Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.342.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Dobro jutro, nakon lijepog budenja, moze početi novi radni dan;)Osmijeh

16 godina
neaktivan

dobro jutro ja bih mogao popit jednu kavu

17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
doxy kaže...
angel of fire kaže...

ljudi pozdrav

dajte nekaj najžešćega kaj imate, jer me jedna cura izluđuje...i to poduplajte...

živili...

moze i za sve prisutne jedna runda...

onda jedna viljamovka za sve

spasio si me
tnx
Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

evo ja sam jos ziv ali kolko znam ne zadugoPlačneka neko da neku ljutu rakiju i to dobru!!! da se malo utjesim u pićuPlač(Rakija jedini spas) molite boga da me ne bannujuPlač

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ja sam jos ziv ali kolko znam ne zadugoPlačneka neko da neku ljutu rakiju i to dobru!!! da se malo utjesim u pićuPlač(Rakija jedini spas) molite boga da me ne bannujuPlač

sta te nisu jos bannali, isse pa kad ce, dajte vishe, Šutim SALIM SE, i jesi na kraju nasao sta znaci jebasu

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Jebasu123 kaže...

sta te nisu jos bannali, isse pa kad ce, dajte vishe, Šutim SALIM SE, i jesi na kraju nasao sta znaci jebasu

ma tako se zvao neki vojnik prije....
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard Goodbye cruel world
17 godina
neaktivan

dosadan dan na poslu, da nema tog buga neznam di bi dosadu kratio

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
Jebasu123 kaže...

ma tako se zvao neki vojnik prije....
 Ma ovo je totalno glupi razlog za obrisati nečijeg računa na forumu. Je ne vidim nikakvu prostotu u nicku. Imaš status moljca i da te obrišu nestale bi sve tvoje poruke. Neka ti samo nick promjene
Intel E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320 i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate SP1 32-bit Intel Celeron D330 @ 3.82GHz, Asrock 775S61, Sapphire HD3650 512MB AGP, 2.25GB 286MHz, WD 80GB,
16 godina

Evo što znači, ništa prosto i zašto bi onda trebao dobit ban.

16 godina
neaktivan

Evo vidite anketu

Intel E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320 i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate SP1 32-bit Intel Celeron D330 @ 3.82GHz, Asrock 775S61, Sapphire HD3650 512MB AGP, 2.25GB 286MHz, WD 80GB,
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

kake veze imaju te slike??
17 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

kralj
www.ddoxy.blogspot.com
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Evo vidite anketu

mozda je nekih 13. 7 pa su zaokruzili na 14.
Lol
METALLICA
16 godina
neaktivan

đe ste raja od belaja, de, ima li iko odg. na ovo pitanje: koji mi program treba da video format koji se "zove" projekt windows movie maker-a prebacim u mpr, ili 3gp format, ili bilo koji drugi koji se moze reproducirat na fejsu (ocu da ga stavim na fejs), eto to bi bilo to...pozzz

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

đe ste raja od belaja, de, ima li iko odg. na ovo pitanje: koji mi program treba da video format koji se "zove" projekt windows movie maker-a prebacim u mpr, ili 3gp format, ili bilo koji drugi koji se moze reproducirat na fejsu (ocu da ga stavim na fejs), eto to bi bilo to...pozzz

save movie pod file i znaš dalje.
16 godina
neaktivan

pozz ljudi jel ima konobara

kad se vraca fcth

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

hmm, ne znam, sta to kazes "save movie pod file...", ne kuzim, i mos li na hrv. jer mi je XP na hrv. tnx
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 16:52 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
djdomi kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

hmm, ne znam, sta to kazes "save movie pod file...", ne kuzim, i mos li na hrv. jer mi je XP na hrv. tnx
 Nisam odavno radio s movie makerom iz XP-a ali project windows movie makera nemožeš nikako prekodirati nego s njim samim.
Pogledaj postoji li negdje Export(Izvezi) u taj i taj format... ili napravi film...
Onda bi ga trebalo spremiti u .wmw koji mislim da može na fejsu. Ako ne morati ćeš ga prebaciti u .flv nekim drugim programom.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 16:57 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

Evo ljudi ja vas pozdravljam i konobaru ide pjesma

poz

METALLICA
17 godina
neaktivan

Fićo_CoD 5 kaže...

nisam se dugo ni ja koristio ali kad odeš u movie makeru pod Datoteka vidjet ćeš spremi film iliti save movie.
trebalo bi tamo sve radit kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 19:44 (djdomi).
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Bellatrix kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
djdomi kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Nisam odavno radio s movie makerom iz XP-a ali project windows movie makera nemožeš nikako prekodirati nego s njim samim.
Pogledaj postoji li negdje Export(Izvezi) u taj i taj format... ili napravi film...
Onda bi ga trebalo spremiti u .wmw koji mislim da može na fejsu. Ako ne morati ćeš ga prebaciti u .flv nekim drugim programom.
 nisam se dugo ni ja koristio ali kad odeš u movie makeru pod Datoteka vidjet ćeš spremi film iliti save movie.
trebalo bi tamo sve radit kako treba.
 tnx na odgovorima
16 godina
neaktivan

e kak mogu maknuti ove reklame koje sadrze video.

npr ova gore na vrhu stranice.

METALLICA
16 godina
neaktivan

Pozdravljam vas ljudi.... Ja sam samo u prolazu malo.... Dodem poslje....

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
17 godina
neaktivan
uljez kaže...

kaspersky banner blocker ili ak nemaš onda adblockplus.
17 godina
uljez kaže...

Pozz svimaCool
Drago mi je sto jebasu-a nisu banali, uljez skini adblock plus za FF.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan

Izgleda da nema više reklama između postova

16 godina
neaktivan

e, ae nek mi neko kaze sljedece: kao prvo; uredim jedan video (ne do kraja) i poslije kraja videa tece jos 30-ak sekundi video (sve u crnom); kako izbrisati to poslije zavrsetka videa, to sve crno i da mi video krace traje?

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

e, ae nek mi neko kaze sljedece: kao prvo; uredim jedan video (ne do kraja) i poslije kraja videa tece jos 30-ak sekundi video (sve u crnom); kako izbrisati to poslije zavrsetka videa, to sve crno i da mi video krace traje?

probaj u vremenskoj traci maknuti sve od pravog kraja.
ili uzmi sony vegas, najjači.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2009 19:57 (djdomi).
17 godina
neaktivan

ahoooj

U ovom gradu ja nemam nikoga umrijet ću dušo ako si njegova neka te prate stotine tambura umrijet ću dušo na tvojim rukama
17 godina
Oly_E3 kaže...

Izgleda da nema više reklama između postova

Nema, ali rekli su da ce jos eksperimetnirat sa reklamama.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice