Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.394.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
dncrmt kaže...

Najbolje bi bilo da mi uopće više ne spominjemo tog Fabijana.Zašto pridavat pažnju nekom klincu koji nema život,nego mu je zanimacija stvaranje multi-accounta po raznim forumima.Možda je baš opet napravio acc,kako je kolega gore napomenuo i ne vidim razlog da mi,kao neki suvisli ljudi,uopće pričamo o njemu,nekom trollu sa druge strane žice.

Da tocno,neamo se vise razloga brinuti i trgati si zivce o trollu jer ce on garant napravit novi acc sa novim besplatnim mailom i to je tak,da...Ako i napravi acc opet ce ga luxx il neko bannat i stvar rijesena,ajmo mi rade o cevapima,luku,pivi i curama pricat a ne o necemu sto nas ne veseli,jel tak?Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 21:02 (Fake_Alert).
17 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :)

EVO gospodo da vas oraspoložim malo

cijene goriva padaju

fala bogu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
Sad bi mogao gledati Saw 2 koji sam danas skinio,sa jedinicom sam oduševljen.Jel netko gledao dvojku,kakva je?
17 godina
doxy kaže...

ne ne

BORG je borg...

tola je drugi specijalac

obojicu sma imao na xfire prije, pa sam tolu ilitiga fabijana blokirao jer je spamao ko stoka bezveze i na kraju vrijeđao...

Bok svima kaj se dela, ma jok Borg sigurno nema nikakve veze s onim Fabijan i bok te pitaj kolko nikova i imena ima ko stonoga na steroidima drogirana nema sanse to nisu iste osobe niti pod razno u to sam 120% siguran!NevinašceCool

17 godina
rambox kaže...
doxy kaže...

ne ne

BORG je borg...

tola je drugi specijalac

obojicu sma imao na xfire prije, pa sam tolu ilitiga fabijana blokirao jer je spamao ko stoka bezveze i na kraju vrijeđao...

Bok svima kaj se dela, ma jok Borg sigurno nema nikakve veze s onim Fabijan i bok te pitaj kolko nikova i imena ima ko stonoga na steroidima drogirana nema sanse to nisu iste osobe niti pod razno u to sam 120% siguran!NevinašceCool

Hvala :)

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan
Borg,se sjećaš space foruma,tamo ste ti i tola bili tako da niste ista osoba 100%
16 godina
odjavljen
Tomislav95 kaže...
Sad bi mogao gledati Saw 2 koji sam danas skinio,sa jedinicom sam oduševljen.Jel netko gledao dvojku,kakva je?

Gledao svih 5 Namigiva (i imam svih 5, moremo se dogovorit neš Smijeh). Super film. Meni jedan od najboljih serijala i filmova uopće. Preporuke

rambox kaže...

Slažem se. Nakon pol sata čačkanja u excelu mogu to potvrdit. nikakve poveznice Borga i klonova od fabijana.

BORG kaže...

Hvala :)

Al smo se prepali za tebe...

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 21:19 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Tomislav95 kaže...
Borg,se sjećaš space foruma,tamo ste ti i tola bili tako da niste ista osoba 100%

Tako je.

Pozz svima ode ja gledat Bitange.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan
ajte bok,idem gledati Saw 2,jedva čekam da vidim onog simpatičnog lutka
16 godina
neaktivan

Htio sam nekaj dodati prije pola sata al mi je crko internet,a sad sam zaboravio.Uglavnom kaj je moguće napraviti više akaunta sa jedne IP adrese?Nisam siguran da to ovi gore ne bi skužili.Ova tema danas je postala čisto spamanje...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

..a jeste se raspisali..,pol sata sam čitao..
@zed - kaj briješ tiBelji se

16 godina
neaktivan

Pozdrav,šta se radi??Samo da se nadovežem na ovu prijašnju temu:

Fabijan je spamer,trol,torrentaš,a BORG je samo torrentaš

Dobro,ajde malo spama...i malo trola,ajde dobro puno spama i trola

Zabroravite sve,BORG je gori od Fabijana Namigiva Smijeh

BORG:ako kojim slučajem nisi skužio.ovo je bia šala Cool

st001cro@gmail.com-MSN
16 godina
neaktivan

Jeste gledali Bitange?Ja sam umro,predobri su mi bili Robi i Kazo.Najjači mi je agent Javorko!!!!!Smijeh

oko za oko,pasta za zube
17 godina
dncrmt kaže...

Jeste gledali Bitange?Ja sam umro,predobri su mi bili Robi i Kazo.Najjači mi je agent Javorko!!!!!Smijeh

Haha, legendarna serija.

