Ja bjezim u skolu ljudi, citamo se navecer!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi ostali su lazni...
NEVAAAAAAAAA!
To ti je jednostavno tako...
There can be only one... :P
Jutro svima,
otvorio bi novu temu o jednom prijedlogu.Naime,ovako,blizi se ljeto i mnogo forumasa ce htjeti izac vani ili ic negdje gdje nece biti interneta ili im se nece dat biti na forumu.Zato bi trebala jedna mogucnost aktiviranja "Holiday mode",neznam kako rec na hrvatskom jeziku."Holiday mode" bi se mogao aktivirat svakih 100 dana,a trajao bi ili 7 dana ili 14 dana.Naravno na Vasem profilu bi pisalo da se na tom modu.Iako je ovo samo pocetak moje zelje jer zurim na bus.
0 | Svidja mi se |
---|---|
10 | Losa ideja |
0 | Neodlucan |
Jutro svima,
otvorio bi novu temu o jednom prijedlogu.Naime,ovako,blizi se ljeto i mnogo forumasa ce htjeti izac vani ili ic negdje gdje nece biti interneta ili im se nece dat biti na forumu.Zato bi trebala jedna mogucnost aktiviranja "Holiday mode",neznam kako rec na hrvatskom jeziku."Holiday mode" bi se mogao aktivirat svakih 100 dana,a trajao bi ili 7 dana ili 14 dana.Naravno na Vasem profilu bi pisalo da se na tom modu.Iako je ovo samo pocetak moje zelje jer zurim na bus.
Pa ti stvarno nemas zivota....
Deus, imas li ti kakav prijedlog slusalica? :)
Cini mi se da cu uzet ove iznad, skullcandy

Strasno...
Hej deus... jesam ti rekao da mi je prosli mjesec dosla tvoja razglednica? :) tako joj malo treba...
Jutro svima,
Popričaj s Mentalnim o svom problemu.
ajme dobar je za ici na WC... svaki put kad imam zatvor procitam njegove postove...
ajme dobar je za ici na WC... svaki put kad imam zatvor procitam njegove postove...
Mentalist - rješenje za vaše probleme s probavom:)
Btw, dobar dan tebi i ostalima.
Vidite šta mi je sletilo prije par trenutaka na stol:
pusti je vani :)
Uf uf...
Pozdrav i tebi :)
Jesam već:)
http://www.newgrounds.com/portal/view/534673
Izržao sam na ovome čak pola sata. Stvarno sam besposličar.
Evo me natrag. Bio sam u gradu. Uh imam dost problema...
Oi.
Ma, ja ti grindam kroz slusalice skoro pa brze nego kroz carape. Stalno su mi na usima (cca 13 sati dnevno), a nisam nasao niti jedne prihvatljive cijene koje se ne uniste za vrijeme treninga.
Tako da kupujem najjeftinije, kad ode kabel u klinac ili se zvucnik zastopa, kupim nove.... i tako svaka 3 mjeseca.
Hej deus... jesam ti rekao da mi je prosli mjesec dosla tvoja razglednica? :) tako joj malo treba...
Pa stvarno je dosla tik tak. Izgleda da je netko plivao preko atlantika do europe da ti ju donese. Svasta....
Kakvih problema ak smijem znat?
Ako ti je važna kvaliteta zvuka, kloni se skullcandyja.
Kakvih problema ak smijem znat?
Uf nabavio pržilicu za lapu a nepašu zbog maske ladice ( vire se vani pa zapinje kod otvaranja ladicu) pa moram poslat natrag idući tjedan. I sad potražujem drugi.
Hhahaah šta ima novog kod tebe?
Svašta :)
Puno projekata, a malo vremana
Hello Nello, Hello dragec...
Svašta :)
Puno projekata, a malo vremana
E"o do ču ja pomoč jel važi
Naravno :D
Hhahaah šta ima novog kod tebe?
@dragec0 Ja sam ti odlučio, šta će bit sa HDD-om. Ak želiš hdd dobiš, daj adresu na pp a idući tjedan ti šaljem. Jel dogovoreno?
Hello i tebi. A i imam novoga.
Hello i tebi. A i imam novoga.
Ubijaju me kemoterapije... Vecinom samo lezim u krevetu... u stanu ili bolnici...
Tako da se osjećam prilično govnarski...
Ubijaju me kemoterapije... Vecinom samo lezim u krevetu... u stanu ili bolnici...
Znam ja kako je to. Razumijem te. I ja stalno sam napet na ramenu i nekada zna zabolit glavu i tak. Nije baš lako kak se čovjek zamisli.
E da, nisam rekao novosti, dobio laptop koji bila neispravne, pa sam osposobio i rade sve ok, jedino fale dvd pržilicu i punjač. A komp ti još čuvam pa ako još trebaš?