Bolje i reklama nego post nekog trola.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi reklama između postova na BOL forumu !!!!!
o,ne unistili su ga :(
Ljudi reklama između postova na BOL forumu !!!!!

meni je isto sivo
užas
sad i na forumu reklame
to valjda dobili ideju od naših bux.to razgovora i adsense
hehe
molimo vas NEEEMOJTEEEEEE
o,ne unistili su ga :(

neee
najveca glupost koja postoji na forumima, mrzim kad usred posta bude reklama, bolje da su stavili 2 ,3 gore a ne da ova mala zauzima cjeli header
neee
najveca glupost koja postoji na forumima, mrzim kad usred posta bude reklama, bolje da su stavili 2 ,3 gore a ne da ova mala zauzima cjeli header

neee

evo sad su i meni sivi
Te greske vam se javljaju jer spajaju vise fotografija, ''The Epic allows your camera to take tens, hundreds or even thousands of photos.
These images are combined into a single gigapixel panorama by the GigaPan Stitcher''.
Te greske vam se javljaju jer spajaju vise fotografija, ''The Epic allows your camera to take tens, hundreds or even thousands of photos.
These images are combined into a single gigapixel panorama by the GigaPan Stitcher''.
oly jesi odrezao stranicu na kucistu?
oly jesi odrezao stranicu na kucistu?
Laku noć!
e kako da potpuno uninstaliram neki program?
edit: laku noc?
Jeste li culi da ce ukinuti javno brojanje postova?
ne. odakle ti to?
ne. odakle ti to?
ne, necemo mi moci vidjeti postove,samo modovi.
Ovako:
Prvo LUXX-u zamolba da ne sankcionira ovaj post jer ga pišem iz mjesta di jedva se može do internet connectiona i to mi je konačno uspjelo.
Na terenu sam u jednom dijelu Lijepe naše gdje je i Bog rekao laku noć i ostajem još 2 dana.Kad se već spojih na net,nisam mogao da se ne
javim u najdražem bircu .Dakle,pozdrav svoj vjernoj ekipi i gospodi modovima.Vidim da ste bili vrijedni i da BUG birc dobro posluje što mi je
iznimno drago.Eto toliko,još jednom isprike za ovaj post s kojim sam prekršio pravila no nadam se da u ovako extremnim situacijama budete
popustljivi glede toga.Jednostavno se nisam prije mogao spojit na net i napisat post u radno vrijeme BUG birca.
P.S. Runda za ekipu se podrazumijeva,no sad nemam kod sebe Kumovu rakiju i ostale narodne lijekove.
Dobro jutro svima na forumu.
Šta maji ljudi?
došo na posao
pripremam se za nove radne pobjede :P
ljudi pozdrav
dajte nekaj najžešćega kaj imate, jer me jedna cura izluđuje...i to poduplajte...
živili...
moze i za sve prisutne jedna runda...