Evo konačno imam 8 ventova u kučištu
(do malo prije sam imao 5)... Imam dva sprijeda (jedan regularni 120mm i jedan sa Scythe Musashija 100mm, a drugog sa Musashija sam ostavio za crne dane)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo konačno imam 8 ventova u kučištu
(do malo prije sam imao 5)... Imam dva sprijeda (jedan regularni 120mm i jedan sa Scythe Musashija 100mm, a drugog sa Musashija sam ostavio za crne dane)
hehe ja imam 3 sprijeda (120 mm), 2 straga (120 mm), jedan na krovu (200 mm) i jedan na RAM-u 80 mm... 7 
Ja ovako: 2 sprijeda, 2 na boku, 2 na vrhu, 1 straga, 1 na dnu
(i mogu jedan low profile 80mm staviti iza procesora)
Sta mislite dali je woofer slab sto se pojacala tice ili pojacalo.Kada jako pojacam bass onda mi kao zvucnik pocne krštit tako nesto.Pa neznam kaj je tu sad slabo,stari kaze da woofer ima 500 w a pojacalo moje ima 200 w pa neznam sad nus pojave kad je nesto slabo kako se to cuje i to.
Sta mislite dali je woofer slab sto se pojacala tice ili pojacalo.Kada jako pojacam bass onda mi kao zvucnik pocne krštit tako nesto.Pa neznam kaj je tu sad slabo,stari kaze da woofer ima 500 w a pojacalo moje ima 200 w pa neznam sad nus pojave kad je nesto slabo kako se to cuje i to.
pojačalo je bolje za liniju...prejaki woofer ti može pokvarit liniju koliko ja znam
Ljudi mi mozete pomoc u temi za laptop, nekoliko scrolla dolje...
evo i mene ...nema učenja MA evo im ga
nema razloga učiti dok još nema jedinica
Lol ja ucim jedino kad stisne, inace nikad.
evo i mene ...nema učenja MA evo im ga
nema razloga učiti dok još nema jedinica
Lol ja ucim jedino kad stisne, inace nikad.
ma ja ni tada...LOL ok baš kad stisne onda se mora
I sada svi zvučnici rade?
nisam vidio tvoj post, da sad svi rade 
Drago mi je zbog tebe 
mamicu i zvučnicima i subwooferu
.......... iskopčam zvučnike, izgasim komp i malo ih posložim, vratim sve kak je bilo i ne rade 
bok ljudi
danas je neki ludi dan
pukli mi btjunkie, piratebay, a demonoid ne radi danima, koja izolacija
mamicu i zvučnicima i subwooferu
.......... iskopčam zvučnike, izgasim komp i malo ih posložim, vratim sve kak je bilo i ne rade 
Možda da probaš onako kako sam opisao, jer ipak tada svaki zvučnik/set zvučnika ima svoj kanal
bok ljudi
danas je neki ludi dan
pukli mi btjunkie, piratebay, a demonoid ne radi danima, koja izolacija
Još i Iwana, ali to se nas ne tiče 

LOCK :)
OPEN :)
loooooool zaključam u 21:59 i otvorim u 13:49
ovo je rekord! 
kaj vam je maca popapala tipkovnicu? 
Neki su u skoli,neki rade.Neki pod plahtom rade ono..A neki idu na trening,ko ja
Aj vidimo se..Mada me necete kasnije vidjet osim navecer jer moram ucit biologiju i matiku jer pisemo sutra matiku a biologiju ispravljam sto sam dobio 1 iz odgovaranja 
Hola ljudi, kako je? 
Hola ljudi, kako je? 
Hola. a evo nekako je 
Koja aktivnost u bircu, nema šta. Napisali ste toliko stranica danas da ih ne stignem ni pročitat. 
Oj ljudi evo i mene.
Stvarno se slabo spamma a ne vidim za to razlog.
Mozda ce u cetvrtak i petak nesto biti kada su praznici juhuuuu!
Oj ljudi evo i mene.
Stvarno se slabo spamma a ne vidim za to razlog.
Mozda ce u cetvrtak i petak nesto biti kada su praznici juhuuuu!
Nece, tad me nema.
U petak možda. 
Spam :)
Hola. a evo nekako je 
Bolje da je nekako nego nikako
... Odoh na ručak 
hehe ja sad idem kupit kablove za zvučnike... pozz 
Ah ljudi znate sta?
BORG nam fali
on uvijek popravi atmosferu...
Da. Još ta slika...mmmmmm 
Da. Još ta slika...mmmmmm 
Covjek odlican avatar ima 
Eto LUXX otišo u njemačku pa ga neće bit jedno vrijeme.A i TPB otišo u povijest...
Eto LUXX otišo u njemačku pa ga neće bit jedno vrijeme.A i TPB otišo u povijest...
zar opet???
Ti bokca, ali mi je neobično kada je komp hladan... K'o led... Mislim da mi je procesor zahvalan što sam ga maknuo sa 1.6V 
bok ljudi
kak ste
ja sam jaako loše!
jel zna itko, postoji li ikakav rok za poslodavca preko student servisa, da preda ugovor tamo..npr ugovor za osmi mjesec ove godine, jel ima rok do kad ga mora predat, i platit naravno? , ili predaja ugovora i uplata se vrši odjednom?