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
jurluk kaže...

a de mi reci kako se to otkrilo? jer ja još uvijek ne vjerujem, nit ću vjerovat

kako? preko IP adrese... nekak drukčije?!

Imam ja moje metode i izvore.

Nemora se baš sve saznat.

Uglavnom ja tome vjerujem što znam i to je za mene to.

To sam i objavio a vi vjerujte ako hocete.

Ako necete nemorate. Ali dal bi imao razloga nekog okrivljivat bez veze?

Nikako.

Dakle imam nešto u ruci i to nije jedino što imam u ruci.

Zato se i nadam za doticnog da ce prestat sa sranjima inace cu ja svoje asove raspakirat a onda bolje da se sakrije

Bez uvrede - ali s tvojom metodom si se već debelo zaj.bao. Sjećaš li se možda kada si se okomio na nas da ne maltretiramo Vane a ti je ona dala dokaze za nezin identitet koji su pouzdani?

P.S. Iskreno se nadam da si i ovaj put u krivu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 22:05 (Paolo2612).
16 godina

AUU..kud mi bas jucer crko UPS....taman sam danas htio snimiti jedan film preko kompa, al nisam se usudio jer ovdje grmi i sijeva...a, taman kad sam pokusao, na trenutak je nestalo struje, dovoljno da mi se komp ugasi....grrrrrrrrrrr....Viče

01010100 01001001 01001111
17 godina
odjavljen

uvijek je zanimljivo vidit, kako se i preko foruma more bavit instant messangingom xD

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.
17 godina
neaktivan

Dobro jutro......

evo i u Splitu zahladilo ovih dana...što dakako utječe na temperature u kučištu...Osmijeh

i jel

Crytek počeo surađivati sa AMD-om(ATIjem)...

Može to još manje Može to još manje
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 8:54 (Penryn).
16 godina
neaktivan

Dobro jutro.Jel ima netko problema tu na forumu:dakle kad sam na pojedinim temama stoji mi moj profil sa popisom tema,a na nekim nema.Pa onda moram prebacivatna aktivne teme...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
Penryn kaže...

Dobro jutro......

evo i u Splitu zahladilo ovih dana...što dakako utječe na temperature u kučištu...Osmijeh

i jel

Crytek počeo surađivati sa AMD-om(ATIjem)...

šta je i normalno... jutro...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
protjeran

Živijeli!!!

Yea Yea
Martini 1 Martini 1
Martini2 Martini2
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Dobro jutro.Jel ima netko problema tu na forumu:dakle kad sam na pojedinim temama stoji mi moj profil sa popisom tema,a na nekim nema.Pa onda moram prebacivatna aktivne teme...

dobro jutro svima..
a koji browser koristiš?..nemam taj problem/firefox

16 godina

ljudi zasto je fabijan protjeran ako netko zna?

Luckyluke!
16 godina
Windows kaže...

Živijeli!!!

možda visimo u bircu, ali kornični alkosi nismo...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ljudi zasto je fabijan protjeran ako netko zna?

Zbog stavljanja slike luxxovog djeteta, njegovog maila, imena, broja mobitela na facebook.

@ LUXX--BORG nije fabijan, pogledao sam borgov i fabijanov xfire acc i vidi se da su to potpuno drugaciji ljudi, a primjeti se i po ponasanju na forumu. Npr. BORG igra cod ovaj igra quake, ovaj (fabo) se cak i na xfireu bavi grafikom i onin directx pi*darijama. Drugacije mu je ime, mjesto boravaka i nacin pisanja (govora) od BORGovog.

Jedino ako si mislio da BORG ima multiacc, mozda ima, a u to se nemješam.

@fabijan ako sad cita ovu poruku: NEKA TI!! HAHAHHAHAH--zamisli sve moguce najgadnije psovke, i ja ti ih sad porucujem!

Zašto sarma ne leti??
16 godina
neaktivan
Slazem se sa svime, osim sa onim da borg mozda ima multiacc, jer ja vjerujem da nema. Znam ga sa msn-a i on jednostavno nije takav. Ne znam sto je luxx-a spopalo da ga toliko osuđuje
Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Jedan trol manje. Kakvi su to multiaccountovi po forumu a? Borg bit ce po pi...Belji se.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina

lu27 jesi ti musko il zensko pises malo u zenskom malo u muskom roduSmijeh

EDIT:to neko obriso ovaj veliki post

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 10:46 (loky4i4).
17 godina
F1-IVO kaže...

Jedan trol manje. Kakvi su to multiaccountovi po forumu a? Borg bit ce po pi...Belji se.

Ja se džim ovoga, jedva sve pratim na ovome, a kamoli da imam jos jedan.

17 godina
neaktivan

Ja imam 5 multiaccountova. Na svima sam modBelji se.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice