guten morgen
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio .Imam jedno pitanje:Koje formate videa podržava moj mobitel: Samsung gt-c3530
Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio
The Blue Oyster?
Jutro svima!
Dobro jutro.Još sam u Sarajevu idem popodne kući i baš sam se lijepo zabavio u ovom jednom klubu...neznam mu ime dobrio sam se napio .Imam jedno pitanje:Koje formate videa podržava moj mobitel: Samsung gt-c3530
Ja sam ovo naso: H.263, MPEG4 - 15 fps
Dan ljudi, selim polagano, nosio neki frizider mali, neku bjelovarsku ivericu teska ko sam vrag neki pisaci stol star ko Biblija skoro :D
idem ja na neku proslavu oko 1, al sad moram ic kupit knjige za skolu
Eo maloprije mi pas izletio pred auto jbga... Ovaj doletio s 80 km/h i ubio ga... Baš mi žao + treba čovjeku prednju masku za auto platit.
Eo maloprije mi pas izletio pred auto jbga... Ovaj doletio s 80 km/h i ubio ga... Baš mi žao + treba čovjeku prednju masku za auto platit.
U hebemu, i meni je skupilo pasa pri toj brzini (labrador vs. Golf II) ali hvala bugu, pas je ok i dan danas je ziv i ima 10 godina. Ali je zato šteta na auto bila preko 2000kn. Ne moš vjerovat da je pas to prezivija.
tnx, ovaj ima imao preko 10 godina, imao je mrenu na oku i nije vidio dobro. Samo je izletio i jbga, taman ovaj naišao...
Steta Eterna, meni je isto nekidan macka uginula 16 ljudskih :), starija od mene.
šteta ćuke,moj sućut :(
tnx, ovaj ima imao preko 10 godina, imao je mrenu na oku i nije vidio dobro. Samo je izletio i jbga, taman ovaj naišao...
Moj predhodni pas (njemački lovački - mjesanac terijera i vučijaka) je doživia 18 godina, bia je u bosni jer je nas susjed ovdje zapritija da ce ga ubit jer mu je 'kla' kokoši, a onda smo ga odveli gori i za mjesec dana se sam vratia (i to je bilo u vrijeme rata) odonda se boja gromova i petardi samo tako, pa bi ga tada cak i pustili u kucu i sakrija bi se ispod stola.
Dan!
Jesu sve slušalice za Sony Ericsson iste? Tj, ako imaju onaj širi ulaz(znam da X10 ima 3.5mm) jel isti za svaki mob?
U hebemu, i meni je skupilo pasa pri toj brzini (labrador vs. Golf II) ali hvala bugu, pas je ok i dan danas je ziv i ima 10 godina. Ali je zato šteta na auto bila preko 2000kn. Ne moš vjerovat da je pas to prezivija.
Eh kad je labrador mrcina :D
Žao mi je zbog tvog pesa eterna, koliko sam cuo najbolji nacin za preboliti psa je nabaviti novo štene ;)
Je li velika steta?
Dan svima.
aaaaaaaaa boli me glava vec 3-4 dana. Jel to uopce normalno, neam temperaturu nista samo mi se malo vrti. Odkad sam se vratio s mora u nedjelju do dns me boli glava. Inace imam problema sa sinusima. Jel mozda to toga?
aaaaaaaaa boli me glava vec 3-4 dana. Jel to uopce normalno, neam temperaturu nista samo mi se malo vrti. Odkad sam se vratio s mora u nedjelju do dns me boli glava. Inace imam problema sa sinusima. Jel mozda to toga?
mozda od sunca... meni majku ubije sunce, pa par dana ne moze zivit od glavobolje
Kad god se iden registrirat na forum maketarstvo kaže mi da mi je mail onemogućen.
ZAŠTOO?
Čak san napravia novi net.hr mail jer san mislia da mora bit hrvatski nastavak (.hr) ali ništa, ni gmail, ni hotmail.
Kad god se iden registrirat na forum maketarstvo kaže mi da mi je mail onemogućen.
ZAŠTOO?
Čak san napravia novi net.hr mail jer san mislia da mora bit hrvatski nastavak (.hr) ali ništa, ni gmail, ni hotmail.
Probaj s maila od providera. Ja sam morao koristiti T-Comov za registraciju na jedan forum.
Stvarno zarazno!!!
Probaj s maila od providera. Ja sam morao koristiti T-Comov za registraciju na jedan forum.
Dobra ideja. Samo da se sitin koji mi je, vjerojatno ima u nekim papririma šta san dobia od interneta.
Dobra ideja. Samo da se sitin koji mi je, vjerojatno ima u nekim papririma šta san dobia od interneta.
Piše ti na korisničkim stranicama ako znaš lozinku
Ne možeš virovat uspilo je. Ko da upadan u web od vlade a ne na neki tamo forum za makete.
Ne možeš virovat uspilo je. Ko da upadan u web od vlade a ne na neki tamo forum za makete.
A vjerujem, isto je meni trebalo za forum za stripove
Jeste mozda vidili ovu temu
Da