Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.345.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

guten morgen {#}

17 godina
protjeran

Jutro!{#}

Evo ja sa kave upravo. Bio od 6 vani...XD

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
14 godina
neaktivan

Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio {#}.Imam jedno pitanje:Koje formate videa podržava moj mobitel: Samsung gt-c3530

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
17 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Coutinho kaže...

Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio

The Blue Oyster?

Jutro svima!

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
16 godina
Coutinho kaže...

Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio {#}.Imam jedno pitanje:Koje formate videa podržava moj mobitel: Samsung gt-c3530

Ja sam ovo naso: H.263, MPEG4 - 15 fps

Dan ljudi, selim polagano, nosio neki frizider mali, neku bjelovarsku ivericu teska ko sam vrag neki pisaci stol star ko Biblija skoro :D

17 godina
ŠTA IMA LJUDI!

idem ja na neku proslavu oko 1, al sad moram ic kupit knjige za skolu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Eo maloprije mi pas izletio pred auto {#} jbga... Ovaj doletio s 80 km/h i ubio ga... Baš mi žao + treba čovjeku prednju masku za auto platit.

17 godina
moja sućut
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

Eo maloprije mi pas izletio pred auto {#} jbga... Ovaj doletio s 80 km/h i ubio ga... Baš mi žao + treba čovjeku prednju masku za auto platit.

U hebemu, i meni je skupilo pasa pri toj brzini (labrador vs. Golf II) ali hvala bugu, pas je ok i dan danas je ziv i ima 10 godina. Ali je zato šteta na auto bila preko 2000kn. Ne moš vjerovat da je pas to prezivija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

tnx, ovaj ima imao preko 10 godina, imao je mrenu na oku i nije vidio dobro. Samo je izletio i jbga, taman ovaj naišao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 11:08 (eterna luchar).
16 godina

Steta Eterna, meni je isto nekidan macka uginula 16 ljudskih :), starija od mene.

15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

šteta ćuke,moj sućut :(

16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

tnx, ovaj ima imao preko 10 godina, imao je mrenu na oku i nije vidio dobro. Samo je izletio i jbga, taman ovaj naišao...

Moj predhodni pas (njemački lovački - mjesanac terijera i vučijaka) je doživia 18 godina, bia je u bosni jer je nas susjed ovdje zapritija da ce ga ubit jer mu je 'kla' kokoši, a onda smo ga odveli gori i za mjesec dana se sam vratia (i to je bilo u vrijeme rata) odonda se boja gromova i petardi samo tako, pa bi ga tada cak i pustili u kucu i sakrija bi se ispod stola.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Dan!

Jesu sve slušalice za Sony Ericsson iste? Tj, ako imaju onaj širi ulaz(znam da X10 ima 3.5mm) jel isti za svaki mob?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
Mitsuoka kaže...

U hebemu, i meni je skupilo pasa pri toj brzini (labrador vs. Golf II) ali hvala bugu, pas je ok i dan danas je ziv i ima 10 godina. Ali je zato šteta na auto bila preko 2000kn. Ne moš vjerovat da je pas to prezivija.

Eh kad je labrador mrcina :D

Žao mi je zbog tvog pesa eterna, koliko sam cuo najbolji nacin za preboliti psa je nabaviti novo štene ;)

14 godina
neaktivan

Evo upravo sam napisao svoju 200 poruku na BugForumu..možda nije puno ali meni stvarno znači..stoga za mene karlovačko a ekipa šta oće

16 godina
protjeran
eterna luchar kaže...

Je li velika steta?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan

Dan svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

aaaaaaaaa boli me glava vec 3-4 dana. Jel to uopce normalno, neam temperaturu nista samo mi se malo vrti. Odkad sam se vratio s mora u nedjelju do dns me boli glava. Inace imam problema sa sinusima. Jel mozda to toga?

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

aaaaaaaaa boli me glava vec 3-4 dana. Jel to uopce normalno, neam temperaturu nista samo mi se malo vrti. Odkad sam se vratio s mora u nedjelju do dns me boli glava. Inace imam problema sa sinusima. Jel mozda to toga?

mozda od sunca... meni majku ubije sunce, pa par dana ne moze zivit od glavobolje

15 godina

Kad god se iden registrirat na forum maketarstvo kaže mi da mi je mail onemogućen.

ZAŠTOO?

Čak san napravia novi net.hr mail jer san mislia da mora bit hrvatski nastavak (.hr) ali ništa, ni gmail, ni hotmail.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Kad god se iden registrirat na forum maketarstvo  kaže mi da mi je mail onemogućen.

ZAŠTOO?

Čak san napravia novi net.hr mail jer san mislia da mora bit hrvatski nastavak (.hr) ali ništa, ni gmail, ni hotmail.

Probaj s maila od providera. Ja sam morao koristiti T-Comov za registraciju na jedan forum.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan

Stvarno zarazno!!!

15 godina
Tomislav95 kaže...

Probaj s maila od providera. Ja sam morao koristiti T-Comov za registraciju na jedan forum.

Dobra ideja. Samo da se sitin koji mi je, vjerojatno ima u nekim papririma šta san dobia od interneta.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Tomislav95 kaže...

Dobra ideja. Samo da se sitin koji mi je, vjerojatno ima u nekim papririma šta san dobia od interneta.

Piše ti na korisničkim stranicama ako znaš lozinku

15 godina
Tomislav95 kaže...

Ne možeš virovat uspilo je. Ko da upadan u web od vlade a ne na neki tamo forum za makete.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Tomislav95 kaže...

Ne možeš virovat uspilo je. Ko da upadan u web od vlade a ne na neki tamo forum za makete.

A vjerujem, isto je meni trebalo za forum za stripove{#}

14 godina
neaktivan

Jeste mozda vidili ovu temu

16 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

Da

15 godina
Coutinho kaže...

Obavezno je pročitaj čitavu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice