molio bih pomoč od forumaša. skinio sam ubutnu9.04 netbok-remix-img kako da ga instaliram
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ja bacim pogled povremeno,kad iskoči u aktivnim temama..ima 57 stranica
mis da će ti ić ja san ima 7 i saru grafu hd3650, i išlo je... mis da sam skida za vistu
OK ,probaćemo!! To mi je za sinovu kantu ,stavil sam mu bolju grafu ,pa da probam te drivere jel će radit bolje od ovih sa MS kataloga!!
Pozz ekipi.Sretan rođendan Coder uz najbolje želje.Pa kaj ima?Radni tjedan je konačno završio jel' da!
molio bih pomoč od forumaša. skinio sam ubutnu9.04 netbok-remix-img kako da ga instaliram
Mrmlj... da vidimo...
1. tražiš pomoć na krivom mjestu
2. posluži se sa ovim
3. ako ne uspije, pogledaj ovo (prvi link)
4. koristi Google
5. ako nijedno od navedenog ne posluži, kupi si kramp (bez uvrede)
vi znate samo za google?
Izgleda da ti ne znaš za njega. Prvo tamo pogledaš, pa onda raspituješ po forumima. Ugl, imaš hrpu tutoriala na netu kako se to radi. Potrudi se čovječe, nećeš dobit sve servirano.
znamo i za yahoo, bing, etc.
xD
Izgleda da ti ne znaš za njega. Prvo tamo pogledaš, pa onda raspituješ po forumima. Ugl, imaš hrpu tutoriala na netu kako se to radi. Potrudi se čovječe, nećeš dobit sve servirano.
ko pita ne skita
ima li sta dobroga danas na telki?
ajmo još jednu rundu i birc zatvorit
Malo zakašnjelo ali ipak, sretan rođendan coder!
ja častim,uspio si me nasmijat..
ja častim,uspio si me nasmijat..
napravio sam ja SS za HoS, ako mislimo na isto 
živili
LOCK do sutra u 06.00
jutro ljudi kako ste mi, ajmo ko ne napiše barem 5 postova danas u bircu (oni koji su često dolazili) smatram ih geekovima
Dobro jutro!Budući da je danas nedjelja vjerojato će biti mnogo postova,a uz to danas je formula pa ćemo čuti mnogo utiska.Stoga ne brini bit će danas puno,puno postova.A što se tiče gikova govori hrvatski da te svi razumiju da ne bi čuo onu poznatu opasku"Govori hrvatski prebit ću te riječnikom(i to onim od Bratoljuba Kljajića od 600 stranica)
Hola ljudi, kako je
evo ide pala mi kiša, sve mi pokvarila... sad je gotovo lito, jbti
A meni nije stigao novi anlaser za motor od glisera 
A što se tiće vremenskih prilika, meni pašu. Baš je sinoć pala kiša i sada je malo osvježilo, a za mene je ljeto završilo prošli tjedan, počeli smo polako raditi 
ma tia san se izgvuštat još danas i sutra u uto valjda idem radit u tako da je tribalo bit ono plaža 0/24
Današnji je zadatak ispisati 5 postova u bircu.Pa evo da se opet prijavim prije utrke...
ajde dobro i moj 2 da ne ispanek geek...haha...sta se radi...
dan ljudi sta se radi...evo ja sam ovih dana odlucio stedjet i dogodine kupit Yamahu YZF 450...
bome si dobar, koliko parice je to čudo
Nisam neki veliki fan 'al se gleda malo formula.Eto baš su se razbili...
auh sad se mučio oko nekog klipa koji je na mom sranju od kompa jako loše ispa, tajming zvuka itd, no useful je jaaako! jos je u "processing" izdanju tako da nema HQ itd te je quality SHIT također sam imao problema sa održavanjem riječi uploadanja full configured pcsx2 no to ću sve ispraviti, pa me ocijenite :) nije vista, nego XP
Kako stoji F1, nemam TV u blizini
ljudi, na kojem je formula!?!