Pozdrav društvo! Što ima kod vas novoga?! Kod mene počeo padati snijeg oko 17h i sad ga ima 1-2 cm. Hehe... Zima je stigla! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Editirao post tj. izbrisao sve napisano
aha, jer sam već mislio da je uvedena mogućnost brisanja vlastitih postova. pa kako da ja to nisam znao? ali ipak nije...
Pozdrav društvo! Što ima kod vas novoga?! Kod mene počeo padati snijeg oko 17h i sad ga ima 1-2 cm. Hehe... Zima je stigla! 
uff, kod mene još ništa. nadam se da neće još, jer je prerano. nek zakrkne za badnjak 
pazite maloga
Bok svima. Kak ste ljudi?
Da se pohvalim (ovo će posebno zanimati Ramboxa), nabavio sam novi hladnjak za procesor. 
Pozz Cro blue.A sada pitanjce: vidim da piše cijena nekih 200 kn(ako ne vidim krivo)da li je to hladnjak za određenu vrstu proca ili ide na sve.Odnosno da li ide na ovo?
@zed nemoj gnjavit ljude..
Da se pohvalim (ovo će posebno zanimati Ramboxa), nabavio sam novi hladnjak za procesor. 
E to je vec pravi posel sad si miran imas tih hladnjak koji i odlicno hladi bestbuy definitivno s obzirom na cijenu. Bolji je od nekoliko hladnjaka koji kostaju dosta vise od njega a kad vidis cjenu od 80 kuna odlicno ko hoce zamjenit onaj bucni srot od tvornickog AMD hladnjaka a ko nece i bavi se umjerenim klokanjem nema kaj mslit kupi i nosi. Inace taj hladnjak je namjenjen za hladit procove do 90W potrosnje da ne bi bilo zabune i u tom rangu ga treba i koristit definitivno jel kosta ko kila malo bolje salame ili cajne!
@rambox daj molim te složi zedu taj komp..,više niš drugo ne zna pričat..
prvo sretan rođendan kom god da je: svaka ti dala dabog da se izpartijao ovaj vikend :)
samo me jedna stvar zanima:
zar je onaj car ribar dobio crnjaka ili šta već???
nema ga na pretrazi :(((((((((((((((((((((
Za taj proc koji si ti navel je dobar ovaj hladnjak dole na fotki iz LInksa opet Arctic Cooling, isto nije skup i ista prica do 90W potrosnje procesora a kak je ovaj tvoj proc 65W to je to recimo!
Pozdrav ljudi,evo i mene iz škole.Malo ću visiti ovdje pa idem gledati Bitange u 9.
Što ima novoga?
Lako se sa mnom sprdati jel'da?Nije baš tako,da to dokažem mogu i prezentirati.Ovo je trenutno kombinacija za koju bih možda mogao imati lovu za tjedan dana.Grafa,proc,optika,kućište i napajanje,matična još ne razumijem oko DDRa koji bi tu pasao ono 1600GHz,dual i te cake.
Lako se sa mnom sprdati jel'da?Nije baš tako,da to dokažem mogu i prezentirati.Ovo je trenutno kombinacija za koju bih možda mogao imati lovu za tjedan dana.Grafa,proc,optika,kućište i napajanje,matična još ne razumijem oko DDRa koji bi tu pasao ono 1600GHz,dual i te cake.
no..jel može mišljenje?
Jutro(pobrko sam dan i noc lol)...Eo ja iso ucit i zaspao tak da sam izvisil na ucenju..Izgleda da cu morat jos.
dan ljudi sta se rad??evo ja sav sretan dosle mi ige za ps3 gta iv i formula champions sesone jos cekam dirt..
Napokon posato Power User na IPT-u i sad odem stavim da parkiram acc i komp vise nece radit prek cijele noci..Nekad prek noci se sam od sebe pocne bucit,neznam zas,a kad upalim Cool n Quiet onda mi se zamrzne nakon 15 sekundi
Al kad dodu nove igre,odmah cu DL-at 
E to je vec pravi posel sad si miran imas tih hladnjak koji i odlicno hladi bestbuy definitivno s obzirom na cijenu. Bolji je od nekoliko hladnjaka koji kostaju dosta vise od njega a kad vidis cjenu od 80 kuna odlicno ko hoce zamjenit onaj bucni srot od tvornickog AMD hladnjaka a ko nece i bavi se umjerenim klokanjem nema kaj mslit kupi i nosi. Inace taj hladnjak je namjenjen za hladit procove do 90W potrosnje da ne bi bilo zabune i u tom rangu ga treba i koristit definitivno jel kosta ko kila malo bolje salame ili cajne!
Moj je koštao 90 kuna ali, s obzirom na brojne preporuke koje sam dobio, nije mi žao zato što sam ga platio mrvicu skuplje nego u ZG-u.
Dobro jutro kolege,što se radi?
Jutro, učio sam malo do sada.
Jutro, učio sam malo do sada.
Ja isto,nemam danas previše za učit pa sam malo ponavljao druge predmete.
Pozdrav, ode ja u školu!
doša lap, zva me brat jučer da je došlo pismo iz carine, danas mi prijatelj nosi račun...
a sutra posli marende u 8 idem po njega... joj javit ću vam se odma ako ne buden triba instalirat
wins i druge stvari...
Idem se i ja polako spremat pa u školu.
svi u školu, ja na ručak...
kako da sam vesel kad delam