Ja mislim 1.9.,a to je sutra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vec je trebao doci...inace dodje tjedan dana prije prvog u mjesecu! 
vec je trebao doci...inace dodje tjedan dana prije prvog u mjesecu! 
Znači bug je doša danas u trafike ili nije?
Oh, taj miris novog BUG-a
mmmmmmmmmmmmmm.....
...heh...sad baš za miris novog Bug-a mmmm...nekako mi zvuči perverzno...
Pa kao i tek ispečeni burek....
:)
ne radi mi komp,neznam zašto.napatio sam se ko isus da ga sastavim o ono k...... 
Jeee! Konačno mi je stigao novi anlaser za gliser i montirah ga danas, jupi. Sutra, ribe, čuvaj te me se 
@Drakont- U čemu je problem?
nemam pojma
Na MBO mi prikazuje 7f grešku/barem mislim da je)
bog zna štaje neću ništa ni dirat dok ne kupim novo kučište
Izglda da ti je kučište otišlo
. Reset BIOS-a, napajanje...
Izglda da ti je kučište otišlo
. Reset BIOS-a, napajanje...
to sam i ja mislio pošto sam ga ogrebo ali kad sam sve izvadio van i dalje ne šljaka
probao sam clear COMS,za napajenja nevjerujem...ma ko ga hebe.
kad mi dođe novo kučište onda ću sve rastavit i sastavit pa ću onda vidjet
ovaj mugen mi skoro zaštopo fan od napajanja
ako i dalje nebude radilo odnest će cigo na staro željezo
Pozdrav ljudi! Da samo znate koje mi se sranje večeras dogodilo s računalom. Već sam neko vrijeme imao problema ili s diskom ili s Windowsom (Win 7 RC x64). Danas sam pokušao instalirati Partition Magic i nakon jednog upozorenja kojeg sam ja nonšalantno zanemario, vjerojatno nekakav malware koji se krio unutar tog Partition Magica i koji je bio i okidač tog upozorenja mi je pobrisao sve particije na računalu osim C: particije gdje je OS.
Naime, ostao sam doslovno bez 500 GB podataka u trenu!
Sad sam iznova podignuo Windows 7 i sve radi OK. Disk sam također testirao i čini se da je i on zdrav.
Poučak... Nikad više posla s a sumnjivim Partition Magicom! 
O hola Cro_Blue!
Ja ne vjerujem niti jednom programu skoro... Na kraju sam se odlučio kupiti Paragon HDD manager 2009 (oko 90 dolara me došao, ali je definitivno jako dobar)
Ma tragedija... Ostao sam bez 10.000 fotografija, bez 30-ak filmova, bez 60 GB glazbe... Tek mi sad pomalo navire što se sve krilo na disku, a sad ničeg nema! 
'Bem ti sreću!
Ma nek je glava živa, a za ostalo ćemo lako! 
Unlock!
Ode ja spat, laku noc! :)
Unlock!
..uu svaka čast,cijelu noć si bio budan..da možeš otvorit..
Ma tragedija... Ostao sam bez 10.000 fotografija, bez 30-ak filmova, bez 60 GB glazbe... Tek mi sad pomalo navire što se sve krilo na disku, a sad ničeg nema! 
'Bem ti sreću!
Ma nek je glava živa, a za ostalo ćemo lako! 
cekkcekk...mozda ti mogu pomoci!! kad ti se to desilo, kako? i dal si jos sta pisao po disku?
Unlock!
eee tako vam je to kad ste ovisni od bircu
Nemam sad snage za ništa
Nemam sad snage za ništa
a imaš za tipkat? trebao ti je prste slomit
Unlock!
Bolje rečeno o nespavalicama
Evo jedna dobra vijest - prošao sam onaj šugavi predmet na faksu jučer na zadnjem roku (danas dobio rezultate).
Dakle - runda za sve:
ljudi, maloprije (nekih 1 sat) sam se vratio sa prvog dana 1. razreda srednje škole i zadovoljan sam, ženskih u našem razredu ima 16 a nas muških 7 :)
Unlock!
Evo jedna dobra vijest - prošao sam onaj šugavi predmet na faksu jučer na zadnjem roku (danas dobio rezultate).
Dakle - runda za sve:
ej da, ne vidjoh, cestitam
Unlock!
Dakle - runda za sve:
Svaka cast :))
neka paolo, ma danas je 1.9. kad je izvlačenje glavnih nagrada.... kad će objaviti??????????
dan ljudi sta se radi...evo ja sam ovih dana odlucio stedjet i dogodine kupit Yamahu YZF 450...
bome si dobar, koliko parice je to čudo
evo vratio se nisam odavno bio na forumu...hehe...mislio sam dotrat nesto iz njemacke...tamo se mogu nac 3500 do 4000 eura...to je oko 28500 do 31000 tako nesto...i sta se radi???