrosnje procesora a kak je ovaj tvoj proc 65W to je to recimo!Cool

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,evo i mene iz škole.Malo ću visiti ovdje pa idem gledati Bitange u 9.

Što ima novoga?

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Lako se sa mnom sprdati jel'da?Nije baš tako,da to dokažem mogu i prezentirati.Ovo je trenutno kombinacija za koju bih možda mogao imati lovu za tjedan dana.Grafa,proc,optika,kućište i napajanje,matična još ne razumijem oko DDRa koji bi tu pasao ono 1600GHz,dual i te cake.

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina

OMG....nisam znao da postoji i ogranicenje!!! 

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 20:28 (Tionio).
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Lako se sa mnom sprdati jel'da?Nije baš tako,da to dokažem mogu i prezentirati.Ovo je trenutno kombinacija za koju bih možda mogao imati lovu za tjedan dana.Grafa,proc,optika,kućište i napajanje,matična još ne razumijem oko DDRa koji bi tu pasao ono 1600GHz,dual i te cake.

no..jel može mišljenje?

16 godina

Jutro(pobrko sam dan i noc lol)...Eo ja iso ucit i zaspao tak da sam izvisil na ucenju..Izgleda da cu morat jos.Mršti se

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 20:35 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan

dan ljudi sta se rad??evo ja sav sretan  dosle mi ige za ps3 gta iv i formula champions sesone jos cekam dirt..

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
17 godina
neaktivan

...samo sam svratio na par kapi...nekak' su mi danas slova premala i imam neki pseći osječaj...čak me i šapa

boli...valjda sam predugo grebal po vratima...Nevinašce

@>-`-,--
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 21:06 (Jurra).
16 godina

Napokon posato Power User na IPT-u i sad odem stavim da parkiram acc i komp vise nece radit prek cijele noci..Nekad prek noci se sam od sebe pocne bucit,neznam zas,a kad upalim Cool n Quiet onda mi se zamrzne nakon 15 sekundi Viče Al kad dodu nove igre,odmah cu DL-at Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
rambox kaže...

E to je vec pravi posel sad si miran imas tih hladnjak koji i odlicno hladi bestbuy definitivno s obzirom na cijenu. Bolji je od nekoliko hladnjaka koji kostaju dosta vise od njega a kad vidis cjenu od 80 kuna odlicno ko hoce zamjenit onaj bucni srot od tvornickog AMD hladnjaka a ko nece i bavi se umjerenim klokanjem nema kaj mslit kupi i nosi. Inace taj hladnjak je namjenjen za hladit procove do 90W potrosnje da ne bi bilo zabune i u tom rangu ga treba i koristit definitivno jel kosta ko kila malo bolje salame ili cajne!Belji se

Moj je koštao 90 kuna ali, s obzirom na brojne preporuke koje sam dobio, nije mi žao zato što sam ga platio mrvicu skuplje nego u ZG-u.

17 godina
neaktivan

...dobro jutro...kaj je sad ovo...pa više nije zabranjeno pušenje, ne moramo se

...Nevinašce

16 godina
neaktivan

Dobro jutro kolege,što se radi?

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 10:20 (dncrmt).
17 godina
dncrmt kaže...

Jutro, učio sam malo do sada.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
dncrmt kaže...

Jutro, učio sam malo do sada.

Ja isto,nemam danas previše za učit pa sam malo ponavljao druge predmete.

oko za oko,pasta za zube
17 godina

Pozdrav, ode ja u školu!

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
17 godina

doša lap, zva me brat jučer da je došlo pismo iz carine, danas mi prijatelj nosi račun...

a sutra posli marende u 8 idem po njega... joj javit ću vam se odma ako ne buden triba instalirat

wins i druge stvari...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Idem se i ja polako spremat pa u školu.

oko za oko,pasta za zube
17 godina

svi u školu, ja na ručak...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina
neaktivan

kako da sam vesel kad delam

tateK
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